NASDAQ klar til å liste og handle Bitcoin, Ethereum og andre kryptoer innen 2019

annonse Phemex

NASDAQ har også sluttet seg til løpet av kryptorace mens verden venter på ICEs nye satsning, Bakkt lanserer for å være den første føderalt regulerte børsen. SEC har avvist så mange Bitcoin ETF på nesten 2 år, og hver avvisning hadde et poeng til felles i dem alle at det ikke er noen føderalt drevet børs som viser bitcoins og andre kryptoer. Mens sakte alle andre punkter med avvisning har funnet et svar, synes denne “årsaken til avvisning” å være svarbar snart av NASDAQ.

First mover race for å fange institusjonell bevegelse inn i kryptoøkosystemet

Hvis man skal tro på kilder NASDAQ prøver å være den første driveren innen kryptoutvekslingsstyring, ordreutførelse og i forkant av institusjonell bevegelse inn i kryptoøkosystemet. Mens det har vært kunngjøringer om andre overskrifter knyttet til globale børser som kommer inn i kryptovann via partnerskap og futureshandel; NASDAQ kan bare gå all in. Den berømte aggressive og teknologikyndige NASDAQ ser ut til å skape en vei for kryptoer som skal noteres og handles på selve børsen.

Selv om det ikke har vært noen kunngjøring som sådan, men en innsidekilde fra NASDAQ, informerte ICO Journal nær denne utviklingen om at verden etter planene og tidslinjene snart kan se at Bitcoin og Ethereum blir oppført og omsettelige på NASDAQ..  

Sitat fra kildemerket til ICO Journal

“Samtalen rundt notering av mynter har sentrert seg om hvordan de skal klassifiseres fra et reguleringsmessig synspunkt. Som du kan forestille deg, er vårt lederskap nært knyttet til rumlen i SEC og CFTC rundt kryptoer og hva som forventes i løpet av de neste 3-6 månedene. Selv med de lengste tidsrammene antatt, vil det bli gitt noen veiledning, og jeg forventer at vi vil handle raskt. Rammeverket (to forskjellige sett av rammeverket basert på to forskjellige regulatoriske utfall) er allerede lagt for å lage en egen silo for myntoppføringer og et robust handelsapparat. Gjør matte her, se etter regulerende organer som gir veiledning i 1. kvartal 2019, og en kunngjøring og en ‘myntutveksling’ som enten skal kunngjøres eller lanseres i 2. kvartal 2019. “

NASDAQ var visstnok vert for et lukket dørmøte i Chicago i forrige måned, som inkluderte representanter fra omtrent et halvt dusin selskaper, inkludert Gemini og andre kryptovaluta-børser. I følge rapporter fra Bloomberg var fokuset på samlingen å oppmuntre bransjen til å arbeide for å forbedre image av kryptovaluta ved å validere dens potensielle rolle i globale markeder..

I november 2017 avslørte en Wall Street Journal-rapport at NASDAQ og Cantor Fitzgerald & Co. vil liste bitcoin-futures i løpet av første halvdel av 2018. Da planen ikke gikk opp denne gangen, ser det ut til at Nasdaq vil komme ut av alle våpen.

Les også: US Federal Reserve of St. Louis ’Bullish Views on Bitcoin: Cool Feature, Value & Blir gull

Løpet ble bare tøft for tradisjonelle utvekslinger

Mens NASDAQs offisielle kunngjøring fortsatt var i vente, hadde Intercontinental Exchange – handelskolossen som eier New York Stock Exchange og andre globale markedsplasser – tidligere denne måneden kunngjort at de danner et nytt selskap som heter Bakkt. Den nye satsingen, som forventes å starte i november, vil tilby et føderalt regulert marked for Bitcoin. Med etableringen av Bakkt har ICE som mål å transformere Bitcoin til en pålitelig global valuta med bred bruk.

Denne nyheten ble fulgt av Tysklands nest største børs, Stuttgart Börse, og avslørte også planer om å utvikle en ny plattform for Initial Coin Offerings (ICO), samt en multilateral kryptohandelsplass.


I juli i år, Sveits ‘s børs, hadde SIX også kunngjort sine planer for ny markedsinfrastruktur som var designet for kryptovalutaer som bitcoin og hovedsakelig vil være basert på Blockchain distribuert ledgerteknologi og vil tilby integrerte tjenester etter transaksjonen som avtaleoppgjør og aktiva. varetekt

Vel når disse store teknologiske kunnskapsrike utvekslingene kommer inn i kampen for kryptooppføringer, ser deres kryptosfære ut til å utvikle seg og modnes. Dette vil definitivt redusere prismanipuleringen og sikkerhetsproblemene som gjør det tryggere for institusjonelle penger å være tryggere.

Definitivt, en løsning SEC kan være på utkikk etter. Det ser ut til å være satt for at en Bitcoin ETF-søknad skal aksepteres i Q1 2019? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector