“Jeg skammet meg over oppfinnelsen min” vitner om selvutnevnt Satoshi Nakamoto i retten

annonse Phemex

Bitcoin-talsmenn har alltid rost anonymiteten til Bitcoin-skaperen som et kritisk punkt for suksessen. Ikke desto mindre har det gjennom årene kommet mange mennesker som hevder at de er Satoshi for personlige gevinster.

Imidlertid har ingen vært like iherdige som Craig Satoshi, selv etter å ha møtt massiv kritikk og vært involvert i mange rettssaker for samme sak. I noen rettslige forhold er han saksøker eller klager, og i andre er han saksøkte.

Carolina Bolado, Katie Ananina, og kryptolærer som går under pennenavnet 22th Century Crypto Guy var til stede under høringen og ga faktiske oppdateringer.

Sak nr. 9: 18-cv-80176, i US District Court for Southern District of Florida

Den spesielle saken som ble behandlet tidligere i retten involverer Craig som tiltalte. Søksmålet er anlagt av broren til offeret, Dave Kleiman. Ira Kleiman, broren, har anklaget Satoshi for å ha stjålet Bitcoins til en verdi av 10 milliarder dollar fra sin avdøde bror. Interessepunktet her er at saken hviler på antagelsen om at både Dave Kleiman og Craig Satoshi oppfant Bitcoin. 

Dommer Reinhart leder saken.

Ira Kleiman er representert av Velvel (Devin) Freedman, Kyle W. Roche og Stephen N. Zack fra Boies Schiller Flexner LLP.

Wright er representert av Andres Rivero, Amanda McGovern, Zaharah Markoe, Alan H. Rolnick, Bryan Lee Paschal og Schneur Zalman Kass fra Rivero Mestre LLP.

I følge saksøkerens bror døde Dave Kleiman i 2013-innlegget som Craig har stjålet Bitcoins som tilhørte Kleiman for sin del. Videre søker Craig også å høste alle fordelene for den intellektuelle eiendommen til noe de produserte sammen.

Høydepunkter fra hørselen

Det rapporteres at mens Craig ikke var i stand til å bevise påstandene sine, var det mye dramatikk i retten fra å gråte til å kaste dokumenter i åpen domstol. I følge et utdrag fra denne avsetningen på standen vitnet han om at han virkelig er Satoshi. Katie twitret,

Noen høydepunkter:


Er du satoshi? – ja

Kjenner du igjen dette stortingsmeldingen? – Jeg skrev det

Hvorfor forlot du BTC og ble løsrevet fra Satoshi? – Oppfinnelsen min ble brukt til dårlige ting * gråt *. De lagde #silkroad og #hydra. Den ble brukt til å finansiere barnepornografi

– Katie Ananina (@KatieAnanina) 28. juni 2019

Ikke desto mindre bemerket Crypto Guy at alt bortsett fra fakta i saken som ble avslørt i dag, antyder at Craig faktisk kan ha noe involvering i de tidlige fasene av Bitcoin. Dessuten, bortsett fra historier, er det ingen andre omfattende bevis for det. Han sa,

“Noe kan bare ikke gjøres med mindre han er dypt inne i blandingen”

Historien om Dave Kleiman og Craig Satoshi

Mens det tekniske bak Bitcoins kode kan være komplisert å forstå, involverer det en serie passord eller inngangskoder som kan bekrefte identiteten til skaperen. Det var også et sett selskaper involvert i saken hvis eierforhold ble satt i tvil.

Likevel har midlene eller de faktiske Bitcoins til en verdi av 10 milliarder dollar som saken kjempes for, en dyp historie rundt seg. Ifølge Craig opprettet Klieman og seg selv Bitcoin sammen i 2009, hvoretter de aggressivt begynte å bryte tokens.

Senere ble Craig imidlertid skuffet over å se bruken av Bitcoins på silkeveien. Han gråt og uttrykte dyp skuffelse over seg selv for å skape den og ønsket å ødelegge alt hans og Daves Bitcoin. Han sa,

“Hvis jeg hadde fått min vei, hadde jeg satt en hammer gjennom harddisken som holdt dem,”

Imidlertid snakket Dave tilsynelatende ham om å ødelegge koden, og de gjorde en rekke avtaler. Den ene utgjør ryggraden i Craigs forsvar.

Millionene av Bitcoin utvunnet tidligere er fremdeles utilgjengelige for alle i verden. Craig, som hevder eierskap over det, sier at han vil ha tilgang til det etter 2020. I følge pakten mellom Dave og Craig holdes inngangen under beskyttelse frem til da.

Videre var dette det viktigste spørsmålet i høringen i dag. Retten har bedt Craig om å produsere kodesettet for regjeringen i lang tid. Imidlertid sa Craig,

“Hvis det i det hele tatt var noe jeg kunne, ville jeg gjort det,”

Dommeren påpekte imidlertid hvorfor ikke Craig forklarte disse situasjonene før,

“Så siden 2016 har du visst at du ikke hadde tilgang til disse filene og ikke ville ha tilgang før i 2020?” Dommer Reinhart sa. “Og visste du det i februar 2019 og i mars 2019?”

Saken er utsatt til neste behandling.

Tror du at Craig kjøper tid for å avvike fra markedene? Vennligst del dine synspunkter med oss. 

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map