CryptoBuzz: Hvorfor vil Bitcoin, Ethereum og XRP samle seg til tross for Covid-19 ledet lavkonjunktur?

annonse Phemex

Det er noe spesielt med Bitcoin og crypto. For det første krever det ikke myndighetsintervensjon og Brrrr for at skipet skal være stabilt. Da USD steg i været – forårsaket fremvoksende valutaer og midlertidig Bitcoin, tok det bare omtrent 40 dager for verdens mest verdifulle digitale eiendel å reversere tapet på én dag 12. mars. Og det banker nå enda høyere.

Sammen med Ethereum (ETH) og Ripple (XRP) har de tre beste digitale eiendelene økt med omtrent 15 prosent i løpet av den siste uken, og har fjernet store motstandshindringer og ansporet FOMO.

Det kan være på grunn av Bitcoin-halvering og det forventede fyrverkeriet – som hvis historien fører, kaster kaldt vann på næringsdrivendes begrunnelse, eller den nærliggende ETH 2.0 mainnet-lanseringen som sementerer ETH-okser, og de økende partnerne til Ripple, men det er mer enn det som møter øyet.

1. Surge of Stablecoins og muligens injeksjon i Bitcoin

Bak Bitcoins gjenoppblomstring og 15 prosent gevinst den siste uken er forventningen fra handelssamfunnet. Halvering av Bitcoin er enorm, og med et utslippssjokk på kortene, vil den resulterende tilbudsnedgangen med konstant etterspørsel sannsynligvis øke prisene.

Men det handler også om de egenskapene til Bitcoin som plasserer den foran folden. Verden blir stadig mer usikker, og når sentralbanker griper inn, blir fiat-evner vannet. Skiftet til krypto kan måles av strømmen av penger til stablecoins som de siste seks månedene har doblet seg fra $ 4,6 milliarder dollar til 9 milliarder dollar.

Institusjonelle handelsmenn ser ut til å være godt posisjonert til å fange løs flis og legge til lengden. Ettersom stablecoins fungerer som ledninger til kryptoverdenen, avslører akkumuleringen tilliten til rommet, en faktor som ansporer krav og dermed Bitcoin-okser.

Akkurat som STABLECOIN-INDEX nå skriker at smarte penger er bedre enn noensinne posisjonert for å fange alle løse sjetonger aka. svake hender som vil selge BTC herfra og $ 20k.

Markedsverdien på alle stablecoins ble bokstavelig talt doblet de siste 6 månedene, fra $ 4,6 milliarder dollar til 9 milliarder dollar pic.twitter.com/OLfFUlSX1F

– BTC Time Traveler (@BTCTimeTraveler) 28. april 2020

2. Løftet om Ethereum 2.0 og perfekt desentralisering i nettverket

På den annen side er Ethereum-okser også levende. Korrelasjonen mellom BTC og ETH kan forklare pumpen, men det er andre grunnleggende årsaker.


Lanseringen av ETH 2.0 mainnet etter validering av genese-blokken på Topaz TestNet er utvilsomt en kilde til tillit.

Hvis Ethereum sprekker dette, vil det stramme grepet rundt kronen som en leder innen smart kontrakt. Imidlertid kommer andre detaljer frem at Ethereum er nesten like desentralisert som Bitcoin fra Proof-of-Work-perspektivet.

8/109

Bitcoins topp 10k innehavere: 10,54M BTC (57,44%)

Ethereums topp 10k holdere: 57,2M ETH (56,70%)

Basert på individuelle eiere, er Ethereum like jevnt fordelt som Bitcoin. pic.twitter.com/sMv43fkNMg

– Adam Cochran (@AdamScochran) 29. april 2020

Hvis Topaz TestNet kan brukes som grunnlag, vil Ethereum også bli desentralisert når Proof-of-Stake vil bli implementert ettersom over 22.000 validatorer har abonnert..

#MåndagNummer: 22.000@ethereum 2.0 testnet ble lansert 16. april og samlet mer enn 18 000 validatorer innen fire dager. Det er nå rundt 22 000 av dem på testnettverket. Ethereum 2.0 er ment å oppgradere Ethereums nettverk, inkludert et bevis på stavprotokoll⚡️ pic.twitter.com/WV6WfxioH8

– Blockchain.io (@blockchainio) 27. april 2020

3. Binance, Ripple Foothold i Sørøst-Asia

I mellomtiden ser XRP-handelsmennes apati ut til å være over. I løpet av mindre enn to måneder etter å ha slått ned på 20 cent i 2020, har prisene mer enn doblet seg til 21 cent. Spotprisene. Teknisk sett er det et tilfelle for flere handelsmenn å strømme inn og kjøpe fall da tap i begynnelsen av mars også har blitt reversert.

På den lyse siden har ubekreftede rapporter om Binance til slutt brukt XRPL-hovedboken for overføringer dukket opp igjen to år etter at den først ble fløt.

Det er for tiden spekulasjoner om at Binance skal kjøre på XRP Ledger (Katherine Coley tips)

Jeg legger ut dette slik at samfunnet kan undersøke det ??

Hold øynene dine åpne

– The Bearable Bull (@thebearablebull) 29. april 2020

Dessuten har Binance gjennom Binance KR en tilstedeværelse i SE Asia, et fokuspunkt for Ripple. Spesielt har Ripple også inngått samarbeid med tre sørkoreanske pengeoverføringsfirmaer. Enhver form for koalisjon eller XRP som er oppført på Binance KR kan til slutt bygge solid grunnlag for et partnerskap.

#Binanse å starte koreansk #Crypto Bytt på Binance Cloud

Binance går inn i det sørkoreanske markedet gjennom den forestående lanseringen av Binance KR, den første globale brukssaken til Binance Cloud-løsningen som ble avdekket i forrige måned.https://t.co/ifHkFHxjls

– Binance (@binance) 31. mars 2020

For å holde orden på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector