Institusjonell interesse brister i sømmene, Bitcoin og Altcoins ruller ut det røde teppet

annonse Phemex

Institusjonell interesse øker når blant annet Morgan Creek Digital, Bakkt, Iconiq Lab, Bittrex og Coinbase ruller ut den røde løperen for de institusjonelle investorene med sin fokuserte bitcoin & kryptotilbud. I mellomtiden gir Deloitte-studien oss et innblikk i virksomhetens interesse for blockchain-teknologi.

Institusjonell interesse for å øke

Institusjonelle investorers interesse er antatt å føre Bitcoin-prisen til de nye toppene. Gitt det faktum at disse investorene vil bringe inn enorme mengder penger, har fasetten troverdighet. Imidlertid mener en rekke kryptoentusiaster også at institusjonelle investorer vil komme til å føre til enorme prismanipuleringer, ettersom betydelige penger vil pumpes og dumpes.

Likevel har institusjonell interesse toppet seg og vokser stadig. Gradvis går de inn på kryptomarkedet, men i et sakte tempo, mens de utarbeider sine større planer bak de lukkede dørene.

I følge en nylig studie fra Deloitte hevder 84% av virksomhetene at blockchain-baserte løsninger er bedre enn konvensjonelle teknologier. Imidlertid siterer 39% regulatoriske spørsmål og 28% mangler forståelse av hindringene for å implementere denne teknologien.

Store navn er på vei inn i krypto

Tidligere har selskaper som blant annet Circle, Coinbase, Binance og ledgerX rapportert om den betydelige økningen i institusjonell interesse.

Videre kom navn som Goldman Sachs, Northern Trust og nylig Bank of America i krypto via forvaringsrute. Imidlertid ruller en rekke store navn i kryptomarkedet ut den røde løperen for de institusjonelle investorene.

Det hele startet med Coinbase og introduksjonen av premiumprodukter og tjenester utelukkende rettet mot institusjonelle investorer. Og nå er andre klare til å drive den videre.

Til å begynne med har Bittrex, en USA-basert kryptobørs, frembrakt en rekke faktorer som fiat-handel, utvidelsesplaner og åpning av sine tjenester for institusjonelle investorer..

Les også: Anti-Dollar i full styrke, mens Bitcoin i økende grad får trekkraft over hele verden

Bakkt, big deal eller ETF på steroider

Den største utvekslingsgruppen NYSEs morselskap ICE introduserte Bakkt, en digital aktivaplattform som skal utgis i november. Kelly Loeffler, administrerende direktør uttalte eksplisitt:

“Bakkt er designet for å fungere som en skalerbar rampe for institusjonell, handelsmann og forbrukerdeltakelse i digitale eiendeler ved å fremme større effektivitet, sikkerhet og nytte.”

Med fysisk støttet futures, som selskapet har lovet, vil denne plattformen gjøre det mulig for institusjonelle investorer å kjøpe Bitcoin gjennom sin regulerte markedsinfrastruktur. Videre nevnte hun i innlegget “Et utviklende marked – behovet for pålitelig prisdannelse”, ingen innflytelse eller margin vil være tillatt, i stedet vil alle bitcoin-kontraktene til Bakkt bli forhåndsfinansiert eller sikkerhet.

Morgan Creek ønsker institusjonell investering i Bitcoin velkommen

I samarbeid med Bitwise Asset Management har Morgan Creek Digital lansert et digitalt indeksfond. Fondet vil tilby kryptoeksponering til akkrediterte investorer, pensjonister og velstående individer som oppgitt av Anthony Pompliano, Morgan Creek Digital-partneren:

“Vi er forberedt og føler at vi har bygget noe som institusjonelle investorer vil finne attraktive, uavhengig av hvordan eiendelene er kategorisert. Enten de er verdipapirer eller ikke. “

Porteføljen til fondet involverer den største av de ti digitale eiendelene, nemlig. Bitcoin (70%), Ethereum (15%), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), EOS, Monero (XMR), Dash, Ethereum Classic (ETC), Zcash og OmiseGo (OMG). Men det ekskluderer Ripple og Stellar som han avslørte:

“Hvis det er en sentral part som eier 30% eller mer av tilbudet, holder vi dem tilbake fra indeksen. Fordi vi tror det introduserer mange ekstra risikoer som kanskje ikke er der hvis det var et mer desentralisert nettverk. ”

Iconiq lab lager ICO & kryptoer tilgjengelig

Også den tyskbaserte Iconiq Holding lanserer en serie med digitale aktivaindeksfond som ifølge sin administrerende partner Maximilian Lautenschläger vil bringe ny kapital til kryptomarkedet:

“Iconiqs mål er å gjøre ICOer og kryptoinvesteringer tilgjengelige for institusjonelle investorer, familiekontorer og detaljistinvestorer. Bare gjennom slike regulerte kjøretøyer kan vi åpne dørene for billioner av kapital fra institusjonelle markeder for å komme inn i krypto. ”

Institusjoner har vært på vei inn i krypto i ganske lang tid, som nå har begynt å inkludere selv de store navnene. Imidlertid, med mindre regulatorisk klarhet kommer, vil den ikke nå potensialet kryptomarkedet ser etter, i det minste ikke ennå!

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me