Coinbase ønsker velkommen New York Virtual Markets Integrity Report, men tilbakeviser funn

annonse Phemex

Innen 48 timer etter utgivelsen av New York Virtual Markets Integrity Report utgitt av New York State Office of the Attorney General (“OAG”), Coinbase, har kryptovalutautvekslingen ønsket rapporten velkommen, men har tilbakevist visse funn.

Coinnbase mener rapporten viser feilaktig fakta

Rapporten, som ble dannet etter å ha samlet informasjon samlet fra 9 fremtredende børser som opererer i New York-regionen, konkluderte med at flere kryptokursutvekslinger den undersøkte er sårbare for markedsmanipulering, har trukket en tilbakeslag fra bransjeaktører. På spesifikk kommentar i rapporten mot Coinbase var

“Coinbase avslørte at nesten 20 prosent av det utførte volumet på plattformen skyldtes egen handel.”

Denne kommentaren har ikke gått bra med Coinbase, og i et publisert blogginnlegg skrev Coinbases politiske sjef, Mike Lempres, at OAGs påstander i rapporten har ført til en uriktig fremstilling av børsens virksomhet i media..

Som svar på kommentaren, presiserte Lempres at Coinbase ikke “handler til fordel for selskapet på proprietær basis.” Han fortsatte:

“Når Coinbase utfører disse handlerne, gjør det det på vegne av Coinbase Consumer-kunder, ikke seg selv.”

Lempres forklarte videre at tallet på 20 prosent representerer forbrukerdrevet volum på Coinbase Consumer, en tjeneste som utfører brukernes ordrer med egen børs, i motsetning til det som ble beskrevet som “egenhandel” i rapporten

Jesse Powell, grunnleggeren av den USA-baserte Kraken-børsen, som ble kalt av OAG som muligens i strid med statens lov, ventet sin sinne på Twitter og beskrev miljøet i New York generelt som “voldelig”.

NY er den voldelige, kontrollerende eksen du sluttet med for 3 år siden, men de fortsetter å forfølge deg, kaste skygge på dine nye forhold, ikke i stand til å akseptere at du lykkelig har gått videre og har det bedre uten dem. #kom over det https://t.co/DC5S1WyRnp

– Jesse Powell (@jespow) 19. september 2018


Erik Voorhees, administrerende direktør i ShapeShift for å kommentere Powells tweet-ordtak

Og slike mennesker ser aldri ut til å forstå at deres oppførsel er det som førte til bruddet … NY kommer til å miste sin posisjon i spissen for global økonomi hvis den ikke endres snart. Fortsett det gode arbeidet @jespow https://t.co/74CVAfivis

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 19. september 2018

Les også: Bitcoin ETF Exclusive: Trump utnevner Pro-Crypto SEC-kommisjonær mens Coinbase planlegger en Bitcoin ETF

Å finne rapportene sjokkerende

Rapporten hadde også uttalt ledende kryptovaluta-børser Bitstamp, itBit og Kraken som hjelper med å drive CME Group Inc.s Bitcoin-futuremarked. Tilsynsmyndigheten i sitt funn har konkludert med at Bitstamp og itBit ikke har noen formelle retningslinjer for å bekjempe markedsmanipulasjon, mens Kraken sammen med Binance, Gate.io og Huobi hevdet at de ikke opererer i New York og nektet derfor å delta i riksadvokatens anmeldelse.

Spesielt sa rapporten at Binance, Gate.io og Kraken ble henvist til statens Department of Financial Services etter en undersøkelse av om disse børsene opererer i New York. En fjerde utveksling, Huobi, ble også undersøkt, men ikke henvist.

New York State Office of Attorney General office fant at noen børser kunne kvantifisere hvor mye handelsaktivitet på plattformene deres kom fra egen virksomhet. Circle sa at det var ansvarlig for mindre enn 1 prosent av handelsvolumet på Poloniex mens BitFlyer USA driver omtrent 10 prosent av handlerne på sin plattform.

Rapporten bemerket også at mens de fleste børser bruker kunden-kundeprosedyrer, gjør ikke Bitfinex og Tidex det, “krever litt mer enn en e-postadresse for å begynne å handle virtuelle valutaer.” Rapporten har imidlertid ikke gitt noen kommentar til juridiske problemer dette kan medføre.

Med Coinbase som den første av børsen som kommer og avklarer holdningen til rapporten, kan vi forvente at den andre også kommer fram og uttaler seg eller iverksetter korrigerende tiltak som angitt i rapporten.

Vil andre børser bli rene eller til og med stramme politikken for å motvirke påstandene i denne rapporten? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde orden på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector