Compound Token 101: Meet Compound [COMP], DeFi App Taking Crypto World By Storm

De siste dagene i kryptorommet ble styrt av desentralisert finanss utlånsprotokoll, Compounds COMP-token. COMP Token løp til sin høye pris på $ 353 den 21. juni og er fortsatt i oppadgående trend. Kryptoområdet startet med bare en kryptovaluta, Bitcoin. Men med tiden har hundrevis av mynter kommet inn i bransjen. I denne artikkelen vil vi gå deg gjennom ifs og buts av dette symbolet.

Veien til berømmelse: KO, Compound Dethrones Maker

Compound har vært i DeFi-rommet i ganske lang tid nå. Det ble til og med spioneringen som den største utlånsplattformen i DeFi-rommet. Denne plattformen sto imidlertid alltid på andreplass, da Maker regnes som ansiktet til DeFi. Den totale verdien låst i Maker er så høy at den har dominert DeFi-rommet i lang tid nå.

Ut med det gamle og inn med det nye. Compound har tatt DeFi-plassen med storm. Rett etter frigjøringen av sin styring av COMP-token, ser Compound ut til å være over månen da plattformen praktisk talt trakronerte Maker.

COMP-token 101Kilde

Compound har eksistert i DeFi-rommet siden oktober 2018. Plattformen hadde imidlertid ikke en gang kommet nær å låse 200 millioner dollar. Ting skjedde så raskt at plattformen slo sine egne rekorder så vel som andre den siste uken. Den totale verdien låst i forbindelse var på et lavt nivå av $ 90,403 millioner 14. juni 2020.

På mindre enn 24 timer økte tallene og fortsatte i samme retning. I skrivende stund var den totale verdien låst i Compound hele 559,572 millioner dollar.

COMP TokenKilde

Maker har derimot tidligere låst hele 764 millioner dollar. Imidlertid hadde kredittplattformen i skrivende stund totalt 478.825 millioner dollar låst.

Ulikheten i den totale verdien låst i DeFi-topp-plattformene var så høy at Maker tidligere hadde dominert mer enn halvparten av hele DeFi-rommet. Men på pressetiden var Compounds dominans 37,66 prosent.

I tillegg overkjørte Compound Maker også når det gjelder markedsverdi. I skrivende stund var Compounds markedsverdi $ 3,620,446,079, mens Makers markedsverdi bare var $ 520,244,537. Denne enorme forskjellen gjør det klart at Compounds dominans vil fortsette en stund.

Hva er sammensatt [COMP] -token?

Compound er en desentralisert finansieringsplattform [DeFi] som lar brukerne tjene renter og låne eiendeler mot sikkerhet. Plattformens siste utgivelse, COMP-token, lar brukerne delta i styringsprosessen. Nylig ble dette styringstoken frigitt for handel. Nedenfor er et skjermbilde for å forstå det bedre.

COMP TokenKilde

Her er en video av teamet på boksing å forstå token bedre.

Fødsel av COMP-token

Tilbake i februar, Compound kunngjort at plattformen er klar til å rulle ut Compound Governance-token, kjent som COMP-token. Selv om token ble kunngjort for noen måneder siden, bestemte teamet seg for å krysse administrasjonen av utlånsplattformen til tokenholdere fra teamet. Tidligere denne måneden mottok ‘Distribusjon av COMP til brukere’ -undersøkelsen 100 prosent tommel opp fra alle tokenholdere.

COMP TokenKilde

For bare en uke siden avslørte Compound-teamet at COMP, styringstokenet for utlånsplattformen var tilgjengelig for brukerne. Rett etter kunngjøringen fikk COMP-ETH-paret ly på den desentraliserte sentralen, Uniswap. På selve den første dagen registrerte paret likviditet på mer enn 2 millioner dollar. I skrivende stund registrerte det seg om 2682 transaksjoner og handelsvolumet var $ 4527407.

Disse tallene skråner videre mot det faktum at token hadde en produktiv start.

COMP Token Blazed The Trail

Utgivelsen av COMP-token snudde hodet. Imidlertid er den betydelige økningen i prisen det som kuttet avtalen for mange. Tokenes nascency har resultert i nesten null data om prisen på den første dagen. I følge CoinMarketCap handlet token imidlertid til $ 82,99 USD 17. juni 2020. Etter dette ble prisen på token sett oppoverbakke med veldig spinkel støt.

COMP TokenKilde

Videre falt token til et lavt nivå på $ 64,93 den tredje dagen av dets eksistens. Men det lave syntes ikke å vare lenge da COMP-token steg til en høyde av $ 234,46 19. juni 2020, som var mindre enn 24 timer. I skrivende stund handlet token til en heltidshøyde på $ 353,18 med 71,64 prosent økning i prisen de siste 24 timene..

I tillegg ble tokenes markedsverdi også sett økende, da den for øyeblikket er på $ 904 598 784 og skyver den til 19. plass på CoinMarketCaps toppliste for kryptovaluta.

Hva som forårsaket denne betydelige oppadgående banen, spør du?

Gjorde Coinbase drivstoff på dette COMP Token Price Rally?

San Fransisco-basert Coinbase var en av de første kryptovaluta-utvekslingene som kunngjorde sin støtte til comp-token. Børsen ga ut et blogginnlegg som kunngjorde at token skulle lanseres på Coinbase Pro fra 22. juni 2020 og handelsaktiviteter ville starte neste dag. Børsen la opp en systematisk prosess med ombordstigning på det nylig utgitte tokenet.

Mandag 22. juni vil våre ordrebøker COMP-USD og COMP-BTC gå inn i kun overføringsmodus og akseptere innkommende overføringer av COMP i støttede regioner. Bestillinger kan ikke plasseres eller fylles ut. Bestillingsbøker vil være i kun overføringsmodus i minst 12 timer. https://t.co/maPTOLdYiW

– Coinbase Pro (@CoinbasePro) 18. juni 2020

Coinbase var ikke den eneste børsen som viste interesse for dette siste styringstokenet. Cryptocurrency exchange FTX, som ble utgitt bare i fjor, gikk et skritt foran og noterte ikke bare COMP, men rullet også ut futures trading for token. Gjennomsnittsprisen på handelspar, COMP / ETH og COMP / USDT på Poloniex, så vel som COMP / USD på FTX US etterfulgt av COMP / USD på FTX, blir beregnet som COMPs indekspris på børsen.

Etter FTX så vel som Coinbases kunngjøring økte prisen på token med nesten 80 prosent.

Tror du Compounds COMP-token er kommet for å bli, eller bare en nydagers undring?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me