ShapeShift-sjef ringer WSJ for å ha presset “Crypto is Criminal Money” Fortellende og villedende nyheter

annonse Phemex

I dagens verden mente innflytelsen fra media på dem at prosessen er på et høyt punkt. Det være seg sosiale medier på vanlige medier, det er veldig vanskelig å skille nyhetene fra ryktene. Kryptovaluta har vært et offer for dette i lang tid, og hvis Shapeshift-sjefen skal antas, fortsetter de å gjøre det. I en nylig artikkel publisert i Wall Street Journal beskylder forfatteren Shapeshift (og andre kryptoer) for å tilby en plattform til kriminelle for å hvitvaske pengene sine..

Wall Street-journal fortrenger Voorhees og kryptosamfunnet

Den nylige artikkelen som ble publisert av Wall Street Journal med tittelen “How Dirty Money Disappears Into the Black Hole of Cryptocurrency” skrevet av Justin Scheck og Shane Shifflett, fremsetter fortellingen som sier at alle som ønsker å hvitvaske sine skitne penger, det være seg en nordkoreansk agent, en stjålet kredittkorthandler og hjernen til en $ 80 millioner Ponzi-ordning, bruker ShapeShift AG og konverterer den anonymt til kryptovalutaer. Oppskriften fortsetter videre med å målrette personvernmynter som Monero, som er helt sporbare og de beste skjulestedene for hvitvaskere..

Artikkelen anklager videre Shapeshift og dens politikk ved å si

“Etter at hackere antatt å være fra Nord-Korea presset ut millioner av dollar i det såkalte WannaCry-løsepengeangrepet på bedrifter og regjeringer, brukte kriminelle ShapeShift for å konvertere bitcoin til en usporbar kryptovaluta kalt Monero, fant sikkerhetsforskere. For det neste året gjorde ShapeShift ingen endringer i policyen om å ikke identifisere sine kunder, og fortsatte å behandle millioner av dollar i kriminell inntekt, ifølge Journal-etterforskningen. ”

Det klandrer også Voorhees for å holde Shapeshift ikke i samsvar med KYC-normer og siterer ham, fra et av hans intervjuer som sier,

“Jeg tror ikke folk skal ha sin identitet registrert for å fange en og annen kriminell,”

Artikkelen beskylder også Erik for å falsk overbevise venturekapitalistene

«Lokket av bitcoinens boom så investorer i Europa, California og Colorado forbi juridiske risikoer for å legge mer enn 12 millioner dollar bak ShapeShift. De sier, Mr. Voorhees, som sier at han “ønsker at den nasjonale regjeringen skal oppløses,” har overbevist dem om at han er en pragmatisk forretningsmann som er villig til å følge føderale lover. “

Bruken av hans og Shapeshifts navn på en så løs måte har ikke gått bra med administrerende direktør Erik, og han har på det sterkeste svart tilbake til WSJ og dets forfattere. Ved å bruke Twitter-håndtaket twitret Voorhees hvordan vanlige medier fremdeles publiserer dårlig undersøkte artikler om kryptokurver uten å bry seg om implikasjonene som kan være uheldig og misvisende..

1/2 Vi er klar over det dårlig etterforskede stykket som er skrevet mot oss av noen på WSJ. Implikasjonene er ubehagelige og misvisende. pic.twitter.com/IIyOjactGk


– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 28. september 2018

2/2 Forfatter kirsebærplukkede data, unntatt fakta i strid med fortydningsfortellingen. $ 9 millioner er mindre enn 0,2% av volumet vårt over tidsperioden. I mellomtiden er global hvitvasking av penger gjennom banker 2-5%. Op-ed kommende.

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 28. september 2018

Også, lese: Bitcoin & Cryptos er fortsatt en del av Kinas New Middle Class’s Investment Portfolio: Research Reveals

Erik Voorhees finner støtte fra Joseph Young som påpeker at føderalt styrte forbud også hvitvasker penger

Mens Erik kjemper for å bevise artikkelens fortelling feil, har han funnet støtten til Joseph Young som svarte Erik tweet og sa at slike artikler egentlig ikke handler om hvitvasking av penger, men faktisk handler om å presse en fortelling om at krypto er kriminelle penger..

En bank i Danmark hvitvasket 230 milliarder dollar. Hvorfor snakker vi til og med om 9 millioner dollar på kryptobørser??

Dette handler egentlig ikke om hvitvasking i tilfelle det ikke er opplagt ennå. Det handler om å presse en fortelling om at krypto er kriminelle penger.https://t.co/F77XOxtenK

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 29. september 2018

Han peker også på hvordan banker skal hvitvaskere penger, men ingen av media snakker om det som de snakker om Bitcoin og Cryptos. Mens han forklarer hvordan media er partisk, peker han på en bank i Danmark som har blitt funnet skyldig i hvitvasking av 230 milliarder dollar. Henvisningen er mot Danske Bank, Danmarks største bank, som sa at mer enn 230 milliarder dollar i de mistenkte hvitvaskingstransaksjonene strømmet gjennom den lille estiske filialen, en avsløring ledsaget av avgang fra bankens administrerende direktør.

Det Erik og Joseph fremsetter er at svindel og hvitvasking er overalt, det være seg sentraliserte og føderalt administrerte banker eller kryptovalutaer, men bare å fremheve kryptovalutaer som synderen er noe som ikke er riktig. Man må forstå at tidene endrer seg, og kryptovalutaer har potensial til å gjøre mye mer enn hvitvasking av penger

Er du enig med Erik Voorhees og Joseph Young i deres syn på vanlige medier? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector