Silk Road Bitcoin Wallet aktiveres igjen, stor dump forventet av samfunnet

annonse Phemex

I en nylig transaksjonsdata ser det ut til at et populært darknet-nettsted Silk Road som selger narkotika på nettet har flyttet $ 1 milliard dollar bitcoin fra sin kalde lommebok. I de tidlige årene var Bitcoin kjent som Darknet-valutaen. Folk brukte det til alle etterspurte aktiviteter som utnyttet anonymiteten fullt ut. Men økende modenhet i kryptokurver begynte Bitcoin å bevege seg fra hendene på kriminelle til spekulanter og investorer, men bruken ser fremdeles ut til å være ganske voldsom i Darknet.  

Silk road Bitcoin lommebok blir aktiv, det kommer en dump?

Silk Road ble lansert i februar 2011 som det “første moderne mørke nettmarkedet.” Plattformen tillot brukerne å kjøpe og selge ulovlige ting online anonymt. Silkeveien ble imidlertid stengt av Federal Bureau of Investigation (FBI) i oktober 2013. Et år etter ble Silk Road 2.0 lansert, men ble også stengt, og den påståtte eieren, Ross Ulbricht, ble arrestert og dømt til liv i fengsel.

Siden oppstarten og driften var rundt de samme datoene som for Bitcoin-oppstarten og populariteten Silk Road oppnådde, kunne man tro at nettstedet kunne ha en enorm mengde Bitcoin som lå i lommeboken. I henhold til informasjonen fra Redditor med navnet “sick_silk”

“Den originale lommeboken eide 111.114,62 $ BTC / $ BCH, som for tiden er verdsatt ~ $ 844M (uten å ta hensyn til andre #Bitcoin-gafler)” og “Det ser ut til at eieren av en stor #SilkRoad-relatert lommebok flytter midler aktivt siden 3 deler den i biter av 100 mynter ved hjelp av lommebøker. ”

Reddit oppdaterte også at disse 60000 myntene ble flyttet i chucks og ikke alle sammen. Eieren av lommebok flyttet disse myntene i grupper på 30.000 / 20.000 / 10.000 / 5.000 / 500 og nå 100 mynter.

bitcoinKilde: #BTC: https://www.blocktrail.com/BTC/address/1KyJr2L6CN5XhDfv9Sb5q3kjKwFCrRxTLy/transactions bitcoinKilde: #BCH: https://www.blocktrail.com/BCC/address/1KyJr2L6CN5XhDfv9Sb5q3kjKwFCrRxTLy/transactions

Et annet poeng som er verdt å merke seg her er lommeboken sist aktiv 9. mars 2014, som er noen måneder etter at synet ble trukket ned av FBI.

Redditor refererer også til at han mener denne lommeboken tilhører SilkRoad basert på et bitcoinforum samtale som bemerket det samme.

bitcoinKilde: https://bitcointalk.org/index.php?topic=310600.0

Selv om han i innleggsoppdateringene sine, oppdatert etter spørsmål fra andre brukere, sa at det kan være en lommebok relatert til Den hackede beryktede børsen Mt Gox, en hval som har Bitcoin siden 21. juni 2011, eller av Craig Wright som for tiden står overfor en søksmål siden februar 2018 over rettighetene til $ 5,118,266,427,50 i bitcoin og hevdet at Wright svindlet Kleiman (eiendommen til Dave Kleiman var frieren) av bitcoins og immaterielle rettigheter.

Hva er tankene dine om denne kommentaren? pic.twitter.com/o3KMJNn3Kt

– xbtman (@decentraman) 30. august 2018

Les også: Bitcoin faller som vanlig før futures utløper, men 3 fasetter sier at BTC går opp

Kan det være Mt Gox-bevegelser?

Siden datoene for nedbrudd for SilkRoad av FBI og hacking av Mt Gox var ganske nær datoen for den siste transaksjonen, som er tidlig i 2014, stiller mange Redditors spørsmålstegn ved at det kan være relatert til MT Gox. Mt Gox, børsen som er kjent for den største og en av de første hackene i kryptovalutaverdenen gikk konkurs etter å ha mistet $ 473 millioner dollar i BTC til hackere i 2014, da verdien av bitcoin var rundt $ 480. For et par dager tilbake hadde det angivelig begynt å akseptere krav til kreditorene. 23. august var Mt. Gox-bobestyrer Nobuaki Kobayashi ga ut en online innsendingsprosess for kreditorer for å bevise sine krav. Hvis saksbehandlingen går bra, vil det være en av de største driverne til å få tilbake tillit fra samfunnet mot bransjen som er skjemmet av hack og folk som mister pengene. Den, nå nedlagte, hadde også oppdatert at tilbakebetalinger vil bli gjort i Bitcoin og Bitcoin Cash (BCH). Siden denne bevegelsen fra lommeboken har vært i BTC og BCH, tror mange at denne bevegelsen er gjort av Mt Gox for tilbakebetaling, og det er ikke SilkRoad.

Enten det er SilkRoad, Mt Gox eller andre hvaler for den saks skyld, så store bevegelser f kryptokurver er alltid skumle. Det virker også tidligere når så stor bevegelse, spesielt i BTC, skjer, er dette en enorm dump som skjer i markedet, og som har en betydelig innvirkning på prisene. Vi burde ha mye klarhet i dagene som kommer hvem som var denne motoren og hvorfor denne store delen av BTC ble flyttet.

Var det Mt Gox eller SilkRoad, og skal vi snart se en dump? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me