Hva betyr de negative råoljeprisene for Bitcoins fremtid?

annonse Phemex

20. april falt West Texas Intermediate (WTI) råoljeterminer for levering i mai 305 prosent til – 36,73 dollar fatet i NY-økten.

Det var et blodbad. Et snev av hvordan markedskreftene på tilbud og etterspørsel former prisene.

For en gangs skyld festet handelsmenn og investeringssamfunnet dette på effekten av coronavirus og de negative effektene av lockdown i flere stater og noen deler av verden.

Sannheten er at det har vært ødeleggende.

Økonomien, analytikernes prosjekt, kan ta år før den spretter tilbake til nivåer før koronavirus.

Dette vil også ha alvorlige konsekvenser for sysselsetting, levestandard og arbeidstakers velvære. De fleste av dem har fått beskjed om å jobbe hjemmefra, ba om å godta lavere lønn og noen ganger miste jobber.

Kostnadene ved forpliktelse?

Imidlertid avslører gårsdagens stup i oljeprisen hvor forsiktige handelsmenn er. Deres risikovillighet er basert på framsyn at til tross for myndighetens optimisme, vil det ta en stund for næringer og økonomi å sprette tilbake. Jo lavere dette mørket henger, jo lavere blir etterspørselen.

I mellomtiden vil fallet i etterspørsel, til tross for våpenhvilen fra OPEC-medlemmene om å senke den daglige produksjonen, ikke forhindre at millioner av fat olje flommer over lagringsanlegg. I hovedsak var uttalelsen fra markedet i går at oljelagringsanlegg vil tømme olje til den som bare har ekstra lagringsanlegg til en bratt rabatt..

Dette ruffet markedet og prisen en kontrakt for å ta levering av olje fra en bestemt kilde til en viss tid, krasjet og avslørte frykt. For å gjøre det klart ble ikke oljeprisen på bensinpumper påvirket i seg selv.

Men forsyningsflekken vil trolig redusere kostnadene for gass og andre petroleumsprodukter på kort sikt. Det er forståelig at ingen ønsker å ha en kontrakt om at de kan frafalle komme i midten av mai eller ende opp med å betale store regninger på grunn av mangel på lagringsanlegg.

“Olje har lagringskostnader. Spekulanter vil ikke motta fysiske fat olje. For å unngå å ta levering må de selge fremtiden før utløpet. Global pandemi har sendt oljeetterspørselen til null. Oljepriskrigen har sendt forsyningen til uendelig. Bitcoin har ingen lagringskostnader. ”

Olje har lagringskostnader.

Spekulanter vil ikke motta fysiske fat olje.

For å unngå å ta levering må de selge fremtiden før utløpet.

Global pandemi har sendt oljeetterspørselen til null.

Oljepriskrigen har sendt forsyningen til uendelig. #bitcoin har ingen lagringskostnader https://t.co/U4QAq7CAds

– James Viggiano (@jamesviggy) 20. april 2020

Bitcoin har ingen lagringskostnader som Oil, er en perfekt butikk med verdi

Råten i Oil Futures-markedet har fått eksperter til å henvende seg til crypto, fiat og Gold.

Gull har i lang tid holdt kronen som et verdiskap, mens USD også kjemper som et alternativ, spesielt i krisetider.

Etter i dag kan olje ikke lenger betraktes som en pålitelig verdilager. De neste beste alternativene er amerikanske dollar (gulp), gull (knappe) eller Bitcoin (faste).

– Cameron Winklevoss (@winklevoss) 20. april 2020

Ulempen deres er at sentralbankintervensjon med USD og sannsynligheten for uendelig gullforsyning skinner de sterke lysene på Bitcoin.

Bitcoin styres av matematikk, og det er en kjent fast forsyning. Dessuten avhenger ikke bruken av forbruket.

I virkeligheten eksemplifiserer fallet i oljeterminsprisen virkelig hva som kan skje med en eiendel, olje, hvis etterspørsel er basert på forbruk som igjen er påvirket av andre eksterne faktorer.

Vi kan klandre Coronavirus for dette, men distribusjonen og desentraliseringen av Bitcoin har hittil motvirket effekten.

“Den nylige oljepriskrasj er et eksempel på hva som kan skje når noe som brukes som en butikk av verdi, er avhengig av enten forbruk av det gode eller moterbarhet av det gode som et viktig grunnlag for verdien. Kunst, vin, gull, sølv og #olje deler denne karakteristikken. Ikke Bitcoin ”

Den nylige oljepriskrasj eksemplifiserer hva som kan skje når noe som brukes som en butikk av verdi, er avhengig av enten forbruk av det gode eller moterbarheten av det gode som et viktig grunnlag for verdien. Kunst, vin, gull, sølv og #olje dele denne karakteristikken. Ikke #Bitcoin.

– Bob Burnett (@boomer_btc) 20. april 2020

På tidspunktet for pressen skifter Bitcoin hender til 6 815 dollar, en nedgang på fire prosent den siste handelsdagen.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me