Kjøp Bitcoin, US Dollar vil bli verdiløs: Advarer Kim Dotcom over forestående stort krasj

annonse Phemex

Den amerikanske gjelden øker i raskt tempo, og med den store krasj som kommer opp, legger Kim Dotcom vekt på at folk skal investere i Bitcoin, kryptovalutaer og gull ettersom økonomier kommer til å krasje og gjør US Dollar verdiløs i prosessen..

Amerikansk gjeld til å gå ut av kontroll, Bitcoin er det beste alternativet

Alle snakker om det forestående krasj som vil få økonomier til å kollapse, aksjemarkedet for å slå et slag, og fiat-valutaer for å krasje. Fra Goldman Sachs, Bill Gates, ‘Rich Dad, Poor Dad” -forfatter til bransjeeksperter og analytikere har alle ustanselig lagt vekt på situasjonens alvor..

Det siste tilskuddet til denne listen er Kim Dotcom, en tysk-finsk internettgründer og politisk aktivist. I går Tweetet han at det virkelig kommer et stort krasj, og kryptokurver og gull vil være den beste hekken i de kommende tøffe tider.

Stol på meg. Kjøp krypto og gull. USD vil bli verdiløs. Med amerikansk økonomisk kollaps vil alle gamle pengevalutaer krasje.

Tidene vil bli tøffe. Men du vil ha det bra hvis du sikrer noen av eiendelene dine som forberedelse til krasj.

Den store krasj kommer 100%.

– Kim Dotcom (@KimDotcom) 12. august 2018

Han delte den astronomiske gjeldsverdien,

“Den gjennomsnittlige totale gjelden per familie i USA er nå 845000 USD. Gjennomsnittlig ufinansiert forpliktelse i USA er nå 938000 USD per skattyter. Alle som tror at amerikansk gjeld kan løses med økonomisk vekst, ny gjeld eller utskrift av flere dollar er en idiot. US Empire vil være mislighold. ”


“Vi har redusert investeringen vår i amerikanske eiendeler betydelig. Faktisk blir dollaren, som anses å være den internasjonale valutaen, et risikabelt verktøy for betalinger. “

– Finansminister i Russland

Den amerikanske gjeldsbyrden er blitt umulig å håndtere. Se USD når Kina slipper amerikansk gjeld.

– Kim Dotcom (@KimDotcom) 12. august 2018

Disse nylige tweets har vært i fortsettelse med tweets for noen dager tilbake, hvor han uttalte:

1 billioner dollar i ekstra amerikansk statsgjeld per år!

Amerikanske utgifter finansieres av långivere som aldri får betalt. US Empire vil kollapse etterfulgt av en verdensomspennende økonomisk kollaps. https://t.co/kdtB0GnewP

Skift USD til gull & Bitcoin så raskt som mulig før USD blir toalettpapir. https://t.co/a5UIuhJvUT

– Kim Dotcom (@KimDotcom) 9. august 2018

Han illustrerte videre den kommende kollapsen:

“Trump fikk et imperium på livsstøtte. Ingen handelsavtale, ingen økonomisk vekst, ingen toll eller krig kan redde denne pasienten. Toppøkonomer over hele verden er enige om at amerikansk gjeld er uholdbar. Det er ingen sukkerbelegg dette. US Empire er blakk. Forbered deg på kollaps. Gull og Bitcoin. ”

Imidlertid delte han også planen om å klare seg gjennom disse vanskelige tidene med denne Tweet.

Planen:

Krypto for å erstatte papirpenger

Blockchain for å erstatte stat og bankkontroll av penger

Kryptering og åpen kildekode for å erstatte Deep State spionering

Desentraliserte sosiale nettverk for å erstatte Deep State-nettverk

Sannheten for å erstatte løgner og bedrag

Folk får kraften tilbake

– Kim Dotcom (@KimDotcom) 9. august 2018

Les også: Cryptos er det mest spennende i finans, Govt. Bør ikke trenge seg inn – Jeffrey A. Tucker

Nasjonale valutaer mister verdi over hele verden

Dotcom har vært kryptogunstig i lang tid, og advarslene hans er ikke ubegrunnede, i henhold til den siste rapporten fra Congressional Budget Office, de siste 10 månedene har det føderale underskuddet økt 20%.

Ved utgangen av dette året forventes underskuddet å nå $ 793 milliarder dollar, og i 2019 vil dette nå $ 1 billion. Rentebetalingen på denne gjelden forventes å bli den raskest økende utgiften på årsbasis.

Hvis vi ser på de nasjonale valutaene i landene rundt om i verden, mister mange allerede verdien. Nylig stupte Tyrkias Lira farlig da den mistet 40% av verdien som resulterte i en økning i handelsvolumet av kryptokurver på børser.

Nå har Sør-Afrikas Rand nådd et lavt nivå på 2 år, og nylig så også pund, euro, kinesisk yuan og japansk yuan en nedadgående trend. Som det skjer i Tyrkia, kan det også spre seg i andre land, spesielt midt i den pågående handelskrigen mellom USA og Kina.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector