Eric Ma: “Bitcoin Ultimatum vil endre måten vi ser Blockchain på”

annonse Phemex

Når BTCU Bitcoin Ultimatums Mainnet går live, snakker vi med administrerende direktør Eric Ma for å finne ut mer om prosjektet og hva som er neste i denne virkelig neste generasjons blockchain.

Å bygge en ny blockchain er et stort foretak. Det krever et dyktig team av eksperter, ledelse, virkelig verdi og et strategisk veikart som må være detaljert, realistisk og følges opp. BTCU Ultimatum sikkert sjekker alle disse boksene. De implementerte vellykket Bitcoin Fork og lanserte BTCU Mainnet 5. februar 2021 og sendte BTCU-tokens ut uken etter. De har sikte mot neste milepæl: integrering av Atomic Swaps til plattformen. Alt, under ledelse av administrerende direktør Eric Ma. Vi sitter med den veteranblokkjedeeksperten og tidligere kjernemedlem ved CoinMarketCap for å snakke om den nåværende tilstanden til BTCU Mainnet og hva fremtiden har for denne lovende neste generasjonskjeden.

BTCU tar sikte på å bygge en neste generasjons blockchain fra en Bitcoin-gaffel. Hva gjør neste generasjon mener når det gjelder blockchain?

Bitcoin og Ethereum er de to største blockchain-nettverkene i verden, men hver har sine egne egenskaper. Ethereum er mer en plattform som bygger andre desentraliserte programmer på, og muliggjør smarte kontrakter. Bitcoin har derimot blitt mer av en verdi-verdi, selv om den først ble oppfattet som et nytt peer-to-peer-betalingssystem. Med BTCU, ved hjelp av den allerede bevist og vel ansett Bitcoin blockchain, kombinerer vi begge nettverk og utnytter det som fungerer best i hvert av dem.

Vi bygger en neste generasjons Bitcoin-baserte blockchain på Ethereum som vil tillate oss å tokenisere eiendeler som kan gjelde for forskjellige prosjekter og eiendeler utenfor omfanget av kryptovalutaer. Løsningen vår har også som mål å forbedre den ikke-bærekraftige, energiforbrukende PoW-konsensusalgoritmen med en ny Ultimatum proof-of-stake (UPoS) konsensusalgoritme, noe som gjør den mer demokratisk, skalerbar, effektiv og bærekraftig. 

Hva prøver BTCU å oppnå ved å kombinere Bitcoin og Ethereum, og hvordan skiller BTCU seg ut fra andre prosjekter?

Konseptet med BTCU ligner i mange aspekter det som det nest største kryptovaluta nettverket – Ethereum. I likhet med Ethereum har Bitcoin Ultimatum-blockchain muligheten til å huse smarte kontrakter i blockchain-protokollen. Dette er en av de viktigste funksjonene for implementering av transaksjoner og desentraliserte applikasjoner (DApps). Generelt søker BTCU å kombinere alle de beste funksjonene som tillot Bitcoin og Ethereum å ta topprangerte plasser i kryptovalutaer etter markedsverdi..

Vi har utviklet BTCU for å tilby et desentralisert økosystem med smarte kontrakter gjennom Ultimate Proof-of-Stake-algoritmen. En kombinasjon av Leased Proof-of-Stake (LPoS) og Proof-of-Authority (PoA), BTCU er mer demokratisk, mer skalerbar og mer energieffektiv enn Bitcoin. Vi bygde BTCU Mainnet for å være skalerbart og brukes i et bredt spekter av applikasjoner: fra aktivering av tokenisering til rettighetsadministrasjon, forsyningskjede og dokumentflyt for grenseoverskridende betalinger, styring, eiendom til fintech, helsetjenester og mer. Vår visjon er å skape en blockchain som er effektiv, enkel å bruke og som har reell verdi for utbredt adopsjon. Bitcoin Ultimatums teknologiske fordeler vil endre måten vi ser blockchain på.

Blockchain er synonymt med desentralisering og fellesskap. Hvor viktig er tilbakemeldinger fra samfunnet til BTCU?

Samfunnet er hjertet i ethvert blockchain-prosjekt. Vi lanserer ikke bare et nytt produkt på markedet, vi bygger en plattform med samfunnet vårt. Faktisk var tilbakemeldingene deres kritiske for å lansere BTCU Mainnet. 21. januar 2021 ga vi ut et endelig testnett. Denne øvelsen gjorde det mulig for utviklere å teste, opprette eller endre funksjonalitet og overvåke ytelsen til BTCU-blockchain-nettverket. Det bidro også til å gi et objektivt og uavhengig syn på nettverket slik at parter og bedrifter kunne sette pris på og forstå nettverkets evner.

Vi åpnet kommunikasjonskanaler gjennom GitHub og tilbakemeldingene var veldig viktige for oss. Det hjalp oss med å forutsi driften av nettverket, samt å gi interessenter informasjon om kvaliteten på BTCU-blockchain-sikkerhet, personvern, evner, brukervennlighet, integrering og interoperabilitet.

Det var en slik suksess at vi kunne lansere den endelige mainnet to uker senere 5. februar 2021. Herfra vil jeg takke samfunnet igjen for å være aktiv og for å bidra med deres innspill.


Vil vi se andre fellesskapsdrevne prosjekter fra BTCU?

Absolutt, vi tror på det sterkeste at et blockchain-prosjekt bare kan utvikle seg med full støtte fra samfunnet. Vi er derfor glade for å jobbe og samarbeide med andre prosjekter, spesielt om en rekke sikkerhets- og tekniske spørsmål.

For å forbedre prosjektet vårt ytterligere, inviterer vi alle til å delta i vårt bug bounty-program. Programmet er designet for alle som ønsker å bidra til utvikling av BTCU og for å sikre sikkerheten og robustheten i nettverket.

For deres tid og arbeid har vi fått på plass et belønningssystem. Medlemmer av samfunnet som jobber med presserende oppgaver eller løser funnet feil, vil motta BTC / ETH / USDT / USDC / BTCU for sin innsats.

Vi er alltid tilgjengelige på [e-postbeskyttet] for mer informasjon.

Vi har også startet en ambassadørklubb. Med kunngjøringene fra nylig tilsluttede ambassadører som Javed Khattack og Serafima Semkina, vil teamet vårt fortsette å ta med andre samfunnsledere som deler vårt oppdrag.

BTCU Mainnet er ute, men dette er bare første trinn i et langt veikart. Hva har fremtiden for BTCU?

Jeg er veldig spent på milepælene vi har oppnådd til dette punktet. Vårt team har jobbet ekstremt hardt og fortjener all æren for suksessen til BTCU så langt. Å lansere BTCU Mainnet er bare begynnelsen, og vi har en lang veikart med nye og spennende tillegg til plattformen.  

Vi jobber med å legge til det smarte kontraktssystemet som muliggjør atombytter. Vi lukker også strategiske partnerskap med viktige plattformer som townsabc og open business council for å teste ut våre mobile lommebøker, pilotprogrammer og tokenisering av markedet. I tillegg er vi også samarbeidet med World Smart Cities Forum for å gjøre blockchain tilgjengelig for bruk i Smart Cities over hele verden.

For å holde oversikt over DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector