Citigroup knekker kryptokoden for institusjonell investering i kryptovalutaer

annonse Phemex

Med den typen popularitet og fremtidige kryptoer holder institusjoner til tross for å være interessert i å investere. Den eneste veisperringen er hvordan og når kan denne enorme summen begynne å strømme, et svar som alle kryptoentusiaster venter på. Mens alle venter på at Bitcoin ETF skal komme inn, ser Citigroup ut til å ha knekt koden for å bringe disse pengene inn i kryptomarkedene..

Digital mottakskvittering: Citis måte å få institusjonelle penger til kryptoer

Citi, den New York-baserte banken har kommet opp med den kanskje mest direkte måten å investere i kryptokurver uten å faktisk eie dem, ifølge folk med kjennskap til planene. På denne måten vil strukturen plassere kryptovalutaer innenfor eksisterende reguleringsregimer og gi store Wall Street-investorer som kapitalforvaltere og hedgefond en mindre risikabel måte å investere i den nye aktivaklassen..

Citi har utviklet et instrument som kalles Digital Asset Receipt or DAR. Det fungerer omtrent som en amerikansk depotbevis eller ADR, som har eksistert i flere tiår for å gi amerikanske investorer en måte å eie utenlandske aksjer som ellers ikke handler på amerikanske børser. Den utenlandske aksjen holdes av en bank som deretter utsteder depotkvitteringen.

I dette tilfellet holdes kryptovalutaen av en forvalter, og DAR utstedes av Citigroup, sa folket. Banken vil nøye informere depository trust & Clearing Corp, en mellommann på Wall Street som tilbyr ryddetjenester og avregningstjenester, når det er utstedt kvitteringen, sa en av folket. Det gir et viktig lag med legitimitet og gir investorer en måte å spore investeringen i et system som de allerede er kjent med, la personen til..

Denne nyheten har etterlatt seg mye entusiasme hos kryptofølgere og investorer. Selv Joseph Young twitret det samme ordtaket

“Forbedring av institusjonell infrastruktur (Coinbase, Goldman, Citigroup) er avgjørende for å få inn store summer av kapital til krypto.”

$ 175 milliarder Citigroup er den siste banken som tilbyr krypto depotløsning, Business Insider og @fintechfrank rapportere.

Forbedring av institusjonell infrastruktur (Coinbase, Goldman, Citigroup) er avgjørende for å få inn store summer av kapital til krypto.https://t.co/jhJyum09ZV

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 10. september 2018

Les også: Institutional Interest Bursting at the Seams, Bitcoin & Altcoins ruller ut det røde teppet

Institusjonelle penger som venter på å komme inn i kryptoer

Kryptovalutahandlere har håpet på inkludering av institusjonelle penger i halvparten av året, i håp om å forbedre sin potensielle inntjening med nye fiat-opsjoner. Hver nyhet som er til fordel for at institusjonelle penger kommer inn i kryptovalutaene, tar markedet høyere. Selv om slike nyheter gir prisene et midlertidig løft, er alle fortsatt i et dilemma om hvorfor det tar så lang tid å komme inn. Institusjonelle penger kan komme store, men de overholder mange forskrifter og kontrolltiltak før de investere. Ting må samles før disse enorme pengene kommer inn i markedet. Det første skrittet mot å binde disse valutaene vil være regulering, som mange land prøver å etablere. En av de største bekymringene er å ha et spesifikt rammeverk for sine investeringsmuligheter. Nick Cowan, som er administrerende direktør for Gibraltar Blockchain Exchange (GBC), kommenterte Bitcoins fremtid.

“[GBX] tror grunnleggende på at teknologien er kommet for å bli,” begynner Nick Cowan, på bitcoin. “Vi har grunnleggende tro på adopsjon … spesielt institusjonell, men det som vil akselerere det, tror jeg, er implementeringen av visse forskrifter: forbrukernes tillit, investorbeskyttelse, åpenhet og de slags spørsmål som for øyeblikket har holdt tilbake en rekke store aktører som kan komme inn i dette markedet. ”

Etter regulering kommer sikkerhet. Institusjonelle investorer trenger et sterkere sikkerhetsnivå som gir dem økonomiske løsninger, som må inkludere forvaringstjenester. Kimley Kadoche, som er leder for Investor Relations for LGO og er satt opp for å lansere deres institusjonelle investeringsutveksling, sa at den typen investorer ikke har tro på infrastrukturen. For disse investorene er ikke markedet ordentlig forberedt.

“Det er alltid et problem med depotmannen, KYC-prosedyrer er ikke veldig trygge, og vi venter også på at SEC skal være fullstendig gjennomsiktig med hensyn til hvilken regulering og handlinger de vil ta angående digitale eiendeler,”

Sa Kadoche.

Det tredje trinnet å vurdere er likviditet. Institusjonelle handelsmenn ønsker å gjøre store kjøp, og mange kryptovalutaer har ikke riktig mengde fiat-valuta for å sikkerhetskopiere investeringene. Store navn som Bitcoin og Ethereum har størst sannsynlighet for likviditet, men et stort bidrag gir en stor bølge i kryptopoolene.

Derfor er institusjonelle penger, selv etter visninger og gjennomganger, fortsatt et steinkast fra kryptomarkeder. Ser ut som Citigroup hadde fått en løsning nå, det eneste for en å se er hvor mange av institusjonene som vil bruke denne ruten, og hvor mange som vil vente på en Bitcoin ETF.

Vil Digital Asset Receipt åpne dører for institusjonelle penger, eller vil verden vente på Bitcoin? Gi meg beskjed om dine synspunkter på det samme. 

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me