Hvis CBOEs Bitcoin ETF blir avvist, vil det oppfylle de rasende oksene?

annonse Phemex

Mens verden venter spent på US SECs beslutning om Bitcoin ETF som CBOE har innlevert, har SEC slått lynet ved å utsette beslutningen om Direxion Bitcoin børshandlede fond (ETF) innlevering til september 2018. Så hva om Cboe sponset Bitcoin ETF blir forsinket eller avvist for den saks skyld, hva og hvor stor kan det være?

CBOE sponset Bitcoin ETF: Kan det bli forsinket?

Mens verden forbereder seg på Chicago Board Options Exchange Global Markets (CBOE) -Solid X Bitcoin ETF-avgjørelse kommer snart, har denne utsettelsen av Direxion Bitcoin som omsettes av SEC, gitt alarm for at det er sjanser for at det kan avvike CBOE Solid X ETF også. Siden SEC har 45 dager fra datoen for publisering i Federal Register og kan ha et nytt vindu for utvidelse, er det alle muligheter for at SEC ønsker å utnytte tiden til å komme til en rettferdig avgjørelse, slik at det kan være best mulig alle interessentene.

Ettersom markedene beveger seg slik de er, og det bygges fart på BTC som har skutt over USD 1000 i løpet av den siste uken eller så, kan forsinkelsesnyhetene komme med en mild korreksjon som kan komme seg kort tid etter. Med Direxion Bitcoin børshandlede fond (ETF) som allerede er forsinket, er markedet et sted klar for det.

Faktisk vil en godkjenning ha en større positiv innvirkning på BTC-prisene enn en forsinkelse på en negativ side.   

Les også: Bitcoin ETF-entusiasme eksploderer, Bulls har allerede tatt ansvaret

Hva om søknaden blir avvist?

Hvis CBOE-Solid X ETF-søknaden blir avvist, ville det ikke være første gang søknaden ble avslått. Det har avvist mer enn 15 bitcoin-relaterte ETF-er som har blitt foreslått siden 2013, og det siste året har det allerede vært noen avslag som inkluderer slike som CBOE, Gemini og SolidX.

Når det gjelder SEC, er det fortsatt mange hindringer som må ryddes før det kan uttale noe til fordel,   

  • Uregulert marked og åpenhet: En av grunnene til at Bitcoin hadde skutt ned Winklevoss ETF-applikasjonen, var at den følte at BTC-markedet fortsatt var i de relativt tidlige stadiene av utviklingen, og at markedet var ganske uregulert. Det ble også stilt spørsmålstegn ved åpenhet om priser og bytter og betraktet som en nøkkelfaktor for avvisning. Bitcoin-markeder er fortsatt uregulert, og mange børser har fortsatt problemer med åpenhet.
  • Priseffektivitet: Siden kryptoprisene er svært ustabile; SECs andre bekymring var hvordan fondene ville fungere og om de kunne prises og handles effektivt. Også på en gang mente SEC også at BTC var illikviditet i en grad, og dermed kunne den fange midlene. – Prisingseffektiviteten er fortsatt vanskelig, ettersom det fortsatt er stor prisforskjell på tvers av børser, og volatiliteten fortsatt vedvarer
  • Utvekslingssikkerhet: Siden mange store børser har møtt sikkerhetsforfall og hacks, er SEC fortsatt ikke overbevist om at de underliggende eiendelene til Bitcoin vil være sikret og trygt..  

Selv om det er mange andre hindringer som beskyttelse av investorer i detaljhandel, tilstedeværelsen av forvaringstjenester og tilgjengeligheten av Bitcoin-futures på CBOE og CME, fremdeles ser disse ikke nok ut som kan bekrefte at BTC ETF av CBOE og SOlidX vil gå gjennom

Ser vi på innvirkningen av dette på prissettingen, bortsett fra den første avvisningen av Winklevoss-plager, som så et stort kollaps av Bitcoin fra under USD 1300 til USD 950, så ikke alle andre ETF-avvisninger en drastisk negativ innvirkning på prisene på kort sikt. og den langsiktige følelsen forble intakt. Uansett hvilken priskorreksjon som hadde skjedd på grunn av avvisningsnyheten, ble det også sett på å bli gjenopprettet de nærmeste dagene.

Slik situasjonen for øyeblikket er, ser det ut som hendelsen har samlet seg for mye støy rundt den, noe som definitivt vil føre til en priskorreksjon på kort sikt, men den langsiktige trenden påvirkes kanskje ikke mye. En ETF i krypto definitivt og kan endre retningen på institusjonelle penger til kryptoer. Men avvisningen er ikke en slutt på veien, selv om det kan dempe følelsen på veldig kort sikt. Institusjoner vil fremdeles ha opsjoner mange muligheter til å investere i kryptoer, inkludert futures på CBOE og CME, og også børshandlede sedler som for øyeblikket er notert i Sverige og blitt vurdert i mange andre europeiske land.


Artikkelen er ikke ment å dempe spenningen og positiviteten rundt Bitcoin ETF, men flere av djevlene tar til orde for å holde kryptosamfunnet forberedt hvis beslutningen ikke kommer til fordel for Bitcoin ETF. Det vil bare bety at kryptomarkedene må modnes mer før SEC endelig kan tillate det. Den kortsiktige følelsen kan bli bearish, men på mellom til lang sikt vil Bitcoin definitivt komme seg

Vil SEC godkjenne ETF denne gangen, eller vil forsinke eller avvise den? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde oversikt over DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector