Breaking: Robinhood avviser $ GME midt i prisstigningen, og oppfordrer til søksmål om klassesaksjon når USAs kongresskvinne AOC krever en undersøkelse

annonse Phemex

Robinhood, den populære handelsappen, har kunngjort fjernelse av populære Gamestop (GME) aksjer etter å ha begrenset sin handel i går til kun å selge. Beslutningen fikk kraftig tilbakeslag fra alle spesielt kryptosamfunnet.

Det RobinHood gjorde er virkelig ekkelt. Jeg håper folk forlater appen i hopetall, og de møter nok søksmål til å sette dem ut av virksomheten. $ AMC $ GME $ BB $ NAKD

– Frederick Joseph (@FredTJoseph) 28. januar 2021

Robinhood trading-app møtte også flere avbrudd i går på grunn av økningen i pris og høyt handelsvolum på stedet og kraftig avvikling av korte posisjoner, på et tidspunkt mer enn 13 milliarder dollar..

Meglerap-apper som Robinhood møter store avbrudd etter økning i handelsvolumet når handelssagaen Reddit / Wall Street Bets fortsetter. https://t.co/03gnvDK02K pic.twitter.com/5FrbIwsqGk

– CNBC (@CNBC) 28. januar 2021

Gamestop-aksjer har blitt snakk om byen etter sin kursstigning i går over $ 300, noe som i stor grad ble presset av en Reddit-gruppe wallstreetbets i det som til slutt ble til detaljhandel mot bankmannshandel.

Nasdaq kom mange korte kjøpere til unnsetning da den stoppet handelen med GME-tokens og kalte det en manipulasjon på grunn av sin sosiale mediahype. Robinhood fulgte suiten og stoppet alle kjøpstransaksjoner for spot og opsjoner.

AOC og Ted Cruz etterlyser etterforskning av Robinhood-blokkering av GME-handel

Robinhood har fått seg i varmt vann som kan føre til lukking da kravene om søksmål mot handelsapp har fanget oppmerksomheten til den amerikanske kongresskvinnen Alexandria Ocasio-Cortez som ba om en etterforskning av handelsappen for å blokkere handel med GME-aksjer på toppen av prisen for detaljistinvestorer, mens hedgefond fortsatt kan handle fritt uten noen begrensninger.

Dette er uakseptabelt.

Vi må nå vite mer om @RobinhoodAppSin beslutning om å hindre detaljistinvestorer fra å kjøpe aksjer mens hedgefond fritt kan handle aksjen etter eget skjønn.

Som medlem av Financial Services Cmte vil jeg støtte en høring om nødvendig. https://t.co/4Qyrolgzyt

– Alexandria Ocasio-Cortez (@AOC) 28. januar 2021

Kongresskvinnen gikk på det punktet at etterforskningen ikke vil være begrenset til Robinhood og vil omfatte andre børser etter en lignende praksis.

Forespørsler om frysing bør ikke begrenses utelukkende til Robinhood.

Dette er en alvorlig sak. Komiteens etterforskere bør undersøke eventuelle detaljisttjenester som fryser aksjekjøp i løpet av potensielle undersøkelser – spesielt de som tillater salg, men fryser kjøp.

Kongresskvinnen krever en etterforskning av Robinhood og andre børser som tyder på blokkering av GameStop-handel, har også resultert i et veldig sjeldent øyeblikk da republikansk senator Ted Cruz ble enige med AOC om å trekke opp Wall Street for å diktere vilkår over forhandlere..

Helt enig. &# 128071; https://t.co/rW38zfLYGh

– Ted Cruz (@tedcruz) 28. januar 2021

Robinhood tegner kraftig tilbakeslag blant samtaler om desentralisering

Avgjørelsen fra robinhood trading-appen falt ikke bra hos mange, spesielt kryptosamfunnet som hadde rot for at Gamestop skulle avvikle flere korte posisjoner. Avnotering og stopp av handel økte også kravene til en mer desentralisert plattform der den ikke drives av noen få monopol på toppen.

YOLO – verden tilhører den nye tidsalderen .. det er på tide å tilpasse seg.

Crypto-aksjer er den neste tingen i 2020-2030 ?#GME $ YOLO $ SNM $ BTC $ Binance $ BNB $ BSC $ Blockchain

– SONM (@sonmdevelopment) 28. januar 2021

Kryptosamfunnet samlet seg bak GME da det deler en lignende tro på å kortslutte bankfolkene og allerede ba om at selskapet skulle investere i bitcoin og liste opp aksjene sine på kryptobørs via tokenisering..

Mange mener at Wall Street har ty til mobbetaktikk da de taper handelsspillet mot forhandlere.

det faktum at de velstående gjør alt i deres makt for å presse robinhood og andre apper for å stanse kjøp av aksjer i GME AMC etc. viser bare at de er redde for det vi samlet er i stand til. Jeg skal gjøre mitt beste for å holde meg så lenge jeg kan

– Michael Kovach (@kovox) 28. januar 2021

Alle øyne er nå rettet mot Gamestop for å se hva de gjør videre med flere handelsplattformer som tyder på å stanse aksjene sine, samt fjerne listen.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me