Feirer ånden til kvinnerInBlockchain på den internasjonale kvinnedagen 2019

annonse Phemex

Merk: Dette er på ingen måte en vurdering / rangering, artikkelen oppsummerer de frivillige innspillene fra ulike kvinnelige rockestjerner. La oss glemme konkurransen og feire ånden på kvinnedagen.

Coingape beundrer kvinners talent og deres bidrag til Blockchain & krypto på den internasjonale kvinnedagen. Vi takker alle de nevnte kvinnene for å gi sitt unike perspektiv til noen av de mest brennende spørsmålene innen crypto og blockchain. Ofte styrker KVINNER ANDRE KVINNER.  

I fjor var vi vitne til at kryptoprisene falt til ATL-ene deres, og til og med noen av de store aktørene som Coinsquare og Bitmain ble ikke spart fordi de enten måtte kaste arbeidsstyrken eller forlate driften..

Men Shireen YIP, COO hos Travel-By-Bit, mener at det er på tide å “Ignorer økonomiske spekulasjoner, la oss bygge ekte blockchain-adopsjon”

Wise er den som aksepterer at det er et problem, ulikhet er det største problemet kvinner står overfor i dag – men trenden har gått over i noe spennende, Women in Tech eller Women on Board fjerner alle barrierer og holder ut en mike, inspirerende millioner andre kvinner for å utnytte den nyeste tiden som – Blockchain Technology og Crypto Ecosystem.

For å få opp sanntidsopplevelsen til #WomenInBlockchain, nådde vi ut kvinner som jobber tett med Blockchain og Crypto-baserte firmaer og spurte deres meninger om et bredt spekter av spørsmål. 

Følgende er en rask liste over kvinner i krypto som nylig har deltatt i denne spørsmålet.

  • Sasha Kolesova  – Direktør for PR i Changelly (Russland)
  • Simran Alphonso – Journalist ved AMBcrypto og teknisk innholdsspesialist i KoinEx (India)
  • Indisk CryptoGirl – Indian Crypto Influencer (India)
  • Dr. Chitral Patel, AVP – Markedsføring og leder av partnerskap i Lala World (India)
  • Priyanka Sharma – stabssjef ved WazirX Cryptocurrency Exchange (India)
  • Aayushi Jain – Leder for kundeopplevelse hos Coinswitch.co (India)
  • Simona Pop – medstifter og CMO for Bounties Network (UK) (Twitter)
  • Wendy O – Crypto Influencer and Vlogger (USA)

La oss se på de forskjellige meningene til BlockchainWomen på noen lure spørsmål!

Spørsmål – Hvordan oppmuntre flere kvinner i blockchain og Crypto space og hvorfor er det avgjørende?

Sasha Kolesova fra Changelly 

Vi trenger åpenbart flere gode eksempler på at kvinner leder rommet for å føle seg like. Ironisk nok er samfunnet vårt for nært på en måte, vi er besatt av våre prosjekter og ideer og glemmer noen ganger å dele det grunnleggende med så mange mennesker vi kan. Vi er her sammen, så la oss bringe alle hit i denne smeltende kryptopotten, og se hva som skjer om et tiår.

Priyanka Sharma fra WazirX


Det første trinnet ville være å bryte myten om at det er vanskelig å komme inn i Blockchain-feltet hvis du ikke er ingeniør. Det ligger i hodet ditt, og hvis det var tilfelle, ville jeg vært arbeidsløs akkurat nå! Jeg vil gjerne utdanne unge kvinner i blockchain og karriereomfanget – det er rom for markedsføring, økonomi, juridisk, compliance og så mye mer! Vi kan til og med begynne å gjennomføre rådgivningsverksteder i høyskoler, ha online seminarer og hva ikke.

Simona Pop fra Bounties Network

Mangfold og inkludering, en rekke perspektiver. Jeg oppfordrer dem til å involvere seg i møter, samtaler og lage innhold om det de brenner for

Spørsmål – Hva er din stemme med den kommende indiske kryptopolitikken? (Vil India bringe positive kryptoreguleringer til landet? Hva ville det være hvis du tror det)!

Priyanka Sharma fra WazirX

En positiv kryptoregulering er på vei, og jeg er trygg på at den indiske regjeringen ikke vil svikte oss. Jeg tror ikke at krypto vil bli akseptert som betalingsmåte ennå, jeg føler at krypto faller inn under en ny aktivaklasse, og inntekt fra det ville være skattepliktig. Jeg ser også en streng AML-retningslinje komme inn for utveksling, Said Priya. Mer enn noe annet vil den kommende forskriften endelig gi krypto den “legitimiteten” den fortjener og skaper rom for mer innovasjon!

Simran fra AMBCrypto og KoinEx  

For å være veldig ærlig forstår ikke beslutningstakerne teknologien bak kryptovalutaer. Og hvis du ikke forstår aspektene som gjør krypto bra, kan du ikke forstå hvorfor det er behov for legitimiteten. Jeg er ganske bullish på at folk kommer til å akseptere krypto for å akselerere økonomisk suverenitet, men det vil ta en stund før den indiske regjeringen tar stilling.

Indisk CryptoGirl

Med nasjoner som formulerer politikk for kryptovaluta og blockchain hver dag, må India snart også regulere bransjen. Økende internasjonalt press fra investeringer i sektoren vil tvinge regjeringen til å sikre at lovene følger med forstyrrende teknologier.

Spørsmål – Hva er fremtiden til Blockchain etter ditt syn? Spesielt i India. Hvilken sektor vil være vitne til en økning i Blockchain-revolusjonen? 

Svarene på dette spørsmålet var ganske like, noe som resulterte i det raske svaret som ‘BANKS’. Her er deres synspunkter;

Chitral Patel fra LalaWorld

Blockchain vil absolutt revolusjonere måten vi handler for tiden. Svært nødvendig i bank- og finanssektoren, helse- og underholdningsindustrien.

Simran fra AMBCrypto og KoinEx

Jeg tror at India trenger Blockchain for banker, forsyningskjeder, stemmegivning, medisinsk og mer. Vi er et land med en av de høyeste befolkningstallene i verden. Vi må være systematiske. Vi må være gjennomsiktige. Vi må være demokratiske, og for det må vi desentraliseres.

Ayushi Jain fra Coinswitch

Banksektoren og desentralisert finansiering er sektoren som vil ha en global adopsjon så vel som adopsjon i India

Indisk CryptoGirl

Som en landbruksøkonomi er landbruk den første sektoren som kan påvirkes positivt av blockchain – redusere mellommenn og sikre at subsidier når riktige mennesker i et trygt, sikkert og gjennomsiktig system.

Spørsmål – Hva inspirerte deg til å gå inn i Blockchain Era?

Wendy O – Crypto Influencer and Vlogger

Det mest inspirerende med Blockchain var friheten den ga meg, jeg er i stand til å jobbe hjemmefra og tilbringe tid med familien min – før jeg hadde jobbet i helsetjenester i 7 år som pasientkoordinator.

Og undersøkelsen avsluttes med deres råd til alle kvinner på Blockchain..!

Spørsmål – Ditt ultimate råd til alle kvinner på denne ”kvinnedagen”? *

Priyanka Sharma fra WazirX

Damer, enten det er arbeidsplass eller andre steder, vi må ha hverandres rygg! La oss løfte hverandre, skyve hverandre ut av komfortsonen vår og være der for hverandre. Hvis en mann noen gang tilskriver prestasjonene dine til v *** na, IKKE tviler du på deg selv, bare blokker, rapporter og fortsett! Husk Gloria Steinems ord: Hvis kvinner kunne sove seg til toppen, ville det være mange flere kvinner på toppen. Vær aldri unnskyldende om suksessen din.

Simran fra AMBCrypto og KoinEx   

La oss hoppe i denne turen for revolusjon, la oss ikke gå glipp av Web 3.0?

Aayushi Jain fra Coinswitch –  Fokuser på arbeidet ditt og ikke på kritikerne dine, arbeid snakker mer enn ord.

Indisk CryptoGirl – Jenter, vi må skifte fra å bruke til å spare tankesett, vi kan ikke bli etterlatt og må gjøre vårt eget sted i blockchain og cryptocurrency økosystemet.

Chitral Patel fra LalaWorld – Bryt alle barrierer, hold haken opp, ta tre dype puste, og DU KAN GJØRE DET!

Happy Women’s Day – Rock the World of Crypto.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector