Leder: Hvor høy kan Bitcoin (BTC) stige i 2021?

annonse Phemex

Bitcoin-prisen nådde en annen heltidshøyde i går da prisen steg over $ 48.000 i kjølvannet av Teslas $ 1,5 milliarder Bitcoin-kjøp. Prisstigningen på 20% så også at Bitcoin-prisen registrerte et rekordlys på 8 800 dollar 24 timer i døgnet for første gang. Det mammutiske prislyset ser enda mer viktig ut hvis vi vurderer det faktum for bare et år siden, Bitcoin-prisen dyppet til $ 4000 i mars.

Max Keizer forutsier kort sikt $ 65k for BTC

Når Bitcoin-prisen nærmer seg $ 50 000, med mer institusjonell kapital som forventes å strømme i markedet, har spørsmålet om Bitcoin forventet pristopp begynt å dukke opp igjen. Bitcoin-forkjempere som Max Keizer mener $ 65 000 vil være en kortsiktig topp og forventer at toppvalutaens pris vil overstige $ 200 000 innen utgangen av året.

$ 65.000 kort sikt i spill

$ 220.000 i 2021 i spill #Bitcoin pic.twitter.com/DXY5mmJZgX

– Max Keizer (@maxkeiser) 8. februar 2021

Disse prisforutsigelsene for bare et år siden ville blitt forkastet for å være absurde, men i dag virker det veldig mulig. Denne oksesesongen har ikke bare tiltrukket institusjonell interesse, men har også brutt mange misforståelser rundt den øverste kryptovalutaen. Bitcoin-prisen har ligget over $ 30K lenger enn den har hatt noen av sine tidligere høyder, noe som tyder på at den har modnet som en eiendel gjennom årene, og en av de viktigste årsakene til at institusjoner bruker den som en Treasury Hedge.

Bitcoins mangel, en drivende faktor bak oppgangen

Bitcoins økende pris har helt sikkert gjort det til sentrum for alle overskriftene denne oksesesongen, men slike som PlanB, den populære Stock-to-flow-analytikeren, mener at BTCs faste forsyning sammen med det faktum at det selv opprettholder det som gjør det mer formidabel som en butikk av verdi. PlanBs lager-til-strøm-modell måler verdien av eiendeler basert på knapphet, Bitcoin sitter for tiden bak gull på listen.

Flytdiagrammet lager-til-verdi er også en av de sterkt undersøkte modellene, ettersom mange skeptikere mener at diagrammet bare måler tilgangssiden til eiendelen. Imidlertid har denne oksesesongen vist seg å være ganske nøyaktig med sin spådom, og prismodellen antyder at Bitcoin-prisen topper $ 100 000 innen utgangen av året..

#bitcoin prisspor etter halvering i 2020 er mellom 2012 og 2016 spor. Jeg la til S2F ($ 100K) og S2FX ($ 288K) modellmål. Mål er gjennomsnittspriser, faktisk BTC-pris vil svinge rundt mål. Hvis 2021 oksemarked følger 2017, er det $ 100K, hvis vi følger 2013 .. $ 288K&# 128640; pic.twitter.com/RdRP7VUqqF

– PlanB (@ 100 billion USD) 5. februar 2021


Lager-til-strøm-modellen forutsier en $ 100K-pris ved utgangen av 2021 hvis Bitcoin følger prisutviklingen i 2017 og et prismål på $ 288K hvis den nåværende bull run etterligner 2013. Metodene i kjeden og den jevne prisstigningen antyder at pågående bull run følger trender i 2013 mer enn 2017,

Bitcoin’s Rising Popularity as Treasury Reserve Asset

De forrige oksekjøringene ble utført av detaljhandelsaktører, en av de viktigste årsakene til at disse oksekjøringene mistet dampen etter en kort prisutbrudd som varte fra få dager til uker. Imidlertid tilskrives den nåværende bull run i stor grad de institusjonelle gigantene som de fleste ikke tok Bitcoin for bare et par år siden. Nå kjøper de samme institusjonene ikke bare Bitcoin i skatter og verdt milliarder, men bruker det også som en reserve i stedet for å holde og selge.

MicroStrategy var blant de første institusjonene som konverterte en del av sine egne kontanter til Bitcoin og begynte å kjøpe Bitcoin allerede i august i fjor da Bitcoin-prisen handlet like over $ 10 000. MicroStrategy har inntil nå investert nesten $ 1,57 milliarder i Bitcoin og har kjøpt de to siste fallene til $ 29K og $ 31K. Investeringen deres har allerede nesten doblet seg siden selskapet ser ut til å utdanne andre institusjoner om fordelene ved å ha Bitcoin. ‘

Som selskaper adopterer #bitcoin som en egenkapitalreserve på balansene, erstatter de en misligholdt eiendel med den best ytende eiendelen, og velger ustabil økning fremfor stabile avskrivninger. Denne Bitcoin-strategien kommer alle aksjonærer til gode på lang sikt. https://t.co/F0xxZ83jNx

– Michael Saylor (@michael_saylor) 9. februar 2021

MicroStrategy får nå selskap av Tesla som gjorde det største enkelt Bitcoin-kjøpet verdt $ 1,5 milliarder dollar for et par dager siden, da mange allerede spekulerte i det samme siden Elon Musk endret sin Twitter Bio til Bitcoin. Det er ikke bare Tesla og MicroStrategy som har lagt Bitcoin til selskapets balanse, ettersom nesten 15 børsnoterte selskaper angivelig eier Bitcoin nå..

Bitcoin har klart å ta en betydelig del av gullmarkedet ettersom mange tradisjonelle hedgefondforvaltere og wall street-investorer har kuttet eksponeringen mot gull for å investere i Bitcoin.

Vi har en 180 graders reversering i sammenheng med gull.

Green dot er MicroStrategys første kjøp av Bitcoin. pic.twitter.com/gTglGcavOg

– Willy Woo (@woonomic) 9. februar 2021

Ulike analytikere har tilbudt forskjellige prismål for Bitcoin-pris på både kort og lang sikt, og et prismål på $ 100 000 på slutten av året ser ut til å være en vanlig tro..

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector