Kina bringer bankregulering til Blockchain, men det er ikke klart å omfavne krypto

annonse Phemex

Kina har vært kjent for sin villfarne holdning til kryptoer. Mens det var rykter om at Kina vil vedta krypto da Kina vedtok den kryptografiske loven, er imidlertid virkeligheten langt fra sant. På den annen side antyder Kinas blockchain-initiativer at det gir sikkerhet i bankklasse til blockchain og arbeider oppriktig med å regulere blockchain. Her er en titt på Kinas forskjellige blockchain-initiativer. 

Huangzhao lanserer First Government Blockchain

I en nylig utvikling har Kinas østlige by Hangzhou gjort det fullført byggingen og testkjøringen av sin “Government Service Chain”, det første blockchain-drevne underliggende systemet for regjeringsspørsmål. Initiativet har blitt teknisk støttet av det lokale blockchain-prosjektet Bytom. Systemet tilbyr førsteklasses sikkerhet med Bystacks en-mainchain + multi-sidekjede-arkitektur og har opprinnelig satt opp fire blockchain-noder.

Faktisk startet testkjøringen i mai, og mer enn 3 millioner blokker har blitt generert de siste 6 månedene. De genererte blokkene har drevet mange applikasjonsscenarier. 

Konstruksjonen av systemet er også en indikator på at det i fremtiden vil være uavhengige og kontrollerbare blokkeringer som vil støtte flere regjeringsspørsmål og blockchain-scenarier. 

Ma Qianli, administrerende direktør i Bytom’s Bytack sa, 

I motsetning til POC (Proof of Concept) -produktet ble Government Service Chain utgitt etter seks måneders testkjøring og en haug med forskningsarbeid, som vil gjøre fremgang med blockchain pluss statlige tjenestemodeller og tjene folket med bedre e-forvaltningserfaring.

Innbyggere må gjennomgå identitetsgodkjenning for å drive forretning med myndighetsorganer. Fremover vil identitetsinformasjonen også synkroniseres i Statens tjenestekjede, slik at beboernes identitetsinformasjon kan ha mer gyldighetsperiode og bredere applikasjonsomfang. Videre vil behovet for å gå frem og tilbake mellom overordnede avdelinger bli eliminert. I fremtiden, når flere avdelinger blir en del av kjeden, vil det i økende grad bli lettere å koordinere statlige forhold på tvers av avdelinger, byer og provinser.. 

People’s Bank of China skal sette bransjestandarder på tvers av finanssektoren

Yifei Fan, PBoC-visepresident i National Technical Committee fortalte nylig at banken tar sikte på å forbedre implementeringen av ny teknologi i finansnæringen. Interessant, blockchain er også på listen. Noen av disse inkluderer skytjenester og kunstig intelligens. 

“Finansnæringen mangler enten standarder eller trenger å oppdatere eksisterende standarder. De gjeldende reglene for finansielle tjenester er ikke klare og sterke nok til å lede utviklingen av høy kvalitet i bransjen. ” 

Han sa, 


Interessant, uttalelsen kommer etter at to andre industristandarder ble opprettet av regjeringen. En for registrering av alle nye blockchain-prosjekter og 11 fintech-produktkategorier for digitale betalinger. 

Alibaba’s Ant Financial Working Towards Singapore Virtual Bank License

Ant Financial, det kinesiske betalingsfirmaet til Alibaba Group sa å søke om en digital banklisens i Singapore. Videre vil Monetary Authority of Singapore utstede opptil fem nye digitalbanklisenser. Disse inkluderer videre ikke-bankaktører. Dette vil autorisere operatørene til å tilby en rekke finansielle tjenester og ta innskudd fra personkunder med full digital banklisens. 

Videre har regelen bedt søkerne om å sende inn sine søknader innen 31. desember, hvoretter MAS forventer å kunngjøre vellykkede søkere i midten av 2020. 

Det forventes å utstede fem lisenser for virtuell bank, inkludert to lisenser for virtuell bank og 3 lisenser for virtuell bank. Dette vil gjøre det mulig for Fintech-selskaper å ta i bruk avansert teknologi og dataanalyse for å tilby bedre banktjenester til en relativt lav kostnad.

Shanghai for å prøve lokale krypto-utvekslinger

Shanghai-tjenestemenn er klar til å inspisere lokale krypto-utvekslinger. Videre er Kinas nedbryting av den sosiale medieplattformen Weibo, som forbyr publisering av innlegg ved bruk av “Blockchain and Crypto Trading” samtidig, nok til å anta at sikkerheten rundt krypto i Kina ikke er nær og vil ta lang tid.

Ikke bare denne blandingen av odds har en annen vri på det, i et annet tilfelle planlegger Kina å belønne sine soldater i kryptoer. Blockchain-baserte tokens vil bli gitt til soldater som får høye karakterer fra lærere i opplæringsperioden. Videre kan soldater også få kryptobelønninger når de fullfører visse oppgaver eller utmerker seg innen sitt felt.

Kina kan nasjonalisere OTC-skrivebord

I en nylig intervju med Luke Martin, Dovey Wan, grunnleggeren av Primitive Crypto, nevnte at det er høyst sannsynlig at i nær fremtid vil alle likviditetskanaler, inkludert OTC-kontorer og børser, bli nasjonalisert. Hun sa,

”Det er en mulighet i den nærmeste fremtiden, at alle likviditetskanaler, inkludert OTC-kontorer og børser, skal nasjonaliseres. De (kinesiske myndigheter) kan påvirke likviditeten og dApps. ”

Videre var det diskusjoner om mulige fordeler med en digital Renminbi. På dette kommenterte Wan at det “det vil sentralisere pengemakten tilbake til PBoC.” Hun nevnte også at det vil bidra til å dempe Kinas “skyggebankproblem”, som utgjør 10 billioner dollar i eiendeler. Faktisk, mens den digitale RMB har til hensikt å være en direkte erstatning for Kinas fiat, vil den eliminere personvernet som tilbys av den tradisjonelle valutaen, og vil bli registrert på Kinas sentralboks..

Styr regulering og kontroll, klem ned kryptovalutahandel – PBOC Shanghai Office

I en nylig utvikling er Shanghai Financial Stability Joint Conference Office og Shanghai hovedkvarter for People’s Bank of China satt til å slå ned på kryptohandel. De vil aktivt overvåke virksomhetsvirksomhet i virtuell valuta innenfor jurisdiksjonen. Når den er oppdaget, vil den avhendes umiddelbart, og den vil bli forhindret fra å skje tidlig. I kunngjøringen heter det videre,

Når den er oppdaget, vil den avhendes umiddelbart, og den vil bli forhindret fra å skje tidlig. Investorer bør være forsiktige med ikke å blande blockchain-teknologi med virtuell valuta. Det er flere risikoer i finansiering og handel med utstedelse av virtuell valuta, inkludert falsk eiendelerisiko, risikoen for forretningssvikt, investeringsspekulasjonsrisiko osv. Investorer bør øke bevisstheten om risikoforebygging og pass opp for å bli lurt.

Også, hvis investorer oppdager ulike former for virksomhetsaktiviteter og organisasjoner eller enkeltpersoner i virtuell valuta, kan de rapportere til tilsynsmyndighetene. Innbyggere som mistenkes for å ha begått forbrytelser, kan sendes til offentlig sikkerhet.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector