Uke i gjennomgang: Kryptovalutaprisanalyse for uken 24. desember til 30. desember

annonse Phemex

I den pågående Mt. Gox konkurs, den tidligere konsernsjefen hevdet at han var uskyldig

Mt Gox var den første kryptovaluta-utvekslingen med 70% markedsandel. Børsens berømmelse varer imidlertid for lenge siden den arkiverte konkurs i 2014 og avsluttet virksomheten. Mens saksbehandlingen fremdeles er i prosess, i Tokyo domstol, tidligere administrerende direktør i Mt Gox, har Mark Krapeles påstått uskyld for at børsen gikk konkurs og kunder mistet pengene sine. Karpeles står også anklaget for å ha underslått 3 millioner dollar fra børsen og også ha manipulert utvekslingsdata

Hong Kong-baserte vinprodusent Madison planlegger å kjøpe en japansk kryptoplattform

Madison Holdings Group, et Hongkong-basert vinfirma, kunngjorde denne uken at de har planer om å kjøpe en eierandel på 67,2% av den japanske kryptoplattformen BitOcean. Plattformen som nylig krypterer lisens fra Japans Financial Services Agency, skal fortsatt starte sin virksomhet. Madison Labs, et datterselskap av Madison Group, skal visstnok betale 15,12 milliarder dollar for oppkjøpet.

Bitmain, Consensys og Huobi til permitteringsansatte

Alt har ikke vært i beste fall for kryptoindustrien de siste to månedene siden markedet nosedived. Dette har ført til mange virksomheter, spesielt i kryptogruvedriften, og omstille virksomheten, noe som resulterer i mange permitteringer. Det hele startet med Consensys, og nå er det Bitmain og Huobi som permitterer mange av sine ansatte. Mens Huobi gir ut dårligst utøvere fra teamet sitt hvis kilder skal antas, legger Bitmain opp nesten 80% av personalet.

Litecoin går inn i ringen da den sponser en UFC-kamp

For mynter har Litecoin signert en sponsoravtale med UFC. Dette ville være første gang en offisiell kryptovaluta samarbeider med UFC. Kampen som Litecoin sponser er UFC lett tungvektkamp mellom Jon Jones og Alexander Gustafsson som forventes å ta over en million øyeepler. Dette sponsingen ser ut som en Litecoin-bevissthetskampanje og kan betraktes som det første skrittet mot et mer omfattende samarbeid med UFC.

Kuwait National Bank nå på RippleNet

Ripple har funnet en ny partner i Midt-Østen, og denne gangen er det National Bank of Kuwait (NBK). NBK planlegger å lansere sine direkteoppdragstjenester over RippleNet. Som forklart i et offisielt blogginnlegg fra NBK, vil RippleNet (et desentralisert nettverk av banker og andre finansinstitusjoner som bruker Ripple Labs ‘pakke med finansielle produkter) brukes til å gi “en friksjonsfri overføringsopplevelse” for bankens kunder og “rask kryss- border pengeoverføringsløsninger. ”Denne tjenesten er foreløpig bare tilgjengelig for Jordan for nå, og vil snart også være tilgjengelig for andre land.

India hint om legalisering av kryptoer

India kan snart finne kryptovalutaer legalisert. Det nest største landet etter befolkning anses å være et stort marked for kryptokurrency, og ifølge et lokalt medieuttak, mener komiteen som vurderer kryptoer at det ikke er en veldig god idé å forby kryptovalutaer. En ukjent kilde som deltok i møtene, har fortalt de lokale mediene at mens det fortsatt debatteres, var det etter to møter veldig tydelig at fullstendig forbud mot kryptoer kanskje ikke er en veldig god idé, og at den beste måten å håndtere disse nye tids “pengene” er ved å ha et sterkt grep om legaliseringen i India.

prisdiagram


Kilde: Coin360.io

Bitcoin (BTC)

Julemøtet slutter og Bitcoin glir igjen ned under USD 4000. Dette setter Bitcoin tilbake i et intervall mellom USD 3600 og USD 4200. Prisene nådde høydepunktet på USD 4 271,79 og det laveste punktet på USD 3 642,63 i løpet av uken. Børsene som var mer aktive, i volumer, med BTC på tvers av forskjellige par denne uken var, BitMex (21,77%), CoinBene (4,33%) og EXX (3,20%)

Blant fremtredende nyheter rundt Bitcoin, sier Wells Fargo Bitcoin for risikabelt for klienter, betaler $ 575 millioner fine for svindel dem

Ripple (XRP)

XRP er fortsatt på andreplass, men Ethereum fortsetter å komme nær for å gjenvinne sin plass. På toppen, denne uken, var prisene på XRP på USD 0,448477 og mot bunnen siterte det 0,336282 USD. Børsene som var mer aktive, i volumer, med XRP over forskjellige par denne uken var Bitbank (9,74%), ZB.COM (8,31%) og Upbit (6,33%)

For XRP denne uken økte XRP i verdi etter at Binance, den største kryptokursutvekslingen i verden etter omsatt verdi, la kryptovalutaen til som en grunnvaluta, noe som betyr at alle de andre kryptovalutaene vil bli parret med den.

 Ethereum (ETH)

Ethereum overgår alle topp altcoins når den tommer nærmere for å ta sin nr. 2-plass. Ethereum på toppen, var denne uken på USD 157,67 og var på et lavt nivå på USD 115,65. Markedene som var mer aktive, i volum, med ETH over forskjellige par denne uken var OEX (6,19%), OKEx (4,22%) og Binance (4,10%)

Blant nyhetene rundt Ethereum denne uken, er Tuur Demeester, en altcoin-kyniker, Bitcoin-talsmann og kryptoinvestor kalt Ethereum (ETH) i beste fall et “vitenskapelig eksperiment”

The Other Movers and Shakers

De andre myntene som kom til toppen og bunnen denne uken i henhold til Coin Market Cap (åpnet 30. desember kl. 15:35 IST) var

Flyttere

  • E-Chat – viser en økning på 272,51%
  • StarChain – viser en økning på 173,77%
  • Coinsuper Ecosystem – viser en økning på 105,86%

Shakers

  • PlayCoin (QRC 20) – viser et fall på 46,57%
  • PlayCoin (ERC 20) – viser et fall på 45,74%
  • BitcoinX – viser en nedgang på 43,98%

Hva tror du vil være følelsen av kryptomarkedene neste uke? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector