Historisk høring av senatet Diskuter Bitcoin og Libra med eksperter – Her er de avsluttende visningene

annonse Phemex

Libra-høringen har vært et av de mest fristende temaene da mediehus fra hele verden sendte livehøringen for US House Committee on Financial Services. David Marcus, lederen for Libra Association, ble grillet i timevis på autonomien til Libra-nettverket og spesielt om Facebooks rolle i det.

Slik det skjedde dagen før, under høringen med Banking, Housing and Urban Affairs Committee, skaper Facebooks rykte et dårlig presedens for Libra-nettverket.

Begge komiteene har uttrykt fullstendig tilsidesettelse av Social Media Giant, og uttrykker derfor misliker også for dets kryptovaluta. Videre slo finanskomiteen fast at Libra ikke er en kryptovaluta.

vekt på vekt 2Libra US Senate Hearing: Panel II

Møtet i dag inkluderte også et annet talerpanel. Det inkluderte eksperter fra forskjellige felt som jus, økonomi, markedsføring, etc. som valgte å snakke om emnet. Paneldeltakeren inkluderte kryptovalutaentusiast. Imidlertid uttrykte selv de bekymringer rundt Vekten.

Du kan laste ned vitnesbyrdet deres her. Under høringen, i motsetning til den med David Marcus, var paneldeltakeren og senatorene enige. Ikke bare stoler de ikke på Facebook, men erkjenner også at ‘Libra er ikke en kryptovaluta.’

Vekten: Verdipapirfond eller ETF?

Vitnesbyrdet som panelet presenterte gledet Senatet da det snakket om lignende bekymringer rundt Facebooks cryptocurrency-planer. Selv om det vanligvis er vanskelig å klassifisere disse toaletter, var styret raskt ute med å konkludere med dette. Som Mr. Gensler bemerket, “Det er enten et aksjefond eller en ETF.”

Demirors sa videre,

Vekten er en privat profit for store selskaper og fortjeneste for enheter som allerede har en enorm mengde kraft.

På Bitcoin 

Demirors bemerket også,

“SEC har lenge diskutert sikkerhetslover … og nylig etablerte Bitcoin er ikke en sikkerhet. CFTC behandler Bitcoin og noen av produktene rundt Bitcoin som en digital vare. Imidlertid behandler skattemyndighetene dem som eiendom. ”

Sveits – Jurisdiksjonsnav for kryptovalutaer – Men hvorfor?

Valget om å flytte Libra Association til Sveits var lovgivende og tjente ifølge panelet som en fordel for å gjennomføre ulovlige aktiviteter.

Mr. Gensler notat,

Under sveitsisk lov er det sannsynligvis mindre sannsynlig at det er sikkerhet enn under amerikansk lov

Demirors bemerket,

“Facecook har opprettet en forening som skal være ideell og bruke den til å pløye tilbake overskuddet til medlemmene.”

Mr. Brummer svarte også på senator Sherman på lignende linjer. Han reiste bekymring rundt svakheten i de sveitsiske finanslovene. Han sa,

“USA ville ikke overholde … Og den største utfordringen ligger i de jurisdiksjonene … som faller utenfor internasjonale avtaler som den gangen FATF nylig har avtalt i juni. Visst, sveitsiske regler, spesielt knyttet til både privatliv og økonomi, ikke bare forskjellige, men har historisk sett vært betydelig svakere. ”

Videre synes panelet til og med enstemmig å være enig i at til slutt, når saken blir stor, ville de ikke overholde de amerikanske sanksjonslovene også.

Shitcoins, Token-taksonomi og sikkerhetslover

Senator Davidson gjorde samfunnet oppmerksom på nødvendigheten av å trimme sikkerhetslovene ytterligere. Den nåværende Howey-testen definerer ikke helt betingelsene for new age digitale eiendeler.

Likevel har SEC utviklet seg med å komme opp med nye lover som henvender seg spesielt til kryptovalutaer. Dessuten, som Mr. Grenseler nevnte at en ‘god advokat lett kunne utnytte en enkel svart-hvitt-test.’ Derfor må de være forsiktige når de definerer disse lovene. Videre oppfordret han også senatet og lovgiverne til å bevege seg for å eskalere token-taksonomilovene.

Stol på, men bekreft, Ronald Regan Style

Herr Gensler bemerket tidligere under høringen at all virksomhet er basert på ‘tillit’, og det faktum at vi ikke kan stole på Facebook kommer i veien for Vekten. Han bemerket også om konkurransebegrensende effekter som Facebook og medlemmene av Libra-organisasjonen kan fremme ved hjelp av dette foreslåtte nettverket. Han sa,

Ingen andre selskaper kan gjøre det Facebook kan gjøre.

Mr. Weissman fortsatte deretter med å utdype hvordan medlemmene vil hjelpe urettferdig konkurranse i de globale markedene som for det meste flytter til internett for å drive virksomhet. Han sa,

“Hvis Facebook blir både den sosiale oligopolisten eller monopolisten det er, og en viktig finansleverandør … Plutselig kan de kombinere finansiell informasjon med sin sosiale medieplattform. De kan annonsere etter basert på hva du kjøper. De kan gå i virksomhet og tilby varer og tjenester og gi deg rabatt på Vekten … Urettferdig konkurranse og presse ut enhver rival som ikke er en del av systemet. “

McHenry avsluttet høringen for Kongressen. Han gjengjeld tvilen rundt Vekten

Til tross for Facebook

“På grunn av teknologien til Bitcoin kan ikke regjeringer drepe den, og heller ikke de og du kan ikke drepe digitale valutaer generelt. De vil holde ut, de vil være sterke. Det er det nye rammeverket for neste generasjon av internett. ”

Han la til: “Og i løpet av en generasjon håper jeg at det er noen uttalelser her i dag som fremdeles vil bli pekt på som faktiske feil om hva vi vil gjennomleve i denne iterasjonen av økonomisk teknologi.

Lederformann brøt en regel og ga paneldeltakeren en applaus. I sin avsluttende tale bemerket hun at en privat organisasjon eller en gruppe private organisasjoner med stor sannsynlighet ikke ville få denne enorme mengden kraft til å kontrollere pengepolitikken. Hun bemerket at hun ikke ville la ‘milliarder dollar-gutter’ overta Financial Services-industrien.

Til slutt avbrøt hun møtet etter følgende uttalelse

“Og vi burde få Mr. Zuckerberg selv. Jeg er med det ”

Hvordan oppfatter du fremtiden for kryptovalutaer herfra? Vennligst del dine synspunkter med oss. 

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me