Bybit Review: Er Bybit Safe & Legit i 2021

Etablert i 2018 og registrert på De Britiske Jomfruøyene, er Bybit en kryptovaluta-handelsplattform.

Faktisk er evigvarende bytte futures det eneste produktet!

Mens Bybit tillater utveksling mellom de fire valutaene de støtter på plattformen, tillater de ikke brukerne å kjøpe kryptovalutaer med fiat-betalingsmetoder..

Dette smale fokuset på evigvarende swap-futures fungerer imidlertid bra for Bybit, og de har sett en jevn økning i handelsvolumet det siste året. Bybits hovedkonkurrenter er andre kryptoderivatplattformer som FTX og Bitmex.

Bybit Pros

 • Ingen KYC gjør registrering til en lek, det er veldig enkelt å begynne å handle på Bybit.
 • I motsetning til noen andre cryptocurrency-børser har Bybit en mobilapp, noe som gjør det enkelt å handle når du er borte fra datamaskinen.
 • Bybit er en av bare en håndfull børser som tilbyr evigvarende swap-futures for mynter som XRP og EOS.
 • På Bybit er det mulig å handle med ekstremt høy innflytelse, spesielt på Bitcoin-produkter.
 • Lave handelsavgifter, inkludert rabatt for market maker.
 • Bybit forsikringsfond garanterer at tap ikke trenger å sosialiseres gjennom hele Bybit økosystemet.
 • Flere ordretyper gjør Bybit egnet for avanserte handelsmenn og investorer.

Bybit Cons

 • Det er bare mulig å handle fire mynter på Bybit, og børsen har ikke kunngjort at de har til hensikt å støtte mer.
 • Bane er blokkert for amerikanske borgere.
 • Det er vanskelig å verifisere at Bybits volumstatistikk faktisk er nøyaktig, så det er vanskelig å vite sikkert hvor mye handel som faktisk skjer på plattformen.
 • Bybit støtter ikke fiat-kjøp av kryptovaluta.

The Bybit Company

Selv om Bybit er registrert på De britiske jomfruøyene, ligger hovedkontoret i Singapore. De har også kontorer i Hong Kong og Taiwan.

Mens klientellet deres hovedsakelig er asiatisk, henvender Bybit seg også til det europeiske kryptovalutamarkedet. Bybits administrerende direktør er Ben Zhou, og selskapet oppfordrer brukerne til å nå ut til ham på Twitter.

Det er enkelt å handle på Bybit, ettersom de har et flott brukergrensesnitt, samt en omfattende handelsvisning. Registreringen er enkel og tar bare et par minutter. For å starte denne gjennomgangen vil vi ta opp et av spørsmålene som blir stilt mest om Bybit…

Er Bybit Legit?

Siden mange kryptovalutahandlere aldri har hørt om Bybit, er det normalt å spørre om Bybit er trygt?

Svaret er ja, Bybit er veldig legit. De har aldri blitt hacket og Bybit tar en rekke forholdsregler for å sikre optimal handelssikkerhet på plattformen.

For eksempel har de en policy som pålegger at kryptovaluta bare kan trekkes tilbake tre ganger per dag. Det forhindrer en hacker i å få tilgang til en konto og umiddelbart tømme den. Ved å bare tillate uttak noen ganger per dag, gir det en person med kompromittert konto tid til å låse det slik at ingen uttak kan gjøres. Bitmex har en lignende funksjon, men de tillater bare uttak en gang per dag.

Bybit er også veldig forsiktig med hvordan de lagrer kryptovalutaen sin. For eksempel, når brukere setter inn penger på Bybit, sendes krypten direkte til en fryselager. Fordelen med en kald lommebok er at det er eksponentielt vanskeligere å hacke enn en "varm lommebok." Mesteparten av tiden når penger blir stjålet fra en børs, blir de stjålet fra børsens varme lommebok.


Kan amerikanske borgere bruke Bybit?

Dessverre kan ikke amerikanske borgere bruke Bybit. Dette skyldes mangel på regulatorisk klarhet i USA og frykten for å bli saksøkt av en av Amerikas regulatorer som SEC.

Forbudet mot amerikanere håndheves av en IP-adresse geo-ban. Det vil si at enhver amerikansk IP-adresse blokkeres automatisk fra å bruke sentralen. Noen driftige brukere har funnet ut at det er mulig å omgå dette forbudet ved å bruke en VPN. Selv om dette er mulig, er det også risikabelt.

Skulle Bybit oppdage at en konto er amerikansk og får tilgang til utvekslingen via en VPN, kan de fryse kontoen, og den næringsdrivende kan ikke hente pengene sine..

Internasjonal støtte

Bybit er stolt av sin internasjonale brukerbase, og for tiden har de mer enn 100.000 brukere registrert på plattformen sin. For å imøtekomme den internasjonale mengden kan du få tilgang til Bybit på følgende språk: engelsk, kinesisk, tradisjonell kinesisk, koreansk og japansk.

Siden Bybit har hovedkontor i Asia, er det fornuftig at klientellet deres stort sett er asiatisk. Dessverre er det ikke bare amerikanere som ikke får tilgang til Bybit.

KYC på bybit og land forbudt å bruke børsen

Bybit har ingen KYC-policy, de håndhever deres geografiske forbud ved å sjekke IP-adressene til brukerne. Foruten amerikanere er det flere andre land som er blokkert fra å bruke Bybit.

Innbyggere i Québec (Canada), Singapore, Cuba, Krim, Sevastopol, Iran, Syria, Nord-Korea og Sudan kan ikke bruke sentralen.

Hvilke tjenester tilbyr Bybit?

Som nevnt er Bybit annerledes enn andre kryptokursutvekslinger ved at deres eneste produkt er evigvarende bytte futures.

Et tradisjonelt futuresprodukt har en utløpsdato. På den datoen blir kontrakten stengt, og enhver prisforskjell blir utbetalt. Et evigvarende swap-futuresprodukt har imidlertid ingen utløpsdato slik at en næringsdrivende kan ha det så lenge de vil.

For tiden tilbyr Bybit et evigvarende bytte av futuresprodukt på fire forskjellige mynter: Bitcoin, EOS, Ether og Ripple XRP. Selv om det er et svært begrenset antall handelsalternativer, er disse handelsproduktene ganske vanskelige å finne, og det er ikke mange andre handelsplattformer som har dem.

Marginhandel

En annen av Bybits interessante funksjoner er deres leveraged trading. Bybit tilbyr handler med høy innflytelse, opptil 100 ganger innflytelse på deres Bitcoin evige swap-futures.

Med så mye innflytelse utsetter bare $ 1 ned en næringsdrivende for $ 100 i Bitcoin-volatilitet. Det er en enkel måte å tjene penger raskt, og en enda enklere måte å tape penger raskt. Selv det minste prisskiftet kan utslette en næringsdrivendes posisjon når de bruker 100x gearing.

Ikke desto mindre for den erfarne forhandleren kan mye innflytelse være akkurat det de leter etter. Mer informasjon om marginhandel på Bybit er tilgjengelig her.

Marginhandelgrenser

Selv om Bybit tilbyr svært høy gearing, er det grenser. For eksempel er den eneste 100x gearing som er tilgjengelig for den evige Bitcoin-fremtiden, og den handelen har en maksimumsgrense på 150 BTC. Maksimal gearing som kan brukes til Ethereum er 50 ganger, og at handel har en grense på 3000 ETH.

Den samme 50x girgrensen gjelder også til Ripple XRP og EOS-handler. Antagelig er denne grensen på plass, da Bybit mener at disse altcoins er mer ustabile enn Bitcoin, og for mye innflytelse rett og slett ville være for risikabelt.

Å kjøpe med Fiat på Bybit

For tiden godtar Bybit ikke fiat-innskudd av noe slag. Ingen debetkort, bankoverføringer eller bankoverføringer. Noen mennesker har spurt hvordan de skal kjøpe på Bybit, men dette er ikke mulig. Den eneste måten å handle på Bybit er å sende kryptovaluta til handelsplattformen.

Derfor er den beste måten å handle på Bybit på å anskaffe krypto på en børs som Coinbase eller Kraken og deretter sende den til Bybit-børsen..

En god ting med Bybit er at de godtar innskudd i alle valutaene de handler, BTC, ETH, XRP og EOS. Det er annerledes enn Bitmex, som bare aksepterer BTC-innskudd, selv om de handler en rekke forskjellige valutaer på plattformen.

Hvorfor er Bybit spesiell?

Bybit er definitivt ikke din gjennomsnittlige kryptovalutautveksling, og det er flere funksjoner som skiller dem fra andre plattformer. Den første av disse funksjonene har å gjøre med hvordan de utfører handler.

The Bybit Matching Engine

En matchende motor er en av de tingene som de fleste handelsmenn ikke tenker på før den begynner å gå galt. Heldigvis er sannsynligheten for at Bybits motor aldri svikter veldig lav. Handelssystemet Bybit er designet for å håndtere opp mot 100 000 transaksjoner per sekund, noe som er nok til å håndtere selv den mest intensive trafikken. Bybit hevder også at handler utføres innen 10 mikrosekunder for å forhindre glidning.

Denne overlegne teknologien gir god oppetid, og Bybit hevder at deres tilgjengelighetsutveksling for tiden er 99,99%. Skulle noe gå galt, eller hvis den matchende motoren utfører en handel på feil måte, lover Bybit å bære kostnadene for feil.

Tilknyttet program

Bybit har et tilknyttet program for å oppmuntre brukerne til å rekruttere venner og familie til plattformen. Når en næringsdrivende rekrutterer noen andre til plattformen, vil de motta opptil 30% av vedkommendes handelsfortjeneste.

Det er til og med et underprogramprogram, slik at når noen registrerer en venn, og den vennen registrerer noen andre, mottar den opprinnelige handelsmannen 10% av handelsavgiftene fra vennens henvisning.

Bybit søker å gjøre det enkelt å rekruttere folk, i tillegg til at de lover en $ 60 bonus til nye brukere, forutsatt at de oppfyller visse betingelser. I dette tilfellet, for å motta bonusen, må en ny bruker sette inn minst 6 ETH eller 0,2 BTC på kontoen sin. Bybit tilbyr også en rekke andre mindre bonuser. Mer informasjon om deres bonusprogram er tilgjengelig her.

Hittil har Bybit utbetalt mer enn 200 BTC i provisjonsbelønninger, noe som illustrerer at deres tilknyttede program ikke bare er for utstilling, det er en viktig del av Bybits rekrutteringsstrategi..

Handelskonkurranser

En annen interessant funksjon som skiller Bybit fra andre børser, er konkurransene de holder. Bybit setter regelmessig opp konkurranser. Brukere kan bli med på disse konkurransene, og de eneste de trenger å gjøre for å kvalifisere seg er å ha en minimumssaldo, vanligvis 0,05 BTC.

Konkurransene er teamarrangementer med en utpekt leder. Hvis et lag vinner, mottar teamlederen vanligvis 30% av premiepengene, og resten av gevinsten fordeles jevnt mellom alle andre på laget. Avhengig av konkurransereglene og hvor mange som deltar i den, kan premiepotten være så høy som 100 Bitcoin.

Bybit er vert for disse konkurransene, og de er en morsom måte for brukere å potensielt vinne litt Bitcoin ved å handle godt. For mer informasjon er det mulig å sjekke ut kunngjøringssidene for noen tidligere konkurranser, inkludert BTC-slagsmålkonkurranse og Japan Handelskonkurranse.

Handel på Bybit

Det første du bør vurdere når du ser på Bybit-handel, er hvor mye likviditet børsen har. I henhold til sine egne beregninger tømmer de for øyeblikket rundt $ 500.000.000 i daglig handelsvolum. Det er imidlertid veldig vanskelig å vite om dette tallet er nøyaktig. Det handelsvolumet vil bety at de er mer populære enn Binance, generelt sett ansett som den største kryptokursutvekslingen i verden.

I tillegg til å hevde et så høyt volum, CoinMarketCap rapporterer ikke på Bybits volum som er litt mistenkelig. CMC har volumtall for de fleste større børser, og det er rart å ikke være oppført der.

Alt dette blir sagt, uansett om Bybit tømmer $ 500.000.000 om dagen eller $ 50.000.000 om dagen, gjør det sannsynligvis liten forskjell for den gjennomsnittlige forhandlerhandleren som leser denne Bybit-gjennomgangen. Når det handles noen hundre dollar om gangen, er likviditet sjelden et problem. Å bestemme nøyaktig likviditet begynner bare å ha betydning når handelsstørrelsen begynner å bli betydelig.

Handelsgebyrer på Bybit

Bybit har en ganske unik avgiftsplan. Markedstakeren betaler en avgift på 0,075% for handelen, mens market maker mottar en rabatt på 0,025% for handelen.

Denne typen ordninger for handelsavgifter oppfordrer folk til å sette begrensede handler i stedet for å knuse markedet for kjøp eller salg. Det er en tidsplan for handelsavgift som oftest ses på derivatbørser. Krypto-til-krypto-børser bruker sjelden denne typen avgiftsplan.

Når det gjelder bybit-avgifter for uttak, har ikke børsen teknisk noe. Hva de har er en "gruvearbeid." Det vil si et gebyr designet for å betale kostnaden for en transaksjon i nettverket. Gruvearbeidsavgiften er som følger: 0,0005 for BTC, 0,01 for ETH, 0,25 for Ripple XRP, 0,1 for EOS og 5 for USDT.

Naturligvis er disse gruveavgiftene høyere enn de gjennomsnittlige transaksjonskostnadene for de respektive myntene, og Bybit stikker gjerne forskjellen.

Bybit forsikringsfond

Forsikringsfondet er designet for å dekke et tap i tilfelle en stilling er stengt kl, "verre enn konkurspris." I praksis betyr det at hvis en handel går under null før den kan tas av, vil forsikringsfondet dekke tapet.

Noen børser bruker en sosialisert tapsordning i stedet for et forsikringsfond. Det er en ordning hvor et tap fra en handel blir tatt ut av fortjenesten til alle handelsmennene på børsen. Sosialiserte tap er ekstremt upopulære, med god grunn, så det er bra at Bybit har et forsikringsfond.

Mer informasjon om Bybits forsikringsfond er tilgjengelig på hjemmesiden deres.

Kryssmargin

Kryssmargin tillater Bybit å bruke hele en traders saldo i lommeboken for å unngå avvikling. Det er et nyttig verktøy, da det i noen situasjoner kan være forskjellen mellom å bli avviklet eller ikke. Mer informasjon nøyaktig hvordan kryssmargen fungerer finner du her.

Bestillingstyper

Som enhver profesjonell derivatutveksling burde, har Bybit et bredt utvalg av forskjellige ordretyper. Naturligvis har de en begrensningsordre og en stop loss-ordre, men utover det har de noen få mer komplekse ordretyper.

En post-only ordre, for eksempel, vil bare plassere en ordre hvis den går til ordreboken slik at den næringsdrivende får rabatt. Hvis ordren hopper over ordreboken og handler (mot et gebyr) som en markedsordre, vil den ikke bli lagt ut.

En avslutning på utløserordren er designet for å utføre uansett hva, selv om det ikke er tilstrekkelig margin for handelen. Det gjør dette ved å kansellere andre handler på bøkene, og frigjøre ekstra margin for denne viktigere handelen.

Mer informasjon om disse ordretypene, så vel som andre, er tilgjengelig på Bybits nettsider.

Mobilappen

Bybit ga nylig ut en helt ny mobilapp for både Android og Apple. Appen er spesielt designet for å tilby nesten samme antall funksjoner som den vanlige Bybit-plattformen.

Via appen er det mulig å handle noen av de fire crypto futures-produktene som Bybit tilbyr, samt bytte mellom de fire valutaene. Det er alle de vanlige handelsverktøyene på appen akkurat som plattformen, inkludert stopptap og fortjeneste fra opptaksalternativet.

Kanskje de to mest praktiske funksjonene i appen er som følger. Den ene er muligheten til å motta prisvarsler, noe som gjør det enkelt å holde seg oppdatert med den siste prishandlingen. Den andre er øyeblikkelig kundesupport rett fra appen. Bybit er stolt over å kunngjøre at de nå har kundesupport på følgende språk: engelsk, kinesisk (mandarin og kantonesisk), japansk, koreansk og russisk.

Mens nye apper har en tendens til å være buggy og ikke alltid fungerer som lovet, så langt er vurderingene av Bybit-appen er gode og handelsmenn synes det er nyttig.

Kundeservice

I tillegg til mobilappen er det også mulig å få kundestøtte fra Bybit via deres e-postadresse: [e-postbeskyttet] eller ved å kontakte 24/7 kundesupportteamet.

Før du kontakter teamet, kan det imidlertid være nyttig å sjekke ut Bypass-støtteside. Her er det dusinvis av artikler om et bredt utvalg av forskjellige emner, slik at uansett hvilke spørsmål du har, kan de allerede bli besvart her.

Endelig er det en handelschatgruppe for Bybit på Telegram. Antagelig er dette mer en uformell gruppechat og egentlig ikke designet for støtteformål, men andre handelsmenn kan kanskje løse enkle problemer.

Begynn å handle på Bybit Today

Vi bestemte oss for å skrive denne Bybit-gjennomgangen på grunn av en økende interesse fra forhandlere av kryptoderivater. Med børser som Coinbase og Kraken som allerede tilbyr utmerkede krypto-til-krypto-utvekslingstjenester, har det blitt overlatt til børser som Bybit.com å tilby futuresprodukter, spesielt evigvarende swap-futures.

Selv om Bybit ikke er et kjent navn som Coinbase, har de operert i flere år, har de aldri blitt hacket og har en utmerket sikkerhetsrekord. De har også en ganske dyp ordrebok som kan gi rikelig med likviditet til alle, bortsett fra de største detaljistinvestorene.

Kanskje den beste funksjonen i Bybit er at i stedet for bare å tilby BTC / ETH futures-produkter, har de også opprettet XRP og EOS futures. For alle som ønsker å handle futures for disse myntene, er Bybit et flott alternativ. Med sine mange ordretyper er forsikringsfond og utmerket matchende motor Bybit definitivt en god handelsplattform å jobbe med om du er nybegynner eller allerede har mange års erfaring.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector