Crypto News Flash: Bitcoin, Ethereum, XRP, EOS, Stellar, IOTA og Tron styrer markedet

annonse Phemex

Kryptomarkedet nyter gevinster ettersom Bitcoin-okser føler spenningen, Ethereum nærmer seg å berøre $ 300 og XRP klar for $ 0,40 mens EOS øker med 18%, Stellar får rampelyset, IOTA stiger med den virkelige adopsjonen og Tron bare en dag unna fra å bli kraftigere.

Bitcoin [BTC] okser føler spenningen

Kryptokongen, Bitcoin er alt utstyrt når BTC-prisen treffer $ 7,195 i dag. På pressetiden har Bitcoin byttet hender til 7 097 dollar. Gitt at bitcoin-hash-hastigheten stiger i raskt tempo og eksperter som forutsier at den vil nå en ny topp som et resultat, kan oksene forventes å forlenge oppholdet i markedet ytterligere.

bitcoinKilde: Tradingview.com

En rekke positive nyheter driver markedet fremover, nemlig: Bitcoin-ETF-avvisning blir gjennomgått, shorts blir avvist mens de lengter etter forsetet og institusjonelle investorer vender seg til krypto. For ikke å nevne det faktum at Bitcoin-bevissthet og adopsjon også har økt.

Bitcoin-okser driver altcoins fremover ettersom flertallet av myntene er i det grønne mens noen registrerer betydelige gevinster. Dette har BTC-dominans ta et lite skritt tilbake på 52,6%.

Ethereum [ETH] sjenert for å røre $ 300

Elon Musk vil ha litt ETH!

Vel, egentlig ikke, men det har vært en av de hotteste nyhetene blant kryptoindustrien i dag, da Tesla-medstifter og administrerende direktør delte dette med sin Tweet. Her gikk det nøyaktig ned:

På dette punktet vil jeg ha ETH selv om det er en svindel

– Elon Musk (@elonmusk) 28. august 2018

I mellomtiden gjør Ethereum et gjennombrudd i landbruksindustrien da Moskva-regjeringen jobber med et system som i utgangspunktet vil tildele handelssteder til bønder..

Når det gjelder pris, har Ethereum fått den korte enden av pinnen da den sliter med å gjøre den til $ 300. Skjønt, ETH har fortsatt en måte å nå dette merket, da det for øyeblikket ligger på $ 295 med 2,67% gevinst.

eterumKilde: Tradingview.com

Les også: Institutional Interest Bursting at the Seams, Bitcoin & Altcoins ruller ut det røde teppet

XRP klar for $ 0,40 & mye mer

En av de mest aktive kryptovalutaene og samfunnene, XRP er nesten alltid i nyhetene. Det er kanskje ikke sant for prisen, men definitivt for partnerskap og utvikling.

Nylig har det vært en integrasjon mellom COIL og XRP Tip Bot gjennom ILP som gjør det mulig for brukere å “streame” betalinger i XRP.

På $ 0,348 har XRP gjort gevinster de siste par dagene og stadig økende. Oksene ser ut til å ha hatt en smak mot verdens tredje største kryptokurrency da den ser ut til et breakout.

xrpKilde: Tradingview.com

EOS raketter ved å øke over 18%

For noen dager tilbake kom EOS igjen til nyhetene for at RAM-prisene økte enormt. Imidlertid, Dan Larimer, CTO var rask med å dele måter for å forhindre RAM-utnyttelse, og videre utgivelsen av EOS 1.2.3 tok seg av situasjonen.

Blant de 50 beste kryptovalutaene er EOS den eneste med tosifrede gevinster. Verdens femte største kryptokurrency nyter betydelige gevinster ettersom den tar en tur på 18,61%. I skrivende stund har EOS sittet på $ 6,44 mens han styrte døgnets handelsvolum på over $ 800 millioner.

EOSKilde: Coinmarketcap.com

Stellar [XLM] som gjør susen

De siste månedene har Stellar vært i rampelyset. Bare nylig laget det en rekord med 1 million registreringer. Denne kryptovalutaen har gjort store fremskritt mot målet om å bli den beste plattformen for grenseoverskridende betalinger.

Med en 1,18 prosent bevegelse oppover, kjører Stellar til $ 0,233. På 6. rang har XLM en lang vei å gå.

FantastiskKilde: Coinmarketcap.com

IOTA [MIOTA] gjør adopsjon fra den virkelige verden

IOTA er en av de kryptovalutaene som ikke bare jobber med adopsjon, men også får det til å skje. Med sitt partnerskap med Volkswagen, blant en rekke andre som deles av Redditor Cullen11, nedenfor, ser IOTA mot en lys fremtid.

Når det gjelder prisen, er IOTA for øyeblikket opp med over 9% til $ 0,774 og har vært i en stigende bevegelse den siste uken.

iotaKilde: Coinmarketcap.com

Tron [TRX] teller dager til å bli kraftigere

Med lanseringen av Tron Virtual Machine her, 30. august, er Tron klar til å ta et nytt skritt mot en sterk tilstedeværelse i markedet. Nylig ble Tron notert på KuCoin-børs, ble tilgjengelig på nederlandsk børs IcoCryptex.io, og Tron-appen gikk live på Apple Store.

tronKilde: Coinmarketcap.com

De siste 7-dagers diagrammet til Tron har vært på en konstant bevegelse oppover med TRX som sitter på $ 0,026 for øyeblikket.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me