JP Morgan, Fidelity holder kryptointeressen aktiv mens verden trenger å forstå Crypto Nascency Roadblocks – Ekspertuttalelse

annonse Phemex

“Denne analysen er en tilpasning fra arbeidet til Mati Greenspan, Senior Market Analyst hos eToro ”

Viktige høydepunkter

  • JP Morgan prøver å verdsette Bitcoin Mining Cost i sin siste rapport
  • Fidelity planlegger en lansering i mars av Crypto Custody-tjenester
  • Forstå Crypto Nascency Roadblocks

Wall Street Institutions fortsetter sine interesser i krypto

Vel, med Bitcoin ETF nå ute av veien for en stund, kan det hende at direkte investeringsplaner fra tradisjonelle finansinstitusjoner også har gått kaldt. Men interessen for kryptoer fortsetter å drive bålet. JP Morgan ga nylig ut rapporten med tittelen “Blockchain and Cryptocurrency: Adoption, Performance and Challenges” som snakker om veisperringer til adopsjon, det nylige bjørnemarkedet, skalerbarhetsproblemer og andre standard ting. Men rapporten tar en interessant vri når den prøver å beregne bitcoins gruvekostnader.

I følge JPMs vurdering delte den gruvearbeidere inn i kategorier og hevdet at det er lavkostgruvene som setter prisgulvet. Selv om det var kritikere av denne metoden så JPM-vurderingen bra ut til en viss grad.

Diagram

Det som skjer er at gruvekostnadene er notorisk vanskelige å estimere, men antar vi for argumentets skyld at tallene er riktige, er bitcoin nå under den gjennomsnittlige gruvekostnaden ($ 4 060). Og det rapporten indikerer, er at hvis høykostnadsminearbeiderne velger å avslutte, vil lavkostgruvearbeiderne da konkurrere mot hverandre, noe som kan føre prisene ned til hele 1.260 dollar. Igjen, en nøyaktig uttalelse.

Det eneste her JP Morgan ikke klarer å ta i betraktning er et enkelt spørsmål om atferdsøkonomi. Etter eget innlegg, og inkludert i grafen ovenfor, har et stort antall gruvearbeidere drevet med tap en stund nå, og hash-prisene fortsetter å øke selv i land der strøm er dyrere. Derfor er det ikke mye grunn til å anta at hvis noen i Tsjekkia for eksempel har drevet bitcoin for $ 8000 til nå, vil han plutselig forlate riggen sin hvis prisen faller ytterligere $ 1000 eller $ 2000. Visstnok vil noen bli tvunget ut fordi ingen kan operere med tap på ubestemt tid, men den som har råd til vil sannsynligvis henge på så lenge de kan.

Fidelity går videre med sine kryptoplaner

Mens JP Morgan fortsetter leksene sine på bitcoin, retter Fidelity Investments seg mot en lanseringsdato i mars for sin Bitcoin-forvaringstjeneste, ifølge tre personer med kjennskap til saken, da aksjefondets gigant beveger seg fremover med en plan som kan bidra til å lette frykten for handel med kryptovalutaer. I oktober 2018 kunngjorde selskapet at de ville tilby en rekke kryptoprodukter designet for store investorer som hedgefond.

Forstå kryptosperre

Hvis man går gjennom JP Morgan-rapporten, har crypto fremdeles mange sperringer for å oppnå bred adopsjon. Man kan ikke unnlate å være enig i deres vurdering av at verden er veldig mye i de tidlige dagene av blockchain-revolusjonen, og det kan absolutt ta tid før de fulle fordelene blir realisert.


Som investorer må man likevel ta hensyn til at alle kryptoaktiva er risikable. Det enkle faktum er at vi har å gjøre med veldig eksperimentell teknologi, og ting kan absolutt gå galt underveis. Derfor lønner det seg alltid å diversifisere investeringsporteføljen din og handle med andre eiendeler også.

Et eksempel på måten teknologien kunne gå galt, ble opplevd i går i NEO-nettverket da NEOs nettverk ble utilsiktet forkaffet. Nå, uten å bli for teknisk, ser det ut til at noen som kjører NEO-blockchain ikke oppdaterte ordentlig, muligens på grunn av dårlige forbindelser, og hele nettverket var ute av synkronisering. I alle fall ser det ut til at alt er løst nå, og innvirkningen på prisen var minimal.

Mens NEO var et eksempel på Nascenscy, kan Ethereum komme i vanskeligheter på grunn av forsinkelsen av Konstantinopel-oppgraderingen. Det ser ut til at “vanskelighetsbomben” som oppgraderingen skulle motveie nå har sparket inn og blokkbelønningen har falt med 25%. På den ene siden kan mindre tilbud som kommer på nettet øke prisen på Ethereum, men det ser ut til at hashhastigheten faller for øyeblikket. Ikke bekymre deg, Vitalik sitter for tiden sammen med noen av de beste utviklerne på Stanford University campus og jobber med problemet. Sesjonsopptak er her.

Diagram

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector