Indian Crypto Exchanges Undeterred av Høyesteretts nektelse om å oppheve RBI Ban

annonse Phemex

Høyesterett i India nektet å innvilge midlertidig opphold på kryptoforbudet pålagt av landets sentralbank, RBI. Imidlertid er kryptoutvekslinger som WazirX, PocketBits, Coindelta og Bitbns ufordelaktige.

Crypto-utveksling for å fortsette uttaket eller ikke

I dagens rettsmøte hvor høyesterett hørte en begjæring mot kryptoforbudet pålagt av sentralbanken i landet Reserve Bank of India (RBI), nektet retten å gi et midlertidig opphold.

Begjæringen er arkivert av Internet and Mobile Association of India (IAMAI), som også involverer en rekke kryptobørser i landet. Retten har nå besluttet å behandle andragendet til blant annet IAMAI 20. juli. Før dagens høring har kryptobrukere vært håpefulle om at retten kan innvilge opphold. Imidlertid ser det ut til at krypto-utvekslinger ikke blir forstyrret av dette og har funnet alternative måter.

En av kryptovaluta-børsene, PocketBits, har denne festede Tweet på sitt offisielle Twitter-håndtak.

INR-innskudd er kanskje ikke tilgjengelig etter 5. juli, men INR-uttak vil være tilgjengelig også etter det. Brukere kan trekke tilbake INR når som helst. Uttak og innskudd av krypto er alltid tilgjengelig uten begrensninger.

– PocketBits (@PocketBitsIndia) 3. juli 2018

Senere delte PocketBits imidlertid en annen Tweet om,

“Når vi gjentar INR-uttakspunktet, har våre nåværende banker gitt oss en utvidelse til å utbetale alle midlene, dette betyr ikke at vi vil ha fungerende bankkontoer på ubestemt tid. Vi vil varsle brukerne dager i forveien før uttakene stoppes helt. ”

Vel, det er sikkert et skifte til deres Pinned Tweet, men børsen vil holde brukerne varslet. Imidlertid ser en annen utveksling Bitbns ut til å være mer dristig.


Utveksle oppdateringer

Bitbns har bekreftet at utvekslingen vil fortsette både INR-innskudd og uttak etter 5. juli 2018.

P.S. Det ble bekreftet av en medstifter av myntknusing i India.

– Coin Crunch India (@coincrunchin) 3. juli 2018

Dette bringer absolutt håpet tilbake for folk, men som mange andre brukere lurer vi også på hvordan denne utvekslingen vil gjøre det slik. En bruker CRYPTO BAT, våget et frekt gjetning mens han / hun kommenterte,

“Bare mulig hvis hele de ansatte og deres slektninger, familiemedlemmer legger inn hele bankkontoen.”

Etter å ha bekreftet overfor en bruker at det de har twitret er sant, var forklaringen deres hvorfor

For nå kan brukere fortsette å handle. Vi vil sikre at brukerne kommuniseres om de siste hendelsene, enten det er INR-uttak eller innskudd. ”

Vi vil helt sikkert ha øynene og ørene for hvordan denne børsen planlegger å oppnå dette.

Foreslått artikkel: Hvorfor 5. juli er viktig for kryptovirksomheter og investorer i India

Alternative løsninger

I mellomtiden, til tross for det ugunstige resultatet fra retten, lanserte Coindelta foreløpig sin mobilapplikasjon for Android-brukere.

Ventetiden er endelig over! #Coindelta har lansert sin #mobil søknad for #android brukere!

Få det her nå: https://t.co/D46rsujTyA pic.twitter.com/n4TNMmfD45

– Coindelta (@coindelta_) 2. juli 2018

Tidspunktet for lanseringen sier sikkert noe, smell litt midt i RBI-forbudet. Men optimismen for utvekslingen er prisverdig, om enn for mye. Midt i det hele har WazirX, en kjent kryptobørs, kommet opp med den “mest lovlige måten å kjøpe / selge kryptoer i India etter RBI-forbudet”.

Mange av dere har spent spurt: “Hva skjer etter 5. juli?” Vi har jobbet med en løsning og er klare til å avsløre den for deg! ?

Vi presenterer deg den tryggeste og mest lovlige måten å tjene inn / utbetale kryptoer i India – P2P-overføring! ⚡️https://t.co/NLhygPWhOd

– WazirX (@WazirXIndia) 27. juni 2018

For noen dager tilbake delte børsen denne bloggen der de snakket om den alternative løsningen de har jobbet med for å sikre at brukeren kan fortsette å kjøpe / selge kryptoer selv etter RBI-forbudet 5. juli.

I sin P2P-kryptoutvekslingsløsning nevner de,

“I Peer-to-Peer-overføring kan du kjøpe og selge krypto for INR direkte med hverandre uten problemer. Det er et glimt av den desentraliserte fremtiden! ”

Alle er håpefulle til tross for domstolens avgjørelse i dag, da begjæringer vil bli kombinert for 20. juli, RBI må svare på syv dager, og sjansene er like mye av en gunstig avgjørelse som mye av en ugunstig beslutning. Videre utarbeides det angivelig regelverk av myndighetene og kan forventes å bli presentert i løpet av de kommende månedene. På en pessimistisk merknad, hvis rettskjennelser ikke fungerer i kryptos favør, ser det ut til at kryptobørs i India har funnet veien for å sikre at kryptomarkedet fortsetter å jobbe i landet.

Hva er ditt syn på alternativene børsene kommer med? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarfeltet nedenfor!

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector