Donald Trump spiller nisse for Bitcoin-investorer; Lover positive endringer

annonse Phemex

Like etter jul har Trump blitt nissen for Bitcoin-investorene ved indirekte å akseptere Bitcoin ved å ta en skatt på det samme. Den indirekte avgiften til amerikansk stat. kalt “labyrinthine tax” hadde blitt sent innført med en god mengde positive endringer for de amerikanske Bitcoin Investors.

Her er utdraget fra avgjørelsen, og hvordan det kommer til å påvirke den indianske investoren

Etter 31 år ble det forventet at en så stor beslutning ville gi markedet et løft, selv om ingen av amerikanerne noen gang har forventet en slik regning som kan kutte syv inntektsgrupper til fire og ta dem på ned i forhold til skattestrukturen..

For bitcoinere (et begrep som brukes for Bitcoin-investorer), kan det betraktes som en lov for å imøtekomme kompromiss som er i samsvar med titlene II og V om samtidig bestemmelse av den økonomiske planen for regnskapsåret 2018, merket i lov av president Trump, stenger en potensiell betydelig bestemmelse.

Siden denne skatten vil hjelpe bitcoinere på følgende måte

  • Skatt skal betales på Bitcoin-handel

Mens det å skifte bitcoin til fiat var skattepliktig, var det skattepliktig å kjøpe fysiske ting med krypto, men til og med krypto-til-krypto er skattepliktig, noe som effektivt gjør alle bitcoin-transaksjoner, vel og skattepliktig. Og endringen er implementert i begynnelsen av kalenderåret 2018, bare dager unna.

  • Man kan betale skatt på Bitcoin i Bitcoin Cash

Alle som vil bli beskattet for handel med Bitcoin, må betale skatten på den. Siden Bitcoin ikke har en reell verdi eller identitet, krever de nye reglene som deles av Mr. Trump derfor å betale skatt via Bitcoin Cash. Denne beslutningen hadde faktisk anbefalt Bitcoin som et finansielt instrument der handel kan gjøres og skatt kan betales. I sin støtte sier Treil-teamet til Trump at det var nødvendig ettersom de amerikanske investorene i Bitcoin økte hver dag.

  • Vil øke aksepten som global valuta

Hvis et land som driver økonomien aksepterer Bitcoin, vil det definitivt øke markedet for Bitcoin og andre Crypto-valutaer. Det lover et sterkt legitimt valutafunn i form av Bitcoin.

I henhold til New York Times hver dag økte totalt 2,5 000 amerikanske investorer som er villige til å investere i Bitcoin.

Hva kan være den mulige årsaken til Bitcoins seier under Trumps presidentskap?

Det er definitivt en seier for Bitcoin-grunnleggere som indirekte får støtte fra verdens sterkeste økonomi. Den beste mulige årsaken til denne støtten kan være:

“Blockchain-teknologien har potensial til å revolusjonere finansnæringen, den amerikanske økonomien og levering av offentlige tjenester, og jeg er stolt over å være involvert i dette initiativet”

Denne uttalelsen ble erklært av den viktigste personen i Trumps presidentskap; som er utpekt som direktør for administrasjon og budsjett under Trump. Dette betyr ganske enkelt at han selv stoler på fremtiden for kryptovalutaer. Han regnes for å være den mest inspirerende og frittalende personen, han har ryddet sine synspunkter helt tilbake i juni 2017 om at Bitcoin er en revolusjon, og land som ikke vil akseptere eller legalisere trenden snart vil miste grepet om den globale økonomien.


Mulvaney er en av grunnleggerne av toparts Blockchain Caucus, hovedoppgaven til denne stiftelsen er å utdanne folk om Blockchain-plass, Crypto-valutaer, Bitcoin osv. Ovennevnte uttalelse ble hentet fra et av møtene han var vert for BBC.

Hvis du fortsatt er i tvil om hvorfor Bitcoin vil vokse under onkel Trumps presidentskap, er det et raskt sammendrag

  • Verdens sterkeste økonomi aksepterer villig den som det finansielle handelsinstrumentet.
  • Enkleste måten å gjøre transaksjoner på, og dermed problemfritt banksystem som amerikanere vanligvis støtter.
  • Økt adopsjonsrate på Bitcoin når folk følger de modige.

Fortsett å lese Coingape for flere nyheter om de hotteste hendelsene i verden av kryptovalutaer.

Gi oss beskjed om dine tanker om Bitcoin i 2018 i kommentarene nedenfor, eller skriv til oss på [e-postbeskyttet]

Det presenterte innholdet kan inneholde personlig oppfatning av forfatteren og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector