Hvorfor kommende Bitcoin-halvering vil dverge de to tidligere BTC-halveringene?

annonse Phemex

Den neste halvering av bitcoin er mindre enn to uker unna, og bortsett fra den bullish følelsen rundt den, har mye endret seg siden de to siste halveringshendelsene. La oss se hvordan den kommende tredje halveringen er forskjellig fra de andre tidligere.

Før vi begynner, hvorfor Bitcoin Halving er en slik hyp?

Halvering av Bitcoin Block Reward er kjent for å være en svært bullish begivenhet, hovedsakelig fordi den reduserer tilgangen på Bitcoin produsert per utvunnet blokk med halvparten. Med en fast markedsverdi på 21 millioner, gjør hver halveringshendelse Bitcoin til en knappere eiendel, noe som gir en støt i verdien på grunn av dynamikken i etterspørsel. Halveringen av Block Reward finner sted etter hver 210.000 blokker som utvinnes, og som tar omtrent 4 år å fullføre.

Da Bitcoin ble lansert tilbake i 2009, produserte 50 BTC per blokk som ble redusert til 25 BTC i løpet av den første halveringen i 2012. Tilsvarende i 2016 ble tilbudet kuttet fra 25 BTC til 12,5 BTC, og nå i løpet av den kommende halveringen i mai ville det være redusert til 6,25 BTC.

Greit, la oss dykke inn og finne ut HVA SÅ ER ULIKE MED KOMMENDE BITCOINHALVING!

1. Bitcoin er ikke mer en Internett-basert magisk penge

Før sin heltid i 2017 var Bitcoin bare kjent for en valgt gruppe mennesker som så på det som magiske internettbaserte penger. Å være en relativt ny aktivaklasse Bitcoin viste høy volatilitet, og prisbevegelsen ble ofte drevet av medierapporter og rykter, og folk investerte ofte i Bitcoin, da de trodde det var en rask, rik ordning. 

Imidlertid hjalp bjørnemarkedet som fulgte 2017-tiden, hjalp bitcoin med å kaste sin bobellignende oppførsel, gjorde den mer stabil mens den reduserte volatilitetsnivået betydelig. Volatilitetsnivået økte igjen i mars i år på grunn av markedskrasj og panikksalg. Hvis vi ser tilbake på forrige halvering, økte volatiliteten også før halveringen i 2016

Bitcoin Volatility

Imidlertid så den implisitte volatiliteten, som måler volatiliteten i nær fremtid, et fall til nivåene i 2016.

Bitcoin volatilitetKilde: Skjev

Bortsett fra volatiliteten, er hash-inngangen som er en viktig beregning for å bestemme sikkerheten til Bitcoin-nettverket, 7X høyere enn 2017-nivået. Jo flere hash-innganger betyr at flere antall gruvearbeidere aktivt bekrefter transaksjonen og ser etter neste blokkering på nettverket, noe som igjen styrker nettverkets sikkerhet mot 51% -angrep..

2. Interesse rundt Bitcoin Halvering på en heltidshøyde

Prisstigningen i 2017 presset Bitcoin sikkert inn i verdens rampelyset og genererte nysgjerrighet blant allmennheten om hvordan en desentralisert form for valuta fungerer uten myndighetsmyndighet. Nysgjerrigheten ble senere til en forståelse av hvordan penger fungerer, og som et resultat er folks interesse for Bitcoin på et helt toppnivå.

google trendGoogle Trend på Bitcoin Halving Keyword

Google-beregningene antyder at søkene etter ‘Bitcoin Halving’ er på et høyeste nivå og bare stiger ytterligere. Følgende datatabell for Google Trend antyder at søkene bare svinger om dagen.

3. Bitcoin Lommebøker med Balansetopp uten null

En annen beregning som viser at folket er mer bullish overfor Bitcoin i dag enn de noen gang var tidligere, er økningen av Bitcoin-lommebøker med en balanse som ikke er null. Dette betyr at flere mennesker har dykket inn i Bitcoin-spillet og har gjort minst en transaksjon enn noen gang før.

Bitcoin adresserKilde: Glassnode

Økningen i antall slike lommebøker indikerer også formuesfordeling blant private investorer. Hvales akkumulering av hvaler har vært en grunn til bekymring for mange, da det er kjent at disse hvalene spiser pumpe- og dumpespillet og dermed manipulerer prisbevegelsen i markedet. Imidlertid er økningen i antall lommebøker som ikke er null, en indikasjon på at detaljinvestorer aktivt investerer kongemynten.

4. Bitcoins aksept og lovlighet

En av de mest fremtredende faktorene som vil gjøre denne halveringshendelsen av stor betydning, er aksept av Bitcoin over hele verden. I løpet av den siste halveringen var et flertall av verden uvitende om det ‘digitale gullet’, og selv etter medieoppmerksomhet i 2017 anså et flertall av regjeringene det som en internettboble.

Imidlertid har ting endret seg drastisk de siste to årene, og ikke bare Bitcoin er lovlig i de fleste deler av verden, men mange har også enten regulert det, (som Japan, Sør-Korea, Malta, Singapore) eller ønsker å regulere det ( USA, Frankrike, Tyskland osv.). Per i dag er Bitcoin lovlig i mer enn 111 land, mens det er ulovlig i bare 10 land.

Disse faktorene gjør den kommende halveringsbegivenheten av stor betydning og ganske forskjellig fra de to foregående. Mens debatten rundt Bitcoins pris kan fortsette, vokser dens betydning som et desentralisert økonomisk verktøy for hver dag som går.

Savnet vi noe, vennligst gi oss beskjed i kommentarene nedenfor eller kl Twitter

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me