Vitalik Buterin sier for mye vekt på Bitcoin ETF, adopsjon trenger oppmerksomhet

annonse Phemex

Vitalik buterin påpekte at selv om Bitcoin ETF er bra, det er bare bra å ta prisen opp. I følge ham er adopsjonen av kryptovalutaer i vanlige virksomheter viktigere i grunn, bare prisene går opp. Mens investorene og hele verden ser gjennom investorens øyne på sannsynlige datoer for en etterlengtet godkjenning av Bitcoin ETF av SEC, kommer Vitalik med sitt synspunkt, definitivt med et blikk av en blockchain-gründer. 

Bitcoin ETF bare bra for å øke prisene – Vitalik

Kryptovaluta og dens underliggende teknologi, blockchain, har vært moteord siden i fjor. Internett er fylt med litteratur om hvordan disse nye teknologiene har potensial til å endre måten virksomheten jobber på – noe som gir mer åpenhet, hastighet og ja i tilfeller en anonymitet.

Men da prisene på disse kryptovalutaene tok seg opp i siste kvartal 2018, begynte hele media å fokusere på stigende priser og hvordan investeringer i kryptokurrency var fornuftige og etterlot seg de viktigste grunnleggende om hvordan den vil bli vedtatt av virksomheten. Hvis noen blir spurt i dag om prisene på Bitcoin og forskjellige altcoins, vil de være i et stillingssvar, men hvis du spør dem om brukssaken eller teknologien bak altcoin, ville ikke mange være på et sted å svare.

Dette er fordi folk sakte driver bort fra den faktiske filosofien bak disse teknologiene og hvorfor de ble opprettet i utgangspunktet. Dette er hva Vitalik påpeker.

Jeg tror det er for mye vekt på BTC / ETH / uansett ETF, og ikke nok vekt på å gjøre det lettere for folk å kjøpe $ 5 til $ 100 i kryptovaluta via kort i hjørnebutikker. Førstnevnte er bedre for pumpepris, men sistnevnte er mye bedre for faktisk adopsjon.

– Vitalik Non-giver of Ether (@VitalikButerin) 29. juli 2018

Hvis tweetet hans er utdypet, er det fornuftig hva han sier, som om noe som må endre fremtiden for kryptokurver, må det være teknologien og dens adopsjon og ikke et finansielt produkt som tiltrekker seg investeringer og tar prisen høyere. Årsaken til at etter at alle nyhetene forsvinner, vil den faktiske tingen som kreves for at prisene skal opprettholdes, og investorer for å tjene penger i kryptomarkedene, være grunnlaget for hver mynt eller token – som er dens teknologi og hvordan den blir akseptert av bedrifter for vanlig bruk.

Hvis man ignorerer det grunnleggende, er det som er igjen et spekulativt marked som vil være fylt med volatilitet, noe som i alle fall holder mange investorer unna. Derfor ville ikke en Bitcoin ETF være i stand til å holde investorer tilbake i spillet hvis myntene ikke leverer fundamentalt.

Les også: Ethereum-grunnlegger Vitalik Buterin deler sin innsikt i kryptoøkonomi


Vitalik gjenspeiler Jeffrey Wernick og Brad Armstrongs følelse av om kryptoer

Jeffery Wernick tidlige investorer til Bitcoin, i intervjuene med Sara Silverstein fra Business Week, kommenterte også på samme linjer hva Vitalik prøver å påpeke, at i hastverk med å tjene raske penger i markedene har de fleste i dag enten forsømt å huske. eller helt glemt det filosofiske formålet som understreket Bitcoins skapelse. Han mener at folk nå i virksomheten ikke var der i 2009 og 2010, og derfor brydde de seg ikke om filosofien, og derfor blir hele formålet med kryptokurver sakte å vende seg fra nytten i bedrifter til mer investeringsverktøy..

Brad Armstong hadde også kommentert det samme mens han snakket med sine ansatte i forrige måned. Ifølge ham skyldtes volatiliteten i prisene kryptokurver hovedsakelig spekulanter og folk som forstod teknologi og kryptovirksomheter minst..

Mens Vitalik har forsøkt å få investorenes oppmerksomhet til det grunnleggende om hvorfor man skal investere i blockchains og ikke bare slippe pengene dine på grunn av nyhetsfeeden, vil det fortsatt være vanskelig å overbevise mange mennesker som blir rørt av mye mediebombardement og investere i av grunn som kanskje ikke er like effektive for kryptopriser i det lange løp

Vil innsats som Vitalik endre investorenes synspunkter, eller vil media fortsette å herske? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map