Crypto Flashback 2018 – ICOs faller, prisene falt, men Crypto Industry står sterkere enn noensinne

annonse Phemex

2018 var et år med en reality check. All sprøytenarkoman, alle de nye toppene og urealistiske anslagene stoppet da markedene begynte å tumle. Men på bakgrunn av dette blødende markedet var det en reell grunnleggende vekst. Bedrifter vokste, de sterkeste overlevde mens de svake faset ut, og nå er scenen duket for 2019. La oss verne om oppturer og nedturer som gjorde 2018 til et år for #BUIDL i kryptobransjen.

Januar 2018

Januar begynte med et smell da BTCC kunngjorde oppkjøpet av Hong Kong-baserte Blockchain investeringsfond. Tilsynsmyndigheter i Sverige begynte å tenke på sin egen nasjonale kryptovaluta e-Krona mens deres indiske kolleger utstedte skatteopplysninger til kryptohandlere. For prosjektene møtte IOTA en hack på USD 4 millioner og medførte sikkerhetsproblemer knyttet til prosjektet

Februar 2018

Flere brukssaker og mer redd fra den tradisjonelle verden av finans og teknologi for kryptovalutaen. Mens Island begynte å vurdere å skattlegge kryptoindustrien, gikk Volkswagen og Porsche inn i blockchain-industrien. For utveksling begynte Coinbase og Bitfinex å bruke Segwit Bitcoin-oppdatering. Den tradisjonelle verdenen av teknologi og finans støttet fremdeles ikke de fremvoksende “pengene” med Kinas Baidu og Weibo som trakk i tråd med kryptoannonser, mens Bank of America kunngjorde kryptovaluta for å være en økende trussel mot bankene

Mars 2018

Gå inn i mars, og positiv nyhetsstrøm begynner med at Paypal registrerer patent for raskere kryptobetaling. I Kina kunngjorde PBOC en kinesisk digital valuta kalt ‘DCEP’. På vestsiden av kloden samarbeidet Ripple med Hyperledger blockchain-konsortiet, mens Tennessee vedtok et lovforslag om å legalisere blockchain og smart kontrakt. Mars så også Facebook overfor data som brøt utgifter og ringe for blockchain-baserte teknologier ble høyere.

April 2018

April kjøpte med seg en dragkamp mellom regulatorene. Noen land kjøpte inn regler til fordel, andre trakk bare strengene videre. Til støtte for dette la Australia nye AML / CTF-regler for kryptobørs, mens Frankrike reduserte kryptoskatten ned til 19%. I mot av kryptoer, sentralbanker i Iran og India, men et forbud mot bruk av kryptovaluta. Mens Iran hadde et fullstendig forbud, forbød den indiske sentralbanken banker å bistå kryptotransaksjoner i India. I april så Yahoo Japan også 40% av aksjene i japansk kryptokursutveksling BitArg

Mai 2018

Allerede fire måneder ut i året, og Bitcoin brukstilfelle begynte å øke. Myndighetene i Florida begynte å akseptere skatt via BTC og BCH mens Praha, i Tsjekkia, installerte Bitcoin-minibanker for å bringe kryptovaluta til vanlig bruk. Tilsynsmyndighetene over hele verden forble fremdeles en skeptiker med kryptovaluta da Japans FSA ba kryptobørs om å fjerne ZCash, Monero og Dash og Zimbabwes sentralbank som forbyr kryptovalutaer. Ethereum fortsatte å #BUIDL da det frigjør Casper-protokolloppdatering.


 Juni 2018

I juni begynte flere vanlige selskaper å omfavne kryptoer. NASDAQ Powered DX Exchange kunngjorde lanseringen med Top Coins mens Akon lanserte sin AKoin for å bygge en futuristisk by. For prosjekter ble EOS rangert som den beste blockchain av den kinesiske regjeringen, mens Tether prøvde å rydde bakken ved å gi ut en rapport om sine USD-reserver..

Juli 2018

Da juli kom inn, intensiverte Indian Banking regulator sin bankblokkade mot kryptovirksomheten som Zebpay måtte deaktivere fiat-innskudd og uttak av. Thailand, i den andre enden, vedtok to nøddekreter som sine legaliserte kryptovalutaer. Mens land hadde sitt eget ord for kryptoer, et internasjonalt organ, aksepterte G20 Financial Stability Board’s Recommendation on Crypto Assets. For prosjekter integrerte Litecoin seg med HTC Exodus mens Vitalik, som støtter DEX, kalte sentraliserte børser til “Burn in Hell”

August 2018

Da august kom inn, vendte alle øynene seg mot SEC og Bitcoin ETF. Selv om SEC skuffet kryptoentusiaster ved å avvise ETF igjen, fortsatte innsatsen for å få inn institusjonelle penger. Også CBOE var ganske optimistisk med hensyn til at ETF krysset linjen denne gangen, men ting ble ikke fruktbare. Mens ting var kjas og mas i Vesten, forbød Kina kryptoer igjen. Blant prosjekter, samtaler rundt XRP som sikkerhet eller ikke fortsatte med Joseph Lubin som hevdet XRP for ikke å være en blockchain-teknologi i det hele tatt.

September 2018

Indiske regulatorer blokkerer spillet hadde sin første ulykke med at Zebpay stengte sin virksomhet, da det ikke kunne opprettholde uten fiat-støtten. Litt pessimisme ble kjøpt inn av Vitalik da han nevnte at det ikke var noe sted for 1000 ganger vekst i krypto, men Goldman slo inn med positivitet ved å kunngjøre at de jobber med Bitcoin-derivater. XRP-debatt fortsatte med BIS som kaller XRP for å bli sentralisert. I Kina kunngjorde Bitmain sine planer om å bli offentlig.

Oktober 2018

Oktober bringer inn støtte fra Jack Ma og Elon Musk. Mens Ma mener at bitcoin og blockchain kan være viktige bidragsytere til et kontantløst samfunn, begynner Musks kjedelige selskap å godta BTC, LTC, BCH og ETH. Tim Draper gir en uvanlig bullish spådom for Bitcoin som målretter den om å nå USD 250000 innen 2022 mens Tron begynner å øke med MainNet.

November 2019

Det tar nesten ett år siden heltid for Bitcoin å bli akseptert som “Asset Class” av Wall Street, men Jay Clayton fra SEC fortsetter sin holdning og sier at kommisjonen vil støtte en BTC ETF bare når markedsmanipulasjoner blir adressert. BCH blir hardt forked på den mest dramatiske måten med Bitcoin Cash ABC som beseirer Bitcoin Cash SV og viser seg å være en dominerende kjede av de to. Etter hvert som adopsjonen øker i Sør-Amerika, når Bitcoin-handelsvolumene av lokale bitcoins en heltidshøyde i Chile, Columbia Argentina og Venezuela, mens Sveits i Europa lanserer den første krypto-ETP.

Desember 2018

Årets slutt nærmer seg med BTC som treffer de årlige nedturene på USD 3000, og Ethereum mister 90% av verdien siden den nådde en rekordhøy høyde. Det er håp og positivitet at 2019 er et bedre år Binance planlegger å lansere sin første DEX mens Facebook fortsetter ansettelsen av blockchain-stillinger. Bransjen blir også renere med Mt Gox-sjefen som får en 10-årig periode.

Her kommer vi til slutten av 2018. Håper 2019 gir mer lunsj og spenning og ja dominans til kryptobransjen.

Vil 2019 bli et bedre år fra kryptoer? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector