Crypto utveksler “Gamification” som fremmer brukers adopsjon som Bitcoin halverer

annonse Phemex

Kryptovaluta-samfunnet venter spent på den kommende Bitcoin-halveringen om 48 timer med børser øverst på listen. Nylig forsvant en av de beste kryptovalutahandlerne på Bitfinex, bearwhale, Joe007, fra internett (stengte både Twitter og byttetabell) etter et rapportert tap på 15 millioner dollar i BTCs siste løp mot $ 10.000.. 

Når halveringen nærmer seg, er det en forventet eufori at flere brukere vil komme inn i rommet når børshandelsvolumene gradvis stiger. Som de nye detaljhandels- og institusjonsbrukerne og handelsmennene ombord Bitcoin-nettverket, lengter hver børs etter å være deres løsningsleverandør. Mens noen kryptobørser får disse brukerne, er det en stor utfordring å holde dem på plattformen. 

En taktikk som stadig vokser på tvers av utvekslinger som fremhevet av berømmelse av Joe007, som ledet Bitfinex-ledertavlen, vedtar utvekslinger i økende grad “gamification” av plattformene for å holde seg foran kurven i brukeradopsjon. I denne artikkelen fokuserer vi på løsningene “gamification” tilbyr kryptovaluta-utveksling på vei til en mulig bullish løp etter halvering.

Et bullish blikk på adopsjon etter halvering?

Kryptoindustrien kommer sakte tilbake til den bullish boligen i 2017, ettersom analytikere og erfarne handelsmenn forutsier et potensielt okseløp i løpet av det neste året som godt kan bryte all-time-toppene. Når vi går inn i neste Bitcoin og crypto bull run, fokuserer børsene på å innovere de beste løsningene for nye brukere. 

Ser vi tilbake på 2017s bullish løp som satte BTC på et massivt løp til $ 19 800 og kryptokurver som rammet ATH, pekte en spesifikk grunn på den enorme veksten i ICO og relaterte produkter. I løpet av denne perioden ble en enorm økning i investeringene i ERC-standardtegnene vitne til da brukeradopsjonen skyte i været forbi taket. De fleste av disse ICOene tilbød en eller annen form for konkurranse som stimulerte de beste handelsmennene, og dermed økte den totale bruken av token.. 

Børsene brukte på sin side et gamification-element som åpnet kryptoindustrien for tradisjonelle finansinvestorer og gjennomsnittlige Joes som lokket dem til å handle på plattformen. Binance, er ganske interessant, ettersom den opplevde en eksplosiv vekst i løpet av Bull Bull 2017, da den integrerte ledertavlen og tilbød tokspesifikke konkurranser i et forsøk på å øke brukeropptaket på plattformen. Andre topputvekslinger som følger en lignende vei inkluderer OKEx, Aluna.Social, Huobi og til og med Brave browser (selv om det ikke er en utveksling)

Når vi går inn i enda en hausse periode, vil vi se en lignende økning i bruk av kryptovalutaer som følge av mulig gamifisering over kryptovaluta-feltet.? 

“Gamifisering er ganske enkelt bruk av insentiver og belønninger for å tiltrekke seg og oppmuntre til engasjement på en plattform.”

Gamification-løsninger på tvers av børser 

Uten tvil leder Binance revolusjonen i kryptorommet med spillingen på plattformen. Gjennom årene har sentralen fullført titalls konkurranser på plattformen som lokker brukere mot plattformen. Børsen utbetalt over 72 000 USDT (~ $ 72 000) til hvert av de beste tilknyttede selskapene i forrige måned i Binance Futures tilknyttede program i et forsøk på å øke brukernes tilgang til plattformen..

Mange følgere, men ikke mye inntekt?

Du kan ha en rolle mens du hjelper til med å bygge kryptofinansieringsområdet, som tradisjonelle meglere, men mer desentraliserte.

Bli et tilknyttet selskap. https://t.co/2RN23Cq1UH

– CZ Binance ??? (@cz_binance) 8. mai 2020

Binance leder kryptoverdenen i gamification av plattformen, men står for tiden overfor sterk konkurranse fra veletablerte børser som OKEx og andre kryptoselskaper som Huobi, HedgeTrade, og Aluna. Sosial, som gir sitt eget leaderboard som belønner de beste handelsmennene daglig. 

I et forsøk på å øke den samlede adopsjonsgraden for Bitcoin og den totale handelen på børser gir gamification en rask og lønnsom løsning for børser i blockchain-bransjen for å utvide markedsandelen.

Bør børsene bevege seg mot gamification?

Som sett gjennom Binances massive vekstmønster siden 2017, er gamification en av de viktigste forretningsstrategiene som en startende kryptobørs kan tilby i et forsøk på å presse på for masseadopsjon. Så hva er noen av fordelene med å gamify en kryptohandelsplattform?

  • Brukerretensjon: Som diskutert ovenfor, brukeradopsjon og oppbevaring av brukere er de viktigste årsakene til at en Bitcoin / crypto-utveksling bør fokusere på givende systemer og tilknyttede programmer. Belønninger som tilbys til kundene som har de beste handler eller topphandelskunder, setter opp et spill som får handelsmenn til å handle mer. 
  • Øyeblikkelig tilfredsstillelse: Bransjer over hele verden, inkludert flyselskaper og klesnæringer, setter opp spilltaktikker i et forsøk på å lokke kunder til å fortsette å kjøpe fra dem eller kjøpe mer. Brukerne blir deretter belønnet med lojalitetspoeng (eller i kryptobørser, tokens) som deretter kan løses inn på plattformen på handelsavgifter blant en rekke fordeler.. 
  • Handlekunnskapserfaring: Noen analytikere har også hevdet at gamification kan gi økt erfaring med handel med kryptovalutaer til nybegynnere, og de tjener også i prosessen.. 
  • Direkte kommunikasjonskanal: Andre børser Aluna.Sosialt som et sentralt eksempel gir brukerne en chat-plattform for å samhandle og dele handelsstrategier i et forsøk på å beholde brukere. 

Konklusjon 

De fortsatte samtalene til et oksemarked det kommende året etter Bitcoin-halveringsarrangementet gir en passende tid for utveksling ombord for detaljbrukerne til krypto. De børsene som tilbyr de beste belønningssystemene og tilknyttede programmer som Binance, Aluna.Social, HedgeTrade og OKEx vil trolig lede neste massebølge av brukeradopsjon i kryptobransjen.

For å holde oversikt over DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me