Dr Doom kaller Bitcoin Cash [BCH] for en Shitcoin i en debatt med Roger Ver

annonse Phemex

Amerikansk økonom Nouriel Roubini, aka Dr Doom, erklærte nylig sin forakt for Bitcoin Cash (BCH) i en debatt med promotoren av kryptovalutaen, Roger Ver. Debatten var en del av årets CC Forum – Blockchain og AI Investment Forum i London hvor Dr Doom offentlig kunngjorde at BCH er et “shitcoin”.

 Dr Doom mot Roger Ver – er krypto til en verdi av verdi eller ikke?

Temaet for debatten var “Vil kryptovaluta mislykkes eller lykkes?” Roubini begynte med å tilbakevise den oppfatning at kryptovalutaer faktisk er valutaer med den begrunnelsen at de ikke var en sunn, stabil verdilager og derfor ikke kunne brukes til betalinger. Bitcoin og tusenvis av andre kryptovalutaer ble ikke brukt til å prise varer og tjenester. Han snakket også Bitcoins mangel på skalerbarhet. Roger Ver svarte på Roubini-poengene ved å minne ham om at markedsverdi for kryptokurver hadde vokst over 200 milliarder dollar på bare 10 år. Om Roubinis poeng om å bruke krypto for betalinger, nevnte Ver eksemplet med Bitcoin Cash, som, sa han, kunne gjøre mer enn 100 transaksjoner per sekund globalt gratis.

Roubini var imidlertid ikke overbevist. For å underbygge poenget sitt om at krypto ikke var en stabil butikk med verdi, bemerket han at Bitcoin var 60% under toppen, mens Roger Vers Bitcoin Cash var 95% under toppen i år, og sa videre at eiendeler som mistet 95% av verdien på bare 12 måneder var det en vits. Ver hadde imidlertid en analogi for å bevise at selv fiat mistet verdien. Han siterte eksemplet med den japanske yenen og sa at i dag tilsvarte 10.000 yen omtrent 90 USD. Imidlertid, ikke lenge, kunne en enkelt Yen kjøpe en unse sølv. I dag hadde papiret som var verdt omtrent 90 USD, en verdi på rundt 20 000 USD tidligere.

Er Crypto Nyttig i tilfelle geopolitisk sjokk?

Moderatoren av debatten pekte da på at kryptobruken økte i tilfelle lavkonjunktur, med henvisning til eksemplet på den greske offentlige gjeldskrisen. Som forventet nektet Roubini å erkjenne det samme. I stedet sa han at kryptovaluta-bruk, og antall transaksjoner og brukere hadde kollapset siden krypteringens heltid i 2017. Ver var rask med å påpeke at Roubini “kirsebærplukker” dataene sine. Krypto-bruken i dag var mye høyere enn det var enda et år før markedsverdien hadde nådd ATH i 2017.

Dr Doom nevnte deretter eksemplet på fremveksten av internett. Fra 1990 til 2000 hadde det fått milliarder brukere og nettsteder, og noen viktige applikasjoner som e-post. Men med krypto har det ikke vært tilfelle. Bitcoin har bare 50 MM-brukere offisielt, og halvparten av dem er døde. Når det gjelder DApps, er de mest populære DApps Crypto Kitties, Casinospill eller Ponzi Schemes. Ver siterte igjen eksemplet på hvordan bevegelse av penger hadde dukket opp som den sterkeste bruken av krypto – millioner av brukere som handler med hverandre uten noen barrierer.

McAfee OK med terroraktiviteter som skjer gjennom hans utveksling

På et tidspunkt under debatten tok moderatoren opp John McAfees nye desentraliserte sentral, som ikke hadde noen KYC-krav. Han delte at McAfee, i en tidligere sesjon, ble spurt om hans mening om hvordan han ville ha det hvis en terrorist ble fanget og det ble bevist at de hadde brukt hans utveksling for å begå terrorhandlingen. På dette svarte McAfee at han ville være i orden. Til støtte for McAfees svar sa Ver at amerikanske dollar var den valutaen som ble brukt mest i terroraktiviteter, men det betydde ikke at verden ville slutte å bruke valutaen.

“Your Shitcoin Collapsed 95% in a Year” – Roubini to Ver

Debatten fordypet seg i riktig og galt med krypto med Roger Ver som gjentok at folk skulle få lov til å ha kontroll over pengene sine og Roubini understreket igjen og igjen at den slags økonomiske anarki som Ver snakket om aldri hadde eksistert og aldri ville gjort. På et tidspunkt hadde Roubini et utbrudd der han hadde sagt at det hadde tatt 100 år for dollaren å kollapse 95%, mens Roger Vers “shitcoin” kollapset på et år. Han sa –

“[Det] tok et år for shitcoin å kollapse 95%. Det er ingenting verdt. “


En rasende Roubini sa videre at Ver ikke trodde på regjeringen, men å kjøpe sprengstoff på internett var hans ide om frihet. Roubini angrep til og med Ver ved å ta opp poenget med at han hadde tilbrakt tid i fengsel. Ver brukte dette poenget til sin fordel og påpekte at Roubini mistet argumentet ettersom han hadde begynt å “angripe personen i stedet for argumentene her.”

Bitcoin er ikke desentralisert, men det tradisjonelle finansielle systemet er – Roubini

Debatten flyttet til temaet sentralisering og desentralisering. Roubini hevdet at det tradisjonelle finansielle systemet var desentralisert ettersom det hadde tusenvis av finansinstitusjoner og hundrevis av banker og valutaer som var involvert i å kontrollere det, mens Bitcoin var sentralisert fordi 80% av gruvedriften var i kontrollen av noen få hender og 99% av kryptovalutautvekslingene. ble sentralisert. Til dette sa Ver at desentralisering ikke var hovedargumentet til fordel for kryptovalutaer, og den eneste hensikten var å gjøre kryptovaluta sensurbestandig..

Debatten ble avsluttet med spørsmål fra publikum, og i dette var Roger Ver, som støttet kryptovaluta på grunn av den økonomiske friheten de tilbød brukerne, en klar vinner.

For å holde oversikt over DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map