Libra Senates høringsdag 2: Kongressen konkluderer med at Libra ikke er en kryptovaluta

annonse Phemex

Dagens høring av Libra Senate begynte faktisk på en bullish note for bitcoin. I følge kongressmedlem Patrick McHenry,

“Verden som Satoshi Nakamoto… så for seg, og andre bygger, er en ustoppelig kraft. Vi bør ikke forsøke å avskrekke denne innovasjonen,

og regjeringer kan ikke stoppe denne innovasjonen, og de som har prøvd mislyktes allerede. “

Den andre dagen i Facebook Libra’s Senate-høring var mer fokusert på skillet mellom Libra og en typisk kryptovaluta, og i motsetning til i går nevnte noen få kongresspersoner faktisk bitcoin.

Som forventet ble vitnesbyrdet til Libras konsernsjef David Marcus spesielt tungvint med de tekniske spørsmålene og spørsmålene som ble reist av senatorene. Selv om det ikke ble sagt mye om problemet, var det få lovgivere som ga uttrykk for spørsmål fra gårsdagens høring om regnskapet til Facebooks politikk for datalekkasje og personvern..

Er Libra en kryptovaluta?

David Marcus vanner kontinuerlig etter hvert vanskelig spørsmål. Med få kongresspersoner som kom for å vise frem sin forståelse av en typisk kryptovaluta og hvordan Libra’s anatomi går i en litt annen utforming, var kongressmedlem Gonzalez den første til å reise spørsmålet. I følge Gonzalez er hele ideen bak Vekten stor, men ideen om sentral styring gjør den forskjellig fra en typisk kryptovaluta. Det ba bare spørsmålet

“Er Vekten desentralisert eller styrt …”

Som svar på dilemmaet svingte David Marcus til handling for å gjøre det klart at mens Libra var ment å være på et tillatelsesfritt nettverk, ville det faktisk være en eller annen form for sentralisering på grunn av tilstedeværelsen av en fiat-valutareserve for hver enhet av Libra som ble dannet . Ifølge Marcus var dette for å sikre at Vekten holder prinsippene i samsvar med regelverket.

Videre, da kongressmedlem Gonzalez spurte om informasjon mellom Facebook og Libra, fastholdt David at ingen økonomiske data fra Libra-kunder ville bli delt, ikke engang med Facebook.

Etter hvert som høringen utviklet seg, bestemte kongressmedlem Hollingsworth seg for å bruke 5 minutter på å presse saken som Mr. Gonzalez tidligere adresserte. Denne gangen hevdet imidlertid Hollingsworth at Vekten, med åpenbare grunner, ikke var bygget på et tillatelsesfritt nettverk. Spør også hvordan Vekten er forskjellig fra krypto som bitcoin.

David brukte to tilnærminger for å forklare dette: For det første at Vekten var en stablecoin støttet av den amerikanske dollaren og for det andre har en blockchain designet for hastighet og skala.


Tillit problemer

Ikke lenge etter at David måtte håndtere problemer med å skille mellom Vekten og en typisk kryptovaluta, kom det et spørsmål om Libra kan stole på. Denne gangen hevdet lovgivere at mens Libra ble anerkjent som et datterselskap til Facebook, var det mest sannsynlig at det ville dele data med Facebook.

Som svar på denne nysgjerrigheten forsikret David Marcus kongressen om at ingenting som datadeling noensinne ville forekomme mellom datterselskapet og morselskapet Facebook. David redegjorde for hvorfor Libra skulle stole på, og hevdet at de ønsket at Calibra-foreningen skulle lykkes og er forpliktet til å oppfylle alle løfter som ble gitt.

Calibra er avhengig av mellommenn, det er ulikt krypto

Kongressleder Emma, ​​som anerkjente virkningen som bitcoin har gjort i sin tiår lange eksistens, uttrykte frykten og bekymringene som ble vist av publikum som et spørsmål om hvor mye data Facebook allerede har av dem. Ifølge rep. Emma er folk allerede skeptiske til å stole på Facebook med pengene sine.

Samtidig påpekte rep. Emma det faktum at krypto opprinnelig er bygget for en peer-to-peer-modell av pengetransaksjoner som ikke nødvendigvis involverer noen mellommenn. Imidlertid, med bitcoins kategorier av investorer som tilfeldigvis er tekniske giganter som er tunge på data, har ikke Libra mange attributter til en kryptovaluta, i stedet for å operere uten mellomledd er Libra faktisk avhengig av dem.

Valutaoverlegenhetskampen

I en av de viktigste aspektene ved dagens Libra-høring, stilte kongressmedlem Green et veldig overbevisende spørsmål. I følge han,

“Du vet at det er en konkurranse om valutaoverlegenhet … Dollaren er vår valuta som vi påvirker verdens økonomi med … innvirkning på. Hvordan ville Libra påvirke dollaren? Oppgir vi overlegenheten i bytte for en kryptovaluta?

David Marcus svarte ganske enkelt ”Nei” og forklarte videre at Vekten ikke var i en valutakonkurranse med den amerikanske dollaren eller andre valutaer.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector