Kinas interesse er sentrert rundt Bitcoin, signaler Neste Bull Run

annonse Phemex

I løpet av den siste uken har Bitcoin konsolidert rundt $ 10 700 nivåer. Interessant, verdens største kryptovaluta har holdt sin posisjon spenstig til tross for noen negative nyheter som BitMEXs CFTC-avgifter som fører til en erosjon på 32.000 BTC fra børsen.

Imidlertid har det vært en økning i nye deltakere som kommer til Bitcoin tydelig indikert av en økning i nye Bitcoin-adresser. Vi ser vanligvis 5-10 000 nye Bitcoin-adresser hver dag. Imidlertid var det en interessant breakout forrige uke med en ny BTC-adresseskyting over 22k. Vel, hvis dette må indikere noe, kan Bitcoin sette opp scenen for sitt neste bull run.

Bitcoin-adresser-diagram-GlassnodeKilde: Glassnode

Selv om dette absolutt er en interessant utvikling for Bitcoin-samfunnet, er det noe mer enn det som møter øyet. En interessant analyse presentert av Cole Garner antyder at alle disse Bitcoin-adressene kommer fra KINA. Ja, det ser ut til et sunt kjøpsvolum fra Kina som har støttet BTC-prisen i forrige uke til tross for ikke så positive nyheter i markedet.

Du lurer kanskje på at Kina har utestengt krypto i lang tid og hvorfor dette trekk plutselig? Faktisk antyder de nylige handlingene fra de kinesiske regjeringene at det koordineres innsats og markedsføringskampanje for å kile kinesiske investorers sinn mot krypto. Det betyr at den kinesiske regjeringen ønsker å utløse neste okseløp.

Hmm dette er en interessant propagandastemning fra CCPs offisielle medier som “参考 消息”, Xinhua og CCTV2

overskriften “cryptoasset is the best performing asset YTD” ble omtalt på alle veier, avispapir, elektroniske medier og TV

Det er sjelden en slik koordinert innsats pic.twitter.com/2g6VDsV5SE

– Dovey 以德服人 Wan &# 129680;&# 129430; (@DoveyWan) 25. september 2020

Kinas skjulte interesse for Bitcoin

Det er et kjent faktum at Kina er hjemmet til noen av de største Bitcoin-gruvedriftene i verden. Siden den kontrollerer Bitcoin-gruvedrift, har den også den største BTC enn noe annet land på planeten. Mr. Garner bemerker at den kinesiske ledelsen vil fremme enhver fortelling som passer deres interesser på best mulig måte.

Vi vet også at Kina bare ser på en stor mulighet som kan gjøre det til den globale økonomiske lederen som ligger øverst i USA. Så hvis Bitcoin kan hjelpe det med å få posisjonen som økonomisk makt, hvorfor ikke? Videre har globale finansinstitusjoner lent seg mot Bitcoin med usikre økonomiske utsikter. Derfor vil ikke Kina være villig til å miste stedet der det har sterk fotfeste.


Dessuten tilskriver Garner også den siste økningen i Tether’s USD-utskrift til Kinas markedsføringskampanje.

10 / Den nylige eksplosjonen i #Tether utskrift kan ha vært en ledende forløper for Kinas markedsføringskampanje.

Kina dominerer $ USDT volum globalt – og #Tether dominerer deres fiat onramp likviditet. pic.twitter.com/wPoCl7z2qZ

– Cole Garner (@ColeGarnerBTC) 5. oktober 2020

Dermed mistenker Garner at Kinas siste kjøpsinteresse for detaljhandel har hjulpet Bitcoin med å opprettholde forrige ukes baisse nyheter. Mens detaljhandelskjøpere ikke er markedsførere, gir tilbudet klare signaler om store trekk i oksemarkedet.

Bitcoin vil nå $ 1 billion markedsverdi innen 2020

BTC-prisforutsigelse er ikke noe nytt for markedet. Imidlertid er det et økende kor blant analytikere for Bitcoins neste bull run. Blockstream-analytikeren Adam Back sa nylig at Bitcoin vil slå 1 billion dollar i løpet av de neste to årene innen 2020. Med dagens markedsverdi på rundt 200 milliarder dollar vil BTC-prisen femdobles herfra et sted rundt $ 50.000..

Konservativ. jeg ville ha sagt #bitcoin sannsynligvis ser $ 1 billion markedsverdi innen 2 år, sannsynligvis før. $ 1 billion handler om BTC $ 50 000. https://t.co/LJeq53DXgM

– Adam Back (@ adam3us) 5. oktober 2020

Bloombergs siste kryptoutsikter rapportere antyder også at Bitcoin-prisen vil berøre $ 100.000-merket de neste årene, dvs. $ 2 billioner i markedsverdi. Bloomberg Intelligence-analytiker Mike McGlone sa:

“Med tanke på normal modning, vil omtrent dobbelt så lang tid fra $ 1000 til $ 10.000 komme rundt 2025, for Bitcoin kan potensielt legge til enda en null.”

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map