Med CZs Clever Expansion Plans er Binance klar til å bli Amazon Of Crypto

annonse Phemex

Hvordan er Binance og Amazon like? Amazon er et av de mest allsidige selskapene i verden med sitt utvalg av produkttilbud – fra å selge detaljvarer til å publisere nye bøker til å lage videoinnhold til å utvikle banebrytende forbrukerelektronikk, det blir gradvis en one-stop shop for forbrukernes behov. I kryptoverdenen kan det samme sies for Binance, som blir et globalt kryptorike med CZs smarte utvidelsesstrategier..

En finger i hver pai

Binance har flere produkttilbud enn man kan stole på fingrene på begge hendene. Det er ikke bare en blockchain og crypto-asset exchange, men det er også involvert i investering og fundraising, digital asset research, og blockchain og crypto support og adoption.

Kilde: Binance

Dens utvalg av plattformer støtter spothandel, marginhandel, derivathandel og p2p-handel, og de nyter det sunne handelsvolumet. I henhold til tilgjengelige data på Coingecko, Binance har 570 handelspar tilgjengelig for spothandel.

Den har et utlånsprogram og et stakingprogram som lar brukerne tjene henholdsvis renter og belønninger på deres cryptocurrency-beholdning. Binance Academy tilbyr pedagogisk innhold om krypto og blockchain til brukere. Binance Charity bruker blockchain for å fremme filantropiske årsaker.

Binance Info er en leksikon over kryptovalutaer. Binance Labs er et infrastrukturpåvirkningsfond som inkuberer, investerer i og styrker blockchain-prosjekter. Binance Launchpad er en plattform for å lansere tokens for lovende, nye blockchain-prosjekter.

Binance Research gir analyse, rapporter og datadrevet innsikt til interessenter i kryptovalutamarkedet. Stol på lommeboken er den offisielle digitale aktiva lommeboken til Binance. Binance Chain er et fellesskapsstyrt blockchain-programvaresystem med utviklere fra hele verden som bidrar til det, og Binance DEX har blitt utviklet på toppen av det.

Med så mange produkttilbud har Binance posisjonert seg som en viktig drivkraft for utvikling og kryptoadopsjon i kryptoøkosystemet.

Lokal tilstedeværelse er nøkkelen, Binance Going Global

Binance er imidlertid ikke klar til å stoppe akkurat her. Det har ikke bare utvidet seg horisontalt, men også vertikalt. Blant Binances strategier som hjelper det med å bli et globalt imperium i kryptovalutaområdet, er støtten den har utvidet for fiat-til-kryptotransaksjoner. Flere fiat-gateways vil gi massiv vekst i Binances brukerbase.

Nylig Binance kunngjort som den hadde inngått samarbeid med Paxful, som muliggjør P2P-plattformen som en Binance-gateway. Dermed vil Binance-brukere nå kunne kjøpe kryptovalutaer gjennom Paxful ved hjelp av 167 fiat-valutaer. Fiat-valutaene som Binance nå vil støtte inkluderer russisk rubel, vietnamesisk dong, indonesisk rupiah, nigeriansk naira, colombiansk peso, britisk pund, meksikansk peso, kanadisk dollar, euro og argentinsk peso.


Tidligere hadde Binance delt at det hadde åpnet brasilianske ekte og argentinske peso fiat-gateways for Binance-brukere ved å samarbeide med Latamex. I følge en blogg fra Binance er Latamex / Settle Network et nettverksoppgjørsnettverk for digitale eiendeler som jobber over Latin-Amerika for utveksling og betaling over landegrensene. ”

I november hadde Binance lagt til støtte for den indiske rupien av partnerskap med en lokal kryptobørs, WazirX. Ekspansjon til India var et dristig grep da landet har innført et banforbud mot krypto siden april 2018. Selv om krypto ennå ikke er offisielt erklært ulovlig i landet, er landets sentralbank RBI ikke så opptatt av å legalisere eventuelle private digitale valutaer.

Flere sider av Fiat-to-Crypto-utvidelsen

Binance’s mål er å støtte alle de 180 valutaene i verden de kommende seks til ni månedene, og Binance er veldig nær å oppnå det.

Binances utvidelse av fiat-gateways gir flere fordeler for de forskjellige interessentene i kryptobransjen. For det første er det positive nyheter for bransjen som helhet, da det vil bidra til å adoptere krypto. Flere fiat-gateways betyr at flere enkelt vil kunne investere i krypto, sammen med forsikringen om at transaksjonene deres er sikre fordi de blir støttet av Binance.

Med utvalg av produkter som Binance tilbyr og millioner av dollar i inntekter fra dem, er Binance allerede et selskap av stor betydning i kryptoverdenen. Bevegelsen sementerer videre Binances posisjon som en virkelig global kryptomakt i verden.

Det er verdt å merke seg at utvidelsesstrategien også er ganske smart fordi den hjelper Binance til å bevege seg lettere inn i nye markeder. I stedet for å forhandle med myndighetene i forskjellige jurisdiksjoner, investere i ny infrastruktur og team, samarbeider Binance med eksisterende selskaper i disse jurisdiksjonene, og utnytter dermed ressursene deres og deler risikoer i tilfelle det er et reguleringsmessig tiltak.

For selskapene oversettes partnerskapene til større synlighet i kryptomarkedet på grunn av Binances kraftmerke og flere ressurser for å drive virksomheten, spesielt i denne tiden av usikkerhet og bearishhet.

Det er en vinn-vinn-situasjon for alle, spesielt Binance, som ser ut til å bli Amazonas for kryptoverdenen.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector