Tether (USDT) konspirasjon kaster igjen når vi ankommer D-dagen 15. januar

annonse Phemex

I dag er 15. januar en viktig dag for kryptomarkedet, da konspirasjonen rundt bruk av USDT stablecoin av Tether og dets påståtte forhold til kryptobørs Bitfinex fanger opp varmen. Tether er igjen i rampelyset fordi stablecoin-utstederen har pumpet ytterligere 4,2 milliarder dollar i USDT-mynter i markedet den siste måneden..

Tether Conspiracy og Bitfinex’s link?

Nå har etterspørselen etter stabile mynter på børsene økt voldsomt på grunn av de enorme handelsvolumene etter det nylige markedsrallyet. Dette bringer oss imidlertid tilbake til å se på det faktum at hvorvidt institusjonelle investorer virkelig står bak dette Bitcoin-prisrallyet, noe som gir opphav til konspirasjonen om Tether’s involvering i pumping av BTC ved å kjøpe USDT-myntene under kryptomarkedsrallyet i desember 2017.

Nå lurer du kanskje på hva som er så spesielt med i dag? Før vi snakker om det, skal vi ta en titt på tidslinjen for hendelser fra fortiden.

  • Tilbake i april 2019 anklaget New York Attorney General (NYAG) stablecoin-operatøren Tether for å dekke Bifinexs tap på $ 850 millioner ved å skaffe USDT til å dekke underskuddet. Imidlertid svarte Tether og kalte denne beskyldningen i “ond tro” og “full av falske påstander”. Merk at NYAG har inngitt anklager mot iFinex, morselskapet til Bitfinex og Tether.
  • Under det foreløpige påbudet i mai 2019 utvidet dommer Joel Cohene fristen til 90 dager til. I august 2019 presenterte NYAG et nytt bevis og bevis i saken som fremhevet hvordan Bitfinex og Tether angivelig var involvert i å dekke over tapene på $ 850 millioner. Senere kalte NYAG også iFinexs bevegelse “et upassende forsøk på å hindre en lovlig etterforskning”.
  • Saken tok en interessant vending i fjor i september 2020 da dommer Cohen bestemte at både Tether og Bitfinex skulle fremlegge dokumenter som avslørte deres økonomiske forhold. Dessuten vedtok han også et påbud som utelukker Tether for å utstede lån til Bitfinex innen 90 dager til.
  • Forrige måned 9. desember 2020 sendte justisministeren Letitia James inn en dokument og ba dommer Cohen om å forlenge tidslinjen til 15. januar. Riksadvokaten sa at “partene fortsetter å samarbeide om fremstilling av dokumenter som svar på 354-ordren, og forventer at produksjonen kan bli avsluttet i løpet av de kommende ukene.”
  • I dag er det 15. januar, dagen for iFinex da den må produsere dokumentene og nødvendig informasjon slik at NYAG kan fortsette etterforskningen videre. iFinex må produsere dokumenter som beskriver utstedelse og innløsninger av Tether’s USDT stablecoins, samt oppgir handelsaktiviteten på Bitfinex angående USDT og Bitcoin.

Vi er for øyeblikket ved veiskille for å avdekke detaljene om en av de viktigste tilfellene i kryptorommet. Mens vi avventer utviklingen fremover i dag, la oss se på hva som skjer rundt.

Siste utvikling rundt Tether’s USDT-utstedelse

Nylig har en kryptohandler som går under navnet Santiago Capital på Twitter, reist bekymringer over prosessen med å koble USDT / midler inn og ut av Tether gjennom den Bahamas-baserte Deltec-banken. Den næringsdrivende har reist spørsmål om avviket med Bahamas banktilførsels- / utstrømningsnummer.

Santiago reiser noen gyldige spørsmål om hvorfor penger behandles gjennom Deltec eller andre korrespondentbanker i Tether. Les hele trusselen nedenfor for å forstå mer om den. Dette er en samtale mellom Santiago Capital og FTX-sjef SBF.

TBH dette er sannsynligvis grunnen til at det er uoverensstemmelsen med tallene for Bahamas banktilstrømning / utstrømning nå som jeg tenker på det

– SBF (@SBF_Alameda) 13. januar 2021

I en annen tråd hadde Santiago Capital en samtale med en av bankfolkene Gregory P. i Deltec Nassau, Bahamas Brach. Santiago ba Gregory om å gi detaljer om ledningsinstruksjoner for USD fiat på Deltec-kontoen. Imidlertid har Gregory nektet å gi detaljene til de som ikke er kunder i Deltec.

Santiago takk for interessen din for Deltec. Vi har flere tilsvarende banker for flere valutaer. Som enhver prosess for enhver bank når du mottar midler i utenlandsk valuta til din opprinnelige lisens (selv som en innenlandsk eller internasjonal bank), vil du bruke tilsvarende bank for


– Gregory P. (@dzrgreg) 14. januar 2021

Mens det er reist spørsmål om Deltecs påståtte forhold til Tether, skjer det at Deltecbank selv har en enorm posisjon i Bitcoin. Saken blir mye mer interessant, og det ser ut til at Tether muligens kan bruke Bahamas-ruten mens den ikke opprettholder gjennomsiktighet om å bruke pengene sine. Imidlertid ville vi vente med å vite noe offisielt standpunkt i saken før vi kom til noen konklusjoner.

7:20 i videoen Deltecbank har en "stor" posisjon i bitcoin, men Tether har absolutt ingenting å gjøre med det, ikke sant ? @BennettTomlin @CasPiancey Men flott å høre om andre eiendeler gjorde det også bra i 2020. https://t.co/xbT9bSR6wt

– lenne (@ lenne0816) 14. januar 2021

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector