Statsministeren på Malta kaller krypteringsvalutaer for “Penges fremtid” på FNs generalforsamling (UNGA)

annonse Phemex

Malta er et land som støtter kryptovalutaer, blokkjeder og kryptovalutabasert virksomhet i lengder og bredder. Landet er så optimistisk med hensyn til blokkjeder og kryptovalutaer at statsministeren på Malta, Joseph Muscat i sin tale på FNs generalforsamling, uttalte at kryptokurrency er uunngåelig fremtidens penger.

Malta roser kryptovaluta på verdensscenen

Malta har fått et rykte om et kryptovennlig land. Landet og dets ministre er så optimistiske med hensyn til blockchain og kryptokurver at de ikke etterlater stein for å vende om å rose det. I forrige uke uttalte statsminister Joseph Muscat seg på den 73. sesjonen av FNs generalforsamling i New York City. I sin tale understreket han potensialet i blockchain og kryptokurver og fremtiden de har. Han sa

“Jeg tror lidenskapelig at teknologi revolusjonerer og forbedrer systemene. Derfor har vi på Malta lansert oss selv som Blockchain Island ved å være den første jurisdiksjonen til å regulere en ny teknologi som tidligere eksisterte i et juridisk vakuum. ”

Han uttalte videre at

“Blockchain gjør kryptovalutaer til en uunngåelig fremtid med penger. Mer gjennomsiktig hjelper det med å filtrere god virksomhet fra dårlig virksomhet. ”

Statsministeren fortsatte med å si at den lokale regjeringen er lidenskapelig opptatt av blockchain-potensialet og dets evne til å eliminere tredjeparts tjenesteleverandører for å gi brukerne full frihet over informasjon og penger. Han ble sitert

“Det kan gi nye løsninger til helsesystemer der pasienter har reelt eierskap til medisinske journaler. Systemer for handel med utslipp kan løftes til neste nivå. Vi kan bidra til å verifisere at humanitær bistand når sitt tiltenkte mål. Vi kan sørge for at ingen blir fratatt sin legitime eiendom på grunn av kompromitterte data. Bedrifter vil kunne bli mer ansvarlige overfor sine aksjonærer. Stater vil måtte gå fra å skaffe informasjon om innbyggerne til å regulere et miljø der innbyggerne stoler på håndteringen av dataene sine. ”

I følge Joseph Muscat er det selvfølgelig noen problemer knyttet til overgangen til en digital økonomi. Mange mennesker rundt om i verden holder seg til “konsepter som vi har trodd ville forbli hos oss for alltid”, for eksempel betydningen av arbeid, kompensasjon for arbeidskraft og myndighetens rolle i å tilby sikkerhetsnett til innbyggerne.

Han påpekte også at noen av utfordringene vil skyldes motstand fra de som er redd for at den nye fremvoksende økonomien vil føre til store tap av arbeidsplasser og ytterligere fattigdom..

Les også: Cryptos langsomme utvikling som ligner på internettets tidlige dager & “Uansett hva” Govt. skal regulere – Apple medstifter

Malta – “Blockchain-øya”


Siden begynnelsen av 2018 har Malta fokusert på å bygge et økosystem som forbedrer virksomheten til krypto- og blockchain-relaterte selskaper betydelig. I sitt forsøk på å gjøre Middelhavsnasjonen til “Blockchain Island”, åpner regjeringen dørene for blockchain og andre såkalte distribuerte hovedboksteknologier. Malta mener at øya kan bli et fristed for kryptokurver som Bitcoin – den mest kjente bruken av reskontro-teknologier – men det mener også blockchain kan bidra til å transformere landets transport- og utdanningssystemer.

På lovgivningsfronten vedtok det maltesiske parlamentet i juli tre lovforslag for å sette et regelverk og drive innovasjon innen blockchain-lignende teknologier med et håp om at disse lovene vil tiltrekke utenlandske finansielle teknologibedrifter til å etablere seg i landet.

Dette støttende miljøet som myndighetene på Malta gir, har trukket mange kryptovirksomheter til landet. Fremtredende blant dem som er Binance, verdens største kryptokursutveksling, flyttet hovedkvarteret fra Hong Kong til Malta, etter regulatoriske hindringer i Fjernøsten. Ikke bare det, børsen planla også å gjøre Malta til hjemmet til verdens første desentraliserte bank, Founders Bank. Founders Bank har ingen sentral autoritet. I stedet vil det være felleseid av alle kundene. Binance støtter banken og fungerer som en av de første investorene.

I august i år, en annen fremtredende Cryptocurrency exchange, ZB.com kunngjorde at de vil sette opp sin virksomhet i Europa med lanseringen av en ny børs på Malta. Denne siste kunngjøringen fulgte kunngjøringen av OKEx og DQR, som også har åpnet kontorer på øya.

Med kryptovirksomhet som flytter til Malta, rettferdiggjør landet definitivt navnet på “Blockchain Island” som landet har tjent. Og nå med talen på UNGA, har landet kunngjort sin ankomst på verdensscenen. Dette vil helt sikkert kaste utfordring for den europeiske naboen, Sveits, som også kjemper for å bli en kryptostøttende nasjon

Vil Malta faktisk være en ekte leder for kryptovaluta-virksomheten? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector