Til tross for krasj holder Positive News Flow Bitcoin Hope Alive på kort og lang sikt

annonse Phemex

Kryptogaten har vært under blodbadet de siste 2 ukene. Bjørnene så ut til å ha ansvaret og brøt all mulig støtte som kom i veien for dem. Men som hvert eneste krasj, virket dette også kortvarig som om det var drevet av frykt, og paniske selgere har bevart det som virker som et attraktivt inngangspunkt da de fleste mynter sitter i et oversolgt område. Selv om kortsiktig er attraktivt, er langsiktig grunnleggende en bane vei for en stabil og moden fremtid.

Kortsiktig positivitet – Tekniske faktorer viser attraktive inngangspunkter

I løpet av de siste 30 dagene, ETH har falt over 40%, XRP har falt nær 15% og BCH 25%. Det har vært en kontinuerlig nedsmelting, og ingen nyheter har hatt en positiv effekt på denne fallende prisen. Dette høsten er også fordi det er frykt i markedet for at disse prisene krasjer ytterligere. De Bitcoin ETF henger fortsatt i dilemma, og folk er fortsatt redde for om institusjonelle penger ville komme inn eller ikke. Når folket dumper mynter, skjer det at dette øker attraktive kjøpesoner for folk som hadde gått glipp av forrige rally. Nesten alle toppmynter, de som anses å være i live i det lange løp, er alle tilgjengelige ganske billige. Mange analytikere på gaten føler at dette er riktig tidspunkt å kjøpe ettersom bunnene har kommet. Mati Greenspan har twitret den lille bumpen de siste par dagene som bunner som ble kjøpt inn. Han gratulerte også folket som kom inn i bunnen av prisene.

Mindre sprett så langt, la oss håpe det utvikler seg herfra.

Kudos til de som kjøpte bunnen. pic.twitter.com/OMWvV9GMnf

– Mati Greenspan (@MatiGreenspan) 13. september 2018

Cryptomanran Ran Nuener twitret også at vi kunne se en sprett tilbake på kort sikt som projiserer at Bitcoin ETF er bare 5 måneder unna. Ifølge ham, utnevnelsen av pro crypto-kommisjonær, har Elad Roisman nettopp gjort SEC-løkken til fordel for Bitcoin ETF. Med Hester Peirce som allerede er pro BTC, kan SEC-stemmen stemme 2/3 til ja.

Vi vet at HesterPeirce er pro BTC, nå har vi også en annen kommisjonær.

Hvis personalet eskalerer beslutningen til kommisjonen, vil den gå til avstemning. Vi har 2/3 nødvendige JA-stemmer.


Jeg snakker med SEC ukentlig – mitt syn, ETF de neste 5 månedene.https://t.co/0UdaMUg7kx

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 13. september 2018

Les også: Bitcoin for å målrette mot billioner dollar ved å bli internettvaluta mens land skriver ut penger for å bekjempe truende krise.

Langsiktig positiv-Citi, Gemini, EU og Nasdaq skaper en perfekt oppskrift

Mens den kortsiktige følelsen kan ta seg opp teknisk, har de siste par ukene kjøpt nok positive nyheter på lang sikt for kryptoene. En annen stor bank, Citigroup, er den siste banken som tilbyr Crypto Custody. Ikke bare varetekt, det har også kjøpt inn et verktøy som kan lede institusjonelle penger til kryptovalutaer. Banken planlegger å lansere et produkt kalt Digital Asset Receipt (DAR) som vil gjøre det mulig for institusjonelle investorer å investere i kryptovalutaer på en fullt forsikret og regulert måte..  

For det andre er en registrert Stablecoin, som tar bort prismanipulering. Tvillingene, kryptovirksomheten promotert av Winklevoss Brothers, har lansert en stabil mynt kalt Gemini Dollar som vil være under synet av amerikanske regulatorer, nemlig New York State Department of Financial Services (NYDFS).

Nasdaq, en teknisk overlegen børs, har kommet inn i kryptoer og utvikler nå verktøy som kan hjelpe institusjonelle handelsmenn til å handle kryptovalutaer med mer innsikt.

Mens selskapene gjør sitt, øker også tilliten til land og regulatorer EU-kommisjonen, det utøvende organet som foreslår lovgivning for EU, har kunngjort at det i år vil avslutte en regulatorisk vurdering for styring av kryptoaktiva, fordi de er “kommet for å bli”, har et høyt nivå offisielt sagt.

Disse fire punktene ble også fremsatt av Joseph Young, og trodde at dette kunne være signalene om kryptopositivitet på mellomlang til lang sikt, noe som tar prisen høyere.

Med både kortsiktige og langsiktige scenarier i favør, kan man være komfortabel med å få pengene i kryptoer. Med den nåværende kryptoen faller verst enn dot-com-boblen, kan man forutsi at hvis investeringer er gjort i riktige mynter, kan det tjene formuer i årene som kommer. Man må bare velge hva som er enAmazon”Ekvivalent mynt og som er en pets.com-ekvivalent mynt.

Hvilke mynter tror du vil gi fantastisk avkastning i årene som kommer? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector