Hvor mye Bitcoin [BTC] eier Wall Street?

annonse Phemex

De beste selskapene som går inn i Bitcoin [BTC] -løpet er MicroStrategy, Square Inc., Stone Ridge Asset Management og GrayScale. I går 31. oktober feiret kryptokongen Bitcoin (BTC) sin 12-årsdag siden utgivelsen av Bitcoin-papiret. Bitcoin presset seg over $ 14 000 nivåer og registrerte sin største månedlige avslutning noensinne de siste 34 månedene etter 2020 bull run.

Det månedlige lyset til Bitcoin lukkes over $ 13 000 for første gang siden des 2017. wow pic.twitter.com/xPGNzlnQAQ

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 1. november 2020

Analytikere sier at Bitcoin er klar til å bryte forbi sin all-time high på $ 20.000 sannsynlig i løpet av det neste året. Årsaken bak dette er imidlertid en flom av penger som kommer inn i Bitcoin fra Wall Street.

2020 har vært året da dynamikken i den globale økonomien har skiftet betraktelig ettersom investorer forblir på sikringen. Coronavirus-pandemien har rammet bedrifter og den globale økonomien, og slutten ser ut til å være i nærheten av Europa som går inn i den andre fasen av lockdown og USA registrerer en ny bølge og spike i tilfeller.

I dette tilfellet forblir Bitcoin (BTC) sentrum av attraksjonen og som en potensiell sikring mot fallende renter og økende inflasjon. Bitcoin, også populært som “Digital Gold”, har klart å svinge Wall Street-gigantene de siste månedene.

Med de siste trekkene har Bitcoin også tatt avstand fra tradisjonelle eiendeler som Gold og fortsetter å oppnå dominansposisjonen. Bitcoin-kritiker og Wall Street-giganten måtte til slutt innrømme at årtusener tydeligvis foretrekker å stable Bitcoins (BTC) framfor det gule metallet.

Wall Street’s Owns Significant Bitcoin [BTC] Supply

Fra nå av har fire store Wall Street-firmaer gått inn i Bitcoin [BTC]. Nedenfor er detaljene i bitcoin-beholdningen og deres fremtidige planer.

  • Fra og med Q3 2020-tallene eier MicroStrategy totalt 38 250 BTC til en gjennomsnittlig kjøpesum på $ 11111 per bitcoin.

I løpet av de siste månedene kommer Bitcoin til Bitcoin med enorme mengder institusjonelle penger fra Wall Street. Business Intelligence-firma MicroStrategy rørte bevegelsen ved å helle nesten en halv milliard dollar av sine inaktive kontanter i Bitcoin.

Samlet kjøp er på 425 millioner dollar. Med denne massive BTC-beholdningen kontrollerer MicroStrategy en komplett Bitcoin-node eller 0,02% av den totale Bitcoin-forsyningen.

Imidlertid, til den nåværende BTC-prisen, er disse kjøpene verdt massive 515 millioner dollar, noe som betyr at firmaet allerede realiserer 20% pluss avkastning på veldig kort tid. Interessant nok har MicroStrategy’s lønnet seg godt i en slik grad at det med sine BTC-investeringer klokket $ 100 millioner pluss avkastning på veldig kort tid mot $ 77 millioner avkastning de siste tre årene.


MicroStrategy registrert sitt sterkeste kvartal (3. kvartal 2020) på år og et 60% hopp i sin andel fra 2020-bunnen. Spilling av bønnene videre, fortalte selskapets administrerende direktør og Bitcoin-oksen Michael Saylor nylig at han personlig eier over 17.000 BTC med et samlet kjøp på nesten 240 millioner dollar..

Noen har spurt hvor mye #BTC Jeg eier. jeg personlig #hodl 17.732 BTC som jeg kjøpte i gjennomsnitt til $ 9882 hver. Jeg informerte MicroStrategy om disse beholdningene før selskapet bestemte seg for å kjøpe #bitcoin for seg selv.

– Michael Saylor (@michael_saylor) 28. oktober 2020

  •  I forrige måned strømmet Square Inc. med Jack Dorsey-støtte til enorme $ 50 millioner i Bitcoin. Selskapet erklærte å kjøpe over 4700 BTC til en gjennomsnittspris på $ 10617,96 per BTC.

Selv om det bare er 1% av Squares forvaltningskapital, merkes skiftet i Square-strategien fra tradisjonelle eiendeler. Jack Dorsey, som har referert til Bitcoin (BTC) som verdens valuta ved flere anledninger, er fortsatt bullish om fremtiden. Square Cash-appen er allerede populær blant tusenårene for Bitcoin-kjøp, og dermed kommer selskapets inngang til BTC ikke som noen stor overraskelse..

  • Et annet stort navn fra Wall Street – Stone Ridge Asset Management – rapporterte at de hadde mer enn 100 millioner dollar i BTC som sin “Primary Treasury Reserve Asset”.

Tidligere denne måneden kunngjorde Stone Ridge datterselskap NYDIG å skaffe over 50 millioner dollar i vekstkapitalfinansiering. NYDIG er en av de ledende leverandørene av Bitcoin-løsninger til “institusjonelle allokatorer, selskaper, investeringsrådgivere og enkeltpersoner med høy nettoverdi”. For tiden forvalter NYDIG to store Bitcoin-fond hver over $ 150 millioner.

  •  Vi snakker om slike store navn vi ikke kan glemme gråtoner.

I sin siste rapport om digital eiendomsinvestering rapporterte selskapet et enormt $ 700 millioner pluss institusjonelt pengeregn i Grayscale Bitcoin Trust i løpet av september-slutten av kvartalet. Bitcoin Trust har registrert over en 150% økning i institusjonelle penger hittil i år.

Grayscale Bitcoin Trust utgjør alene 82% av selskapets forvaltningskapital (AUM) på 7,3 milliarder dollar. Det har også registrert en massiv tilstrømning av midler denne måneden. Gråtoner har kjørt aggressivt sin “Drop Gold”Kampanje for å trekke flere spillere til Bitcoin.

Hvem er neste?

Det ser ut til at vi sakte kommer inn i sonene der det ikke er noe å se tilbake på. Ex Goldman Sachs hedgefondssjef Raoul Pal spådde nylig at giganter som Microsoft og Apple kunne komme inn i BTC fremover.

En tidligere Goldman Sachs hedgefondforvalter forventer at noen av verdens største selskaper vil legge til bitcoin i balansen – og kaller teknologigigantene Apple og Microsoft som to muligheter: av @BillyBambrough https://t.co/y2EotA7mRA

– Forbes Crypto (@ForbesCrypto) 30. oktober 2020

For å holde orden på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector