Hvorfor 5. juli er viktig for kryptovirksomheter og investorer i India

annonse Phemex

Den 5. april hadde RBI utstedt en melding om at alle långivere skulle avvikle bankkontoer for kryptovaluta-børser og også avslutte andre forretningsforbindelser med dem innen tre måneder. Dette hørtes dødsfallet for borgerne.

Nå som frist ser ut til å nærme seg som nå enten blir tvunget til å finne opp sine virksomheter på nytt eller legge ned virksomheten. Det er på tide å se de forskjellige alternativene og innsatsen som har blitt tatt til dags dato av store børser i India

Høyesterettsavgjørelse pågår fortsatt

Stirrer på enden av veien i India med RBI-varslingen, tok de virtuelle valutavekslingene den lovlige ruten som appellerte mot RBI pålegg ved Indias høyesterett. Apex-domstolen har imidlertid fortsatt ikke gitt noe pusterom for børsene ennå. “Andragerne skal ha frihet til å sende inn en representasjon til den kompetente myndighet i RBI innen to uker, og som skal behandles i samsvar med loven,” leste en 17. mai-ordre gitt av justisdommer Dipak Misra. Neste dato er nå 20. juli 2018, som er 16 dager etter at forbudet blir implementert. Alle øyne ville nå være 20. juli.

Foreslått artikkel: Zebpay Issues Circular, Rupee Uttak kan stoppe

Bytter intime kunder, vender seg mot krypto-til-krypto-handler

For å forhindre en fullstendig nedleggelse av handelen har Cryptocurrency-børser voldsomt lagt til krypto-til-krypto-handelspar som aldri eksisterte for noen måneder siden. Det er vurdert at India har over 50 lakh aktive handelsmenn, og dette vil bare øke. Ettersom regjeringen begrenser ned handel med fiat, har handelsmenn begynt å bruke reseptfrie løsninger som LocalBitcoin. Selv om India har et stort antall handelsmenn, utgjør det mindre enn 1% av det daglige volumet. Det gjør det vanskelig for børser å legge til nye klienter, da de fleste ikke har kryptovalutaer for å legge til kontoene sine

Børser som WazirX, Pocketbits, Bitbns, Coinome, BuyUcoin, Coinsecure, Zebpay og Unocoin har alle kommet frem og gitt ut et intimasjonssirkulær til sine kunder som høres ut at de er usikre på hvordan fremtiden ligger, men har også forsikret kundene om at eiendelene deres er trygge. og de vil prøve å gjøre alt for å holde virksomhetene og følelsene i oppsving.

Leter du etter en base i utlandet

Hvis man skal tro på medier, utvekslinger som Zebpay, Unocoin, CoinSecure, BuyUcoin og BTCX India, ønsker å flytte hovedkontoret til utlandet. Mange børser har allerede begynt å ta råd fra sine rådgivere og jobber med ulike skattestrukturer som er egnet for å bestemme hvilket land som vil være det beste alternativet for dem. De fleste av børsene vurderer land som Singapore, Delaware eller Hviterussland.

Vil State Bank of Sikkim komme for å redde?

Vil du kalle det en indisk måte å ”jugaad” på? Der det er en regulering, er det veien rundt. Med de fleste banker og tjenester som stopper virksomhetene deres med indiske kryptobørser når de faller inn under Reserve Bank of India, er det en bank som opererer uavhengig og ikke styres av landets sentralbank – State Bank of Sikkim.


Sikkim, Indias nest minste stat, hadde avvist å bli med i India da subkontinentet vant uavhengighet fra britene i 1947. Så det ble gitt spesiell status i henhold til en traktat fra 1950 med India, ifølge hvilken kongeriket hadde uavhengighet over store deler av landet indre saker, unntatt grensesikkerhet. Imidlertid, etter politisk uro, daværende statsminister for Sikkim ba India om å gå inn, og gikk med på å være en del av Indian Union i mai 1975. Følgende folkeavstemning for å avskaffe monarkiet validerte denne avtalen. Imidlertid forblir banken, som ble opprettet av Chogyals Royal Proclamation Order i 1968, uavhengig under regjeringen i Sikkim. Det nyter fortsatt selvstyre under Artikkel 371-F av den indiske grunnloven.

Men også dette har utfordringer. For å dra nytte av State Bank of Sikkims autonome status, må både børsene og handelsmennene ha en konto i banken, og det vil kreve bevis for lokal innbygger og andre dokumenter. 

Alt er blitt sagt og gjort, og siden vi er et par dager borte fra “dommedag”, er det den eneste gangen som vil fortelle oss hva som fungerer for kryptovirksomheter i India. Hvis sirkulæret blir implementert av banker, vil alle øynene være rettet mot avgjørelsen om toppdomstolen som kommer 20. juli 2018.

Vil dette trinnet med RBI avslutte krypto-mani i landet? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector