Coinbase Revamps Listing Norms når det åpner dører for hundrevis av Altcoins

annonse Phemex

Coinbase er en av de største kryptobørsene, så hvorfor har den bare fem børsnoterte eiendeler? Dette er et spørsmål som har krysset hver persons sinn som har handlet kryptoer. Dette kommer snart til å endres ettersom Coinbase har oppdatert sin noteringspolitikk, som nå lar prosjekter sende inn sine kryptovalutaer for evaluering under selskapets rammeverk for digitale eiendeler..

Oppføringer skal gjøres under jurisdiksjon til jurisdiksjon

Coinbase, som en del av de reviderte retningslinjene, delte et elektronisk skjema, som må sendes inn av prosjektene som ønsker å liste seg på Coinbase. Skjemaet dykker dypt ned i prosjektdetaljer og stiller flere prosjektrelaterte spørsmål som gir oss en ide om at evalueringsprosessen ikke blir enklere, selv om dørene er åpne for alle. Og også hvis et prosjekt blir valgt gjennom innsendingsprosessen, vil oppføringen bli lagt til på jurisdiksjon for jurisdiksjon, da Coinbase ikke vil begrense seg til de eiendelene som er i samsvar med amerikansk regelverk. Tillegget vil bli gjort basert på en bestemt regions regelverk.

Det antas at Coinbase gjør dette for å glede sine kunder som har krevd flere eiendeler på plattformen, og også for å øke børsens konkurransefortrinn mot andre utenlandske børser.

Dan Romero, visepresident, og daglig leder for Coinbase Consumer kunngjorde dette på CNBCs “Fast Money and was citered saying

“Til slutt er krypto et globalt fenomen. Du har programvareutviklere og gründere over hele verden som bygger produkter på krypto, og det låser opp mange brukssaker, spesielt i fremvoksende markeder. Jeg tror vi må skifte som et selskap til et mer globalt perspektiv, ”

“Det svarer på hva kundene ønsker. Å legge til flere eiendeler er direkte noe kundene forteller oss. Så til slutt, ved å legge til flere eiendeler, vil vi øke tilliten og gjøre plattformen enkel å bruke for kunder, ”sa Romero.

Da Romero ble spurt om konkurranse

“Det er noen virkelig høykvalitets, globale børser du kommer til å se i de kommende månedene, ettersom vi legger til flere eiendeler, vil vi være mer konkurransedyktige med,”

Coinbase CTO Balaji Srinivasan ble også sitert og uttrykte sitt syn på det samme av visse medier hvor han sa

“Satoshi og Vitalik [Buterin] var ikke Coinbase-kunder. Men alle fremtidige og nåværende eiendomsskapere og utviklere er det. Så det er som om vi blir en tosidig markedsplass. “

Les også: Coinbase ønsker velkommen New York Virtual Markets Integrity Report, men tilbakeviser funn


Coinbase-liste – referanseindeksen for et infrastrukturprosjekt for digitale eiendeler

Coinbase er kjent for sin stringens og har en av de vanskeligste evalueringsprosessene for noteringen. At grunnen til at Coinbase kunngjør notering av visse eiendeler, skyter prisen bare. For å gi et eksempel Når Coinbase integrerte Litecoin i handelssystemene i begynnelsen av mai 2017, for eksempel, utløste det en umiddelbar økning i transaksjonsvolumet og prisen på LTC. Fra handel til $ 24,20 (indeks) 4. mai steg prisen til $ 48,40 den 18. juni, et hopp på 98,43% på mindre enn 6 uker.

Dette er fordi et blockchain-prosjekt må gjennom en omfattende prosess som inneholder en rekke trinn, inkludert;

  • en første gjennomgang av Coinbases interne utvalgskomite.
  • en juridisk og risikovurderingsfase.
  • en godkjenningsprosess fra Coinbase-utvalget.
  • en spesifikk vurdering av kjernekode og tekniske anlegg.
  • og en endelig vurdering av eiendelens likviditetsevne, prisstabilitet og økonomiske ytelse.

Medlemmer av komitéen for valg av aktiva følger også strenge konfidensialitetsforpliktelser, og protokollen rundt offentliggjøring av offentlig informasjon og handelsaktivitet.

Denne stringensen og den uttømmende prosessen har gjort Coinbase-oppføringen til en global referanse for digitale eiendeler for å bevise sin legitimasjon og få den ultimate oppføringen som åpner dørene for millioner av kunder som opererer på Coinbase.  

Mens de nye lovene ikke vil senke strengheten og den uttømmende utvalgsprosessen på Coinbase, gjør det definitivt det første trinnet, ettersom prosjekter nå kan nærme seg Coinbase enn Coinbase å velge og velge dem. Dette burde definitivt være til fordel for mange prosjekter som er troverdige og fortjener en oppføring.

Vil vi se noen nye noteringer på Coinbase innen desember 2018? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde orden på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector