Fidelity blir med i Crypto Race da det lanserer den institusjonelle plattformen for Bitcoin og Ethereum

annonse Phemex

Wall Street Financial-firmaer blir sakte tiltrukket av kryptoer, og listen over selskaper som starter kryptotjenester blir bare lengre. Det siste tilskuddet til denne listen er Boston-basert multinasjonalt finansselskap, Fidelity, da det kunngjorde en institusjonell plattform for Bitcoin og Ethereum.

Fidelity spinner av Fidelity digitale eiendeler for å komme inn i kryptovirksomheten

Fidelity Investments, den femte største kapitalforvalteren i verden, kunngjorde at de spinner av et eget selskap som utelukkende er dedikert til å bringe kryptovalutaer til institusjonelle investorer. Dette nylig aksjeselskapet vil bli kalt Fidelity Digital Assets og vil fokusere på å tilby depotløsninger for bedrifter, en plattform for utførelse av kryptovalutahandel og institusjonelle rådgivningstjenester. Dette selskapet vil tilby sine tjenester 24 timer i døgnet, syv dager i uken, designet for å samsvare med blockchains alltid pågående handelssyklus.

Fidelity har allerede tilgang til 13.000 institusjonelle rådgivningsfirmaer og meglere der de tilbyr finansielle tjenester, clearing, deponering og investeringsrelaterte tjenester og forvalter 7,2 billioner dollar i kundemidler. Med dette nye selskapet vil Fidelity Digital Assets tilby tre hovedtjenester til dette allerede etablerte nettverket og de nye kundene det er ombord. Den mest forseggjorte av disse ser ut til å være forvaringstjenester for bitcoin, eter og andre digitale eiendeler. Spesielt er tjenesten designet for å gi institusjonelle investorer en kompatibel måte å sikre eiendelene sine ved å holde dem i et fysisk hvelv.

Andre Fidelity Digital Assets-tjenester inkluderer handelstjenestetjenester som benytter en intern kryssingsmotor og en smart ordreruter som vil utføre handler ved å bruke flere tredjepartsleverandører av kryptovaluta. Det er viktig at disse handelstjenestene ikke utgjør en børs, men rørledningen som kobler Fidelity-kunder direkte til eksisterende børser. For å gjøre det enklere for institusjoner som er nye for kryptovaluta å involvere seg, vil Fidelity Digital Assets også tilby et dedikert klienttjenesteteam for å hjelpe med ombordstigningsprosessen.

Tom Jessop, Fidelitys tidligere leder for bedriftsutvikling, ledet krypto-spin-off-virksomheten til Fidelity. Selv om Jessop absolutt ikke er et nytt navn i verden av kryptovaluta og blockchain, ble han nylig med i Fidelity, bare med det uttrykte formålet å hjelpe Fidelity med deres digitale eiendeltilbud. Jessop ble brakt om bord som president i Chain i april 2017 etter 17 år i Goldman Sachs og fikk i oppgave å bidra til å utnytte sin dype Rolodex av kontakter for å bygge bro over gapet mellom forretningsinstitusjoner og ikke-kryptokurrency-applikasjoner av distribuert hovedboksteknologi.

“Våre kunder tenker på dette som en investerbar aktivaklasse,” sa Jessop. “De undersøker, de utvikler en avhandling om hvorfor disse tokens kan ha verdi i fremtiden, og det er virkelig som vekker mye interesse.”

Dette er ikke den første tiden av Fidelity med kryptoer, siden den hadde begynt å eksperimentere med blockchain-teknologi siden 2013, med den diskrete lanseringen av Blockchain Incubator, en del av Fidelity Center for Applied Technology. I 2015 begynte Fidelity Charitable å akseptere bitcoin-donasjoner, og i februar i år utgjorde kryptovaluta den ideelle organisasjonen sin raskest voksende donasjon, og innbrakte mer enn $ 69 millioner dollar.

Det ble en viss spenning sett på gaten med Fidelitys kunngjøring da noen av de fremtredende navnene i kryptoindustrien twitret om det

Her er hva CZ fra Binance twitret for å dele nyhetskoblingen til Forbes

Ikke et lite fond. https://t.co/J785D8gTWW


– CZ Binance (@cz_binance) 16. oktober 2018

Joseph Young twitret også og sa at dette trekket fra Fidelity var like optimistisk som bitcoin-ETF

Fidelity er verdens største uavhengige megling med 2,45 billioner eiendeler under forvaltning, kommer til å legge til rette for kryptotransaksjoner.

Jeg vil si dette er like optimistisk som godkjenningen av en Bitcoin ETF

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 15. oktober 2018

Mens CryptoManRan, Ran NeuNer tvitret og sa at store navn definitivt vil tiltrekke seg institusjonelle penger i kryptoer

https://twitter.com/cryptomanran/status/1051889828021833729   

Vil dette trekket av Fidelity bringe inn enorme institusjonelle penger i kryptoer, er noe tiden vil vise, men det er definitivt et stort positivt for kryptovalutaøkosystemet.

Hva synes du om dette strategiske trekket til Fidelity’s mot kryptoer? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector