Eksklusiv rapport: Er “Upbit” opptatt av alvorlige juridiske tiltak fra sørkoreanske tjenestemenn? Full analyse

annonse Phemex

Upbit-utveksling kunngjorde offisielt på plattformen at den gjennomgår etterforskning, selv om tjenester angivelig fungerer normalt. Gitt måten markedet reagerer på, er kryptoinvestorer allerede påvirket av nyhetene. Angivelig er Upbit mistenkt for svindel som kan føre til alvorlige konsekvenser.

Upbit Fraud Investigation: A Serious Matter

Etter hele kaosdagen rundt Sør-Koreas største kryptokursutveksling Upbit angående tjenestemenn som raidet hovedkvarteret i Seoul, har børsen endelig gjort en offisiell kunngjøring.

upbit-utvekslinghttps://upbit.com/service_center/notice?id=373

Så nå som det er bekreftet at Upbit er under etterforskning, la oss forstå implikasjonen og hvordan akkurat det hele startet?

På ettermiddagen, da nyheten om raid kom inn i markedet, har Upbit vært på 4. plass i de beste kryptovaluta-børsene med et døgnåpent handelsvolum på $ 1,8 milliarder dollar per Coinmarketcap. Nå innen få timer har Upbit steget opp på 3. plass med 2,2 milliarder dollar handelsvolum.

upbit-utveksling

Les også: KODAKOne er endelig klar for sitt KodakCoin Token Sale

Crypto Exchanges Under FSC’s Radar

Når vi snakker om hvordan det hele startet, har Sør-Korea de siste månedene tatt en sterk holdning og innført tøffe regulatoriske regler for å bekjempe kryptokursutvekslingen i kjølvannet av den økende svindelen og svindelen..

I mars ble det bekreftet at sørkoreanske påtalemyndigheter ransaket tre kryptobørser i forrige måned som innebar inndragning av økonomiske poster, datamaskinharddisker og mobiltelefoner..

På det tidspunktet uttalte aktor at den tre dager lange raidet skjedde i Sør-Koreas hovedstad Seoul. Børsledere blant annet personale har blitt mistenkt for å tømme penger fra kundenes kontoer og deretter bruke dem til å kjøpe kryptoer på andre børser.

Aktor involvert i etterforskningen sa at firmaene møtte opp på radaren sin i januar for mistenkelige overføringer mellom bitcoin-børser. Dette var tiden da Financial Services Commission (FSC) ble involvert.  

Angivelig har om lag 637,5 milliarder dollar vunnet også blitt byttet ulovlig i utenlandsk valuta, noe som ytterligere resulterte i forbudet mot kryptovalutahandel som involverte uidentifiserte kontoer..

I forrige måned arresterte anklagere i Sør-Korea fire ledere fra to kryptokursutvekslinger som også involverte sjefer for Coinnest-børsen påstanden om underslag og svindel.

Så, Upbit er ikke den første utvekslingen som fanger myndighetenes oppmerksomhet. Å være verdens tredje største og Sør-Koreas største kryptovaluta-børser gjør det imidlertid til en høyt profilert sak.

Upbit-utveksling: Gjennomgående av kontrovers & problemer

Siden oppstarten i oktober 2017 har ikke Upbits image vært helt rent som i desember, kryptobørs ble sentrum for kontroversen da den ikke ble med i andre børser for å støtte selvregulering.  

Et poeng det er verdt å merke seg her er at Kakao, den sørkoreanske internettgiganten, står bak denne utvekslingen. Upbit er også i samarbeid med en annen kryptokursutveksling, Bittrex, som også er under topp 10 kryptobørsene per 24-timers handelsvolum med nærmere 300 kryptovalutaer oppført på plattformen..

Børsen opplevde også mange problemer som tap av midler og transaksjonsfeil i fjor. En av brukerne hevdet:

“Dette er ikke et serverproblem, men en manipulasjon. Hvis du ser på transaksjonshistorikken, er ikke enhetsprisen riktig. ”

En annen bruker sa at han mottok omtrent 1,8 millioner vunnet bitcoin i lommeboken da han kjøpte 3 millioner vunnet bitcoin, det lignende problemet ble tilsynelatende delt av mange andre brukere. Imidlertid hevdet Upbit økningen i ordrevolumet årsaken til forsinket refleksjon av BTC-markedet.

Nå blir sentralen etterforsket av det lokale politiet for ulovlig flytting av kundemidler til sin utøvende konto. Gitt veien, en av de ledende kryptobørsene, Coinnests administrerende direktør har blitt arrestert for underslag av midler, Upbit må gjennomgå revisjon og mye mer.

Selv om myndighetene ennå ikke har avgitt sin endelige rapport, kan beviset mot utvekslingen avsluttes enten midlertidig eller permanent.

Å være den største kryptobørs i Sør-Korea, hvis den blir stengt, kan konsekvensene være alvorlige. Gitt det faktum at markedet allerede er i rødt, kan denne nyheten ytterligere påvirke prisene negativt, noe som betyr at vi vil se mer fall i kryptoprisene.

Tror du Upbit som er under etterforskning vil treffe markedet strengere? Er vi ute etter et blodbad? Del tankene dine med oss!

For å holde oversikt over DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me