Mt. Gox Saga: Konsernsjef Mark Karpeles snakker om Gox Fiasko og konkurs

annonse Phemex

Mt. Gox, en av de største bitcoin-børsene og det mest populære tyveriafferet, er igjen i nyhetene da den tidligere konsernsjefen Mark Karpeles snakker om sin rolle i fiaskoen og leder det nå konkursrike selskapet gjennom sivil rehabilitering.

Mark Karpeles, Mt. Gox tidligere administrerende direktør legger sitt hjerte ut

Det er den uendelige Mt. Gox Saga, enda en gang! Den tidligere administrerende direktøren i Mt. Gox, Mark Karpeles kom frem og postet på Reddit om hele debacle med en “Spør meg hva du liker ”.

Mt. Gox, som var en av de største bitcoin-børsene som sto for verdens 70 prosent bitcoin-transaksjoner, gikk konkurs etter det påståtte bitcoin-tyveriet i 2014 som førte til en nedgang på 36 prosent i bitcoin-prisene. Den samme Mt. Gox hadde også vært ansvarlig for fall i bitcoinpriser fra desember 2017 til februar 2018.

Mark Karpeles kjøpte i utgangspunktet nettstedet fra Jed McCaleb i 2011 og ble administrerende direktør for børsen. I februar 2014 sa Karpeles opp sin stilling like før selskapet kunngjorde tapet av bitcoins.

Karpeles snakker om hendelsene i detalj, og starter med innlevering til sivil rehabilitering 28. februar 2014, hvis fire måneder etter byttet ble konkurs. Ifølge ham, hans innsats for å hjelpe Mt. Gox ut av trøbbel var ikke nok som han ble arrestert for og nå hjalp til med den sivile rehabiliteringen av Mt. Gox.

Han presiserer videre:

“Japansk konkurslov har et spesielt stygt utfall her, og jeg vil ta opp dette på forhånd. Etter hvert som kreditorkrav ble registrert, ble disse kravene registrert i verdsettelsen av japansk yen på konkursdagen … Dette betyr at kravene kan betales tilbake i sin helhet, og det vil fortsatt være over 160 000 bitcoin- og bitcoin-kontanter i Gox-eiendommen … disse eiendelene distribueres til aksjonærene som en del av avviklingen. ”

Når det gjelder seg selv, ønsker ikke Karpeles disse milliardene som “Fra første dag forventet jeg aldri å motta noe fra denne konkursen.”

Les også: Breaking: Mt. Gox mistenkt for nok en BTC-salg!

Er sivil rehabilitering svar på Mt. Gox rot?

Han mener sivil rehabilitering er måten han jobber dedikert på:


”Det at det i dag er en mulighet er en avvik, og jeg tror det er mitt ansvar å sørge for at det ikke skjer. En av måtene å gjøre dette på vil være sivil rehabilitering, og da det ser ut til at de fleste kreditorer er enige i dette, gjør jeg mitt beste for å få det til. ”

Så nå må du lure på, det er så enkelt at vi får bitcoins tilbake, tilsynelatende ikke:

“Betalinger til aksjonærer i Bitcoin er uhørt, og er sannsynligvis ikke et alternativ, siden skatt på betaling til aksjonærer må beregnes, noe som betyr at alt det som blir betalt må ha en stabil verdi i JPY.”

Hvis sentralen ikke går til sivil rehabilitering, vil de resterende 165 000 av hver bitcoin og bitcoin-kontant bli solgt av Mt. Gox-bobestyrer som bare ville føre til markedskrasj som det gjorde sist.

Mt. Gox hadde omtrent 1 million bitcoins i tillit, hvorav rundt 800 000 ble hevdet å være stjålet. De resterende 200 000 bitcoins ble deretter verdsatt til konkurspris, dvs. ca. $ 400. Nylig solgte forvalteren rundt 35 000 BTC og BCH hver, og rundt 165 000 bitcoins og 100 millioner dollar i verdi av BCH er fortsatt igjen.

Retten sier at alle får betalt tilbake, men hvem får deretter de resterende milliardene i bitcoins. I følge konkursloven ville Karpeles være den personen. Et individ som hadde ansvaret for utvekslingen når alt gikk ned, bokstavelig talt!

Imidlertid hevdet Karpeles i rettssaken i juni 2017 å være uskyldig og nevnte videre at virksomheten hadde problemer med gjeldsporteføljestyring som kunne føre til konkurs..

Med konkursen som allerede har pågått i over 4 år, er det på tide at retten tar riktig avgjørelse og overleverer myntene til sine rettmessige eiere. Det har blitt utvidet for lenge som bare ender med å skade følelsene til investorer og marked.

Er du overbevist om at Mt. Gox som fortsatt har store mengder bitcoinfond, ville ikke gjenta den samme feilen igjen??

For å holde oversikt over DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector