Bitrefill

Innledning: Hva er Bitrefill?

Bitrefill er en kryptokurrencybasert plattform som lar brukerne fylle på abonnementsbaserte tjenester som mobilpåfyll og legge til midler til deres lommebøker på utvalgte plattformer. Nettstedet gir brukerne en enorm katalog med gavekort og kuponger, betalt av kryptovalutaer som Bitcoin. Det primære målet for plattformen er å gjøre kryptovalutaprodukter og -tjenester mer tilgjengelige for alle over hele verden.

Skjermbilde av bitrefill.com Bitrefill.coms hjemmeside

Bitrefill bruker Lyn-nettverk og Blockchain-teknologi å gi brukerne en sikker opplevelse ved å tilby en erstatning for bank- og vekslingskontoer. Lynnettverket sikrer øyeblikkelige transaksjoner og kommersielle Bitcoin-tjenester, slik at brukerne enkelt kan handle med kryptoen sin.

Plattformen tilbyr over 750 gavekort og påfyllingsalternativer, som støttes i over 170 land over hele verden. Det gir også et jevnt brukergrensesnitt og muliggjør raske transaksjoner i populære kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, og Bindestrek.

Fordeler og ulemper

Som andre kryptovaluta-plattformer har Bitrefill noen styrker og noen forbedringsområder. De viktigste fordelene og ulempene med plattformen er listet opp nedenfor:

Fordeler

 • Førsteklasses brukergrensesnitt
 • Støtter flere kryptovalutaer
 • Flott kundeservice
 • Øyeblikkelig ordrebehandling
 • Ingen KYC-verifiseringskrav
 • En Android- og IOS-kompatibel mobilapp
 • Ingen landrestriksjoner

Ulemper

 • Fiat-valuta støttes ikke
 • VISA / MasterCard støttes ikke
 • Live Chat er ikke tilgjengelig på nettstedet
 • Relativt høyere avgifter

Fordeler

Ulemper

 • Førsteklasses brukergrensesnitt
 • Fiat-valuta støttes ikke
 • Støtter flere kryptovalutaer
 • VISA / MasterCard støttes ikke
 • Flott kundeservice
 • Live Chat er ikke tilgjengelig på nettstedet
 • Øyeblikkelig ordrebehandling
 • Relativt høyere avgifter
 • Ingen KYC-verifiseringskrav
 • En Android- og IOS-kompatibel mobilapp
 • Ingen landrestriksjoner

Bitrefill bakgrunn

Bitrefill ble grunnlagt i 2014 av Sergej Kotliar, som for tiden er administrerende direktør, sammen med Michael Grunberger, hvem er finansdirektør. Stina Liland er nåværende COO, og teamet deres består hovedsakelig av erfarne Bitcoin-eksperter, gründere, IT-spesialister og advokater. Selskapet har hovedkontor i Stockholm, Sverige. Det mottok tidligere frøfinansiering i Silicon Valley i 2014 for å bidra til å etablere selskapet.

I følge deres ledergruppe er hovedmålet med å lansere Bitrefill å gi folk tilgjengelige verktøy som hjelper prosessen med kryptovaluta som brukes til å veksle penger og til shopping..

Plattformen har vært i stand til å realisere dette oppdraget ved å inngå samarbeid med over 1650 bedrifter over hele verden. Videre blir nye virksomheter kontinuerlig lagt til blandingen for å utvide kundebasen.

Er Bitrefill trygt?

Plattformen har implementert flere sikkerhetstiltak for å beskytte sine kunder. Teamet deres er dyktig innen cyber og fysisk sikkerhet og har designet et toppmoderne informasjonssikkerhetsprogram.

Plattformen implementerer også streng kontroll for å identifisere, autentisere og gi tilgang til tredjepartssystemer og nettsteder. All informasjon som overføres via deres servere, krypteres på riktig måte for å sikre beskyttelse og personvern. Videre får alle ansatte i Bitrefill relevant opplæring om oppdatert sikkerhetspraksis. Teamet er kontinuerlig engasjert i å innlemme ny teknologi for å forbedre deres sikkerhetssystem.

Tjenester

Bitrefill gir brukerne noen praktiske verktøy

Bitrefill gir brukerne noen praktiske verktøy som hjelper dem med å gjøre transaksjoner med sine digitale eiendeler. Plattformen tilbyr for øyeblikket tre viktige tjenester til brukerne, det vil si gavekort, lynnettverkstilgang og telefonpåfyll.

Gavekort

Bitrefill gir brukerne muligheten til å kjøpe gavekort med kryptovaluta. De har en omfattende samling av gavekort med over 750 alternativer å velge mellom. Disse er delt inn i kategorier som spill, underholdning og reiser. For eksempel er bilag tilgjengelig for Amazon, som kan brukes til å kjøpe gaver til dine nærmeste.

Trezor Model T sikkerhetshologram-klistremerke Bitrefill.com – Kjøp over hele verden

Plattformen gjør prosessen veldig enkel og praktisk. Den gjenkjenner plasseringen til brukeren og gir anbefalinger deretter. Det er ikke noe behov for brukere å registrere seg for en konto eller bekrefte seg selv før de kjøper. Videre er det bare tre enkle trinn som må følges for å kjøpe.

Prosessen er rask, og brukerne vil få utlevert gavekortene sine på omtrent 2 minutter. Det er en praktisk måte å konvertere digitale valutaer til et mer brukbart format.

Telefonpåfyll

Bitrefill gir også brukerne tjenesten for å fylle sine forhåndsbetalte mobiltelefoner med Bitcoin og andre kryptovalutaer fra hvor som helst i verden. Den kan brukes til hvilket som helst nummer og er tilgjengelig i 160 land. Plattformen støtter over 900 telefonoperatører over hele verden.

Bitrefill gir brukerne tjenesten for å fylle på forhåndsbetalte mobiltelefoner

Prosessen med å fylle på telefonbalansen er veldig enkel. Brukere må bare velge telefonselskapene sine og angi beløpet og telefonnummeret de vil fylle på. En påfyllingskode blir gitt til e-postadressene deres. Etter skanning av QR-koden bekreftes betalingen av systemet. Det valgte beløpet blir deretter lagt til telefonen nesten umiddelbart. Du kan også fylle på saldoen til andre mennesker ved å legge til telefonnummeret deres.

Lyn-nettverk

Bitrefill har også introdusert en unik lyn nettverk kanal kalt “Thor.” Det lar brukerne åpne sine tomme private kanaler med Bitrefills node. Det gir dem muligheten til å motta øyeblikkelige utbetalinger over denne kanalen fra hele verden.

Bitrefill har også introdusert en unik lynnettverkskanal

Thor tillater hvem som helst å motta eller sende kryptokurver på lyn med appen sin og en lenke. Denne lenken kan deles med alle som ønsker tilgang til kanalen. The Lightning Network er en innovativ løsning for selgere som ønsker å bytte ved hjelp av kryptovaluta.

Støttede betalingsmåter og gebyrer

Plattformen støtter bare betalinger i kryptovalutaer. Følgende kryptoer godtas:

Støttede betalingsmåter

Bitcoin

Bitrefill gir brukerne et Bitcoin Lighting Network, som er et sidekjedenettverk. Brukere kan raskt gjøre transaksjoner gjennom denne kjeden.

Ethereum

Det er en neste generasjons, forbedret blockchain-basert kryptovaluta som bruker desentraliserte betalingsmetoder og støttes av Bitrefill-plattformen..

Litecoin

Dette er et billigere og raskere lynnettverk enn Bitcoin, som kan byttes direkte ved hjelp av en ekstern lommebok.

Dashcoin

Det er en anonym og fremvoksende kryptovaluta som muliggjør raske transaksjoner.

Dogecoin

Dette er den billigste kryptovalutaen som er tilgjengelig på plattformen på grunn av den enorme forsyningen.

Plattformen gir imidlertid ikke brukerne en tydelig avgiftsstruktur. Nettstedet deres inneholder ikke denne informasjonen også. Gebyrene som belastes av plattformen er innebygd i transaksjonen. Disse avgiftene varierer også etter produkt eller tjeneste og betalingsmåten som brukes.

Ifølge noen brukere er gebyret for AT&T i USA var omtrent 1% og 4,5% for MTN i Nigeria. I gjennomsnitt varierer avgiften fra 2 til 3% avhengig av produktet og størrelsen på transaksjonen.

Støttede land

Bitrefill støtter alle land. Nettstedet deres tilbyr flerspråklig støtte for brukere fra hele verden.

Land og språk

De støttede språkene inkluderer engelsk, spansk, russisk, fransk, tysk, vietnamesisk, italiensk, portugisisk, kinesisk og koreansk.

Kjøpsgrenser

Bitrefill setter noen begrensninger på kjøp avhengig av produkt og tjeneste. Det er daglige grenser for kjøp av gavekort, avhengig av type produkt. Disse grensene kan noen ganger økes hvis brukere verifiserer kontoene sine. For eksempel har Amazon.com gavekortet en maksimumsgrense på 2000 USD per transaksjon. Minsteprisen på et gavekort er omtrent 10 USD.

Skjermbilde av bitrefill.com Bitrefill.com – Kjøp fra Amazon

De daglige grensene for påfyll av telefon er omtrent 100 USD eller tilsvarende på ett telefonnummer. Hvis denne grensen overskrides, kan det føre til en transaksjonsfeil. I dette tilfellet hevder Bitrefill å tilbakebetale tilleggsbeløpet til brukeren i henhold til refusjonspolitikken. Videre har Thor Lightning Network Channel en minimums- og maksimumsgrense på 50 USD og 1500 USD.

Brukergrensesnitt

Bitrefill gir et rent og godt utviklet brukergrensesnitt gjennom nettstedet og mobilapplikasjonen.

Desktop

Nettstedet deres er enkelt å navigere gjennom og gjør prosessen med å kjøpe gavekort og lade telefonkreditt veldig enkel. Videre anerkjenner nettstedet umiddelbart brukerens beliggenhet og synliggjør korrelerte gavekorttilbud.

App

Telefonappen ble lansert 10. april 2018 og støttes av Android og iOS. Den har for øyeblikket over 10.000 nedlastinger og en 4.1-stjerners vurdering fra brukerne. Appen har blitt oppdatert flere ganger siden for å utjevne eventuelle feil i driften. Det lar ikke bare brukerne gjøre kjøp med Bitcoin uten å sette penger på kontoen, men det kan også holde brukernes saldo og tjene som lommebok.

Bitrefill-app på Google Play

Hvor raskt sender Bitrefill myntene dine?

Bitrefill hevder å gjøre øyeblikkelige transaksjoner gjennom lynnettverksteknologien. Ved påfyll sendes betalingen så snart systemet bekrefter transaksjonsbetalingen. Etter at beløpet er sendt, mottar brukerne en e-post for å bekrefte transaksjonen. I noen tilfeller kan det imidlertid oppstå forsinkelser på opptil 24 timer. Dette skjer på grunn av den høye belastningen på Bitcoin-nettverket.

Plattformen siterer priser i Bitcoin, som er ganske ustabil. Derfor, når brukere bestiller, gjelder beløpet som er oppgitt i BTC bare de neste 15 minuttene. Etter det ville Bitcoin-valutakursen blitt endret, og den nye prisen vil vises. Bestillinger blir vanligvis tidsbestemt i et 15-minutters vindu, og brukere må deretter oppdatere siden og få en ny på plass.

Kundeservice

Bitrefill har en solid kundesupport på plass for brukerne. Nettstedet deres er enkelt og krever ikke mye hjelp eller forklaring. De har også en dedikert FAQ side for å svare på grunnleggende spørsmål angående plattformen. Deres primære kontaktkilde er via e-posten deres.

Brukere kan sende inn sine henvendelser til [email protected], og de vil få svar fra teamet innen 24 timer. Nettstedet deres har også en Kontakt oss side der brukere kan sende inn sine spørsmål direkte. Plattformen har ikke et live chat-støttesystem, og ingen telefonhenvendelser kan gjøres. De vedlikeholder også en blogg for å oppdatere brukerne sine om produkter og nye tjenester.

Skjermbilde av bitrefill.com Bitrefill.coms kontaktseksjon

Selskapet har en aktiv tilstedeværelse på sosiale medier som Twitter, Facebook, og Telegram.

Bitrefill subreddit er full av kundeproblemer og henvendelser for hjelp relatert til feil og krasj under transaksjoner. Imidlertid blir ikke disse henvendelsene svart på av kundesupportteamet. Telegramet deres håndteres også av en bot.

Offentlig mening

Ifølge mange anmeldelser på nettet er Bitrefill en pålitelig leverandør av kryptotjenester som sikrer pålitelige transaksjoner. Plattformens hastighet og brukervennlighet blir satt stor pris på i kryptosamfunnet. Telefonappen deres opprettholder også en 4,1-stjerners vurdering basert på brukeranmeldelser. Imidlertid ble det mottatt mye negativ tilbakemelding på subreddit.

Offentlig opinion

Mange brukere klarte ikke å få tydelig støtte fra teamet om problemene deres. Det har vært mange tilfeller av transaksjonskrasj og systemfall som må behandles seriøst. Det har ikke vært rapporter om svindel eller hack siden lanseringen av plattformen.

Personvern

Basert i Europa er selskapet underlagt European General Data Protection Regulations (GDPR), som sikrer overholdelse av personvernet til brukerne. Bitrefill har ingen KYC- eller AML-krav fra sine kunder for å bruke plattformen.

Skjermbilde av bitrefill.com Bitrefill.coms personvernside

Imidlertid har kundene fortsatt muligheten til å registrere seg for en konto og oppgi noen personlige data. Det kan inneholde navn, kontaktinformasjon, profesjonell informasjon og tekniske data som IP-adresser. Selskapet sikrer konfidensialiteten til all personlig informasjon som deles.

Bitrefill gjennomgang

Prosessen med å opprette en konto på Bitrefill er veldig enkel. Følgende trinn må følges:

 1. Logg deg på Bitrefill-nettstedet og klikk på “Registrer deg.”
 2. Oppgi en gyldig e-post-adresse.
 3. Velg et sterkt passord for kontoen din.
 4. Sjekk CAPTCHA.
 5. Klikk på knappen Opprett konto.

Skjermbilde av bitrefill.com Bitrefill.coms registreringsside

Du vil da motta en bekreftelses-e-post i den oppgitte e-post-ID-en. Klikk på lenken i e-postmeldingen for å bekrefte kontoen. Du kan nå enkelt få tilgang til plattformen og bruke funksjonene uten noen begrensninger. Det er ingen lang KYC-bekreftelsesprosess involvert. Brukere trenger ikke å sende pengene sine til plattformen, men kan ha dem i lommeboken i henhold til deres preferanser.

Konklusjon

Bitrefill er en legitim plattform som har fått sterk støtte fra bemerkelsesverdige kryptoentusiaster i samfunnet. Tjenestene på plattformen er glatte og enkle å bruke, noe som gir gledelig brukeropplevelse. Prosessen med å bruke krypto på gavekort og telefonkreditt gjøres rask og grei.

Plattformen tilbyr et lite utvalg av kryptovalutaer, men et stort utvalg av gavekort. Det har også en praktisk gebyrstruktur, som varierer mellom 2 og 3%, som er en annen fjær på hetten. De innovative funksjonene, som lynnettverkskanalen, vil garantert skape interesse blant selgere over hele verden som ønsker å utnytte kryptomarkedet.

Imidlertid har Bitrefill noen forbedringsområder. Kundestøttetjenestene må forbedres og være mer responsive mot kundeklager. Plattformen må også inkludere flere betalingsmetoder og innføre et fiatvalutalternativ for å tilrettelegge for personer som ikke har noen krypto. Totalt sett er plattformen en nyskapende måte å gjøre kryptovaluta til bruk på en rekke hverdagsprodukter fra hele verden.

Vurdering

Endelig dom

Vår vurdering

8.5

Besøk nettstedet

FAQ

Hva er Bitrefill?

Bitrefill er en online leverandør av gavekort, forhåndsbetalte mobile reffils og Lightning-nettverkstjenester ved hjelp av Bitcoin og andre kryptovalutaer over hele verden..

Hvor mange land støtter Bitrefill?

I følge deres nettsted støtter Bitrefill 170+ land over hele verden.

Påfører Bitrefill noen begrensninger på kjøp?

Ja, det gjør det. Det er daglige grenser for kjøp av gavekort, avhengig av type produkt.

Kan jeg betale med USD på Bitrefill.com?

Nei, du kan ikke. Bitrefill.com støtter bare betalinger i kryptovalutaer.

Hvordan kjøper jeg bitcoins?

Du kan kjøp Bitcoin med debet- eller kredittkort. Først må du ha en bitcoin lommebok, da kan du betale med tradisjonelle metoder, for eksempel kredittkort, bankoverføring (ACH) eller debetkort for å kjøpe bitcoins på en bitcoin-børs.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me