Coinbase forbereder seg på Wall Street? Lanserer nå nye produkter og support fra GBP

Etter å ha kunngjort en ny kryptoprosessprosess, har Coinbase kommet med tre nye produkter og fullført lanseringen av GBP for å hjelpe brukerne ytterligere. Den største amerikanske børsen utvides raskt og blir “Google of Crypto” når Wall Street-gigantene begynner å komme inn i kryptomarkedet.

Coinbase-utvidelse: Nye produkter lansert

USAs største kryptobørs er nå klar for å gjøre det enkelt for kundene å forstå og kjøpe kryptovalutaer. Etter å ha introdusert produkter som Coinbase Prime, Coinbase Custody, blant annet for institusjonelle investorer, forventer San Francisco-baserte børser nå at “millioner av mennesker vil gjøre sitt første kjøp av kryptovaluta de neste årene.” Og Coinbase fortsetter å legge til rette for denne opplevelsen for de millionene.

Disse oppdateringene inkluderer tre produkter, nemlig. Coinbase-pakke, informasjonssider og Coinbase Learn.

Coinbase-pakken rulles ut i dag og “vil være tilgjengelig for kunder i USA og Europa i løpet av de kommende ukene.” Det starter fra $ 25 og lar en kjøpe en pakke med 5 kryptovalutaer som kan selges, sendes eller mottas hver for seg.

Bunter er en ny måte å kjøpe krypto på Coinbase. Du bestemmer hvor mye du skal bruke. Vi leverer en markedsvektet fordeling av eiendeler i lommeboken din. https://t.co/lfwwO8rcO1 pic.twitter.com/zhW2Tiw3rO

– Coinbase (@coinbase) 28. september 2018

Man kan også lære om 50 av de beste kryptovalutaene, selv de som ikke er oppført på Coinbase på siden Information Asset. Tilsynelatende ønsker Coinbase “å være sikker på at alle lærer å tenke utover” Bitcoin “når de bygger ut deres kryptovalutaportefølje.”

Det tredje produktet, Coinbase Learn, er å utdanne folk som er nye i kryptoverdenen. Det er en ny seksjon på nettstedet som vil svare på de grunnleggende spørsmålene.

For folk som er helt nye i krypto, opprettet vi Coinbase Learn, en dedikert portal for å hjelpe dem med å finne svar på noen av deres grunnleggende kryptospørsmål, som på https://t.co/XMdm1ejoKZ.

– Coinbase (@coinbase) 27. september 2018


Les også: Coinbase’s New Listing Policy kan åpne døren til XRP

Coinbase styler seg til å bli “Google of Crypto”

I mellomtiden rapporterer Coinbase: “Alle britiske kunder har nå tilgang til GBP-betalinger og nye GBP-handelspar på Coinbase Pro / Prime.”

Fra i dag har alle britiske kunder nå muligheten til å sette inn og ta ut GBP på Coinbase, Coinbase Pro og Coinbase Prime. Hvis du er kunde i Storbritannia og ikke ser GBP-lommeboken din, må du sjekke kontoinnstillingene og sørge for at landet ditt er satt til Storbritannia. https://t.co/FrwTQARgPf

– Coinbase (@coinbase) 28. september 2018

Det utdyper,

“Innenlandske GBP-betalinger vil i de fleste tilfeller ta mindre enn 30 minutter å overføre inn og ut av kontoen din. Du vil ikke bare dra nytte av økt hastighet, men også reduserte kostnader. Ved ikke lenger å måtte konvertere midler fra britiske pund til euro og omvendt, vil du unngå valutakurser og tilleggsgebyrer for transaksjoner i utenlandsk valuta. “

Bare nylig annonserte Coinbase en ny prosess for å liste opp eiendeler som har kryptosamfunnet begeistret. Per nå er det bare 5 kryptoer, nemlig. Bitcoin (BTC), Bitcoin cash (BCH), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC) støttes på plattformen.

Med dette skiftet i prosessen kan våre kunder forvente at vi vil liste opp de fleste eiendeler av høy kvalitet over tid. Hvis du har utviklet en ny digital eiendel, og den har bestått en uavhengig juridisk og sikkerhetsmessig gjennomgang, kan du søke om å oppgi eiendelen din på Coinbase i dag: https://t.co/sIXzqXAuiu pic.twitter.com/YoTDkWtt3E

– Coinbase (@coinbase) 25. september 2018

Imidlertid, med følgende kunngjøring, “kunngjør vi en ny prosess som gjør at vi raskt kan liste opp de fleste digitale eiendeler som er i samsvar med lokal lovgivning, ved å tilfredsstille listeforespørsler på en jurisdiksjon-for-jurisdiksjon måte,” har det hevet håpet og forventningen om å se mange flere kryptovalutaer på denne plattformen.

Med Wall Street-gigantene som også gjør veien til krypto, utvikler Coinbase seg raskt som “Google of crypto” og beviser sin mettle.

Et av de første milliard dollar-selskapene fra bitcoin-bommen, uttalte Fortune i sin kjente artikkel om Coinbase,

“Coinbase ble den første amerikanske cryptocurrency-oppstarten som tjente en $ 1 milliard” enhjørning “-vurdering fra investorer, og den første som fikk inn 1 milliard dollar i årlig inntekt.”

Når det gjelder kundebasen, har den vokst fem ganger fra to år til rundt 25 millioner. Med Coinbase-sjef Brain Armstrongs “Jeg vil virkelig se at krypto blir brukt av en milliard mennesker i løpet av de neste fem årene,” kan det forventes at Coinbase planlegger å gå langt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector