Crypterium starter CRPT-belønningsprogram for å feire 3-årsjubileet

Crypterium øker den årlige renten for CRPT-lagringskontoer til 21% i et forsøk på å belønne nye brukere. Oppstarten markerer prosjektet med tre års jubileum i storslått stil med en begrenset kampanje designet for å gi velstand til alle nye kunder. Alle nye kunder kan nå tjene 21% APY i CRPT-innskudd

Crypterium, en av de raskest voksende kryptobankløsningene, har kunngjort påbegynnelsen av et månedslangt CRPT-belønningsprogram, som er i feiringen av prosjektet med tre års jubileum. Fra og med 29. desember 2020 tilbyr Crypterium nå for nye brukere en 21% årlig avkastning på alle midler som er satt inn på plattformens sparekonto. Crypterim mener at dette programmet gir brukerne en mulighet til å være vitne til og nyte den høye kapasiteten til kryptovaluta, om enn uten liten eller ingen behov for å ta unødvendige risikoer. 

I henhold til den utgitte informasjonen trenger interesserte brukere bare å åpne en sparekonto og sette inn CRPT for å ha en sjanse for å nyte høy APY, som ifølge Crypterium er dobbelt så høy som standard markedsrente. Mer, denne kampanjen utsetter investorer for avanserte sikkerhetstjenester, siden plattformens sparekonto kommer med 3-lags sikkerhetsarkitektur, forsikring drevet av BitGo, og beskyttelse mot svindel. Kunngjøringen lyder:

”Hold CRPT-tokens på sparekontoen din og tjen 21% årlig, noe som er to ganger høyere enn gjennomsnittlig markedsrente. En lavrisikostrategi som hjelper til med å øke renteinntektene bare ved å åpne en CRPT-sparekonto, som er beskyttet med 3-lags sikkerhet, antisvindelprotokoll og forsikret av BitGo. “

Alle CRPT-innskudd vil være begrenset til 2000 CRPT per bruker. Denne aktiviteten er gyldig til 11. januar 2021, eller til det totale innskuddsbeløpet på 8 400 000 CRPT er nådd. Dette innebærer imidlertid interesserte deltakere å finansiere kontoene sine med CRPT før tilbudet utløper og beholde midler på plattformen i et år.

Crypterium ser tilbake på vellykket CRPT ICO

Det er allerede 3 år siden Crypterium lanserte en ICO-crowdsale for å finansiere sitt oppdrag å utvikle levedyktige midler for å etablere digitale eiendeler til daglig bruk. I tråd med målet designet Crypterium CRPT som et verktøystoken som er kompatibelt med et bredt utvalg av B2B- og B2C-produkter. Det er viktig at CRPT spiller en viktig rolle i den økonomiske sammensetningen av Crypterium-økosystemet, selv om funksjonaliteten fortsetter å utvides. Mens du utnytter ICO-manien i 2017, Crypterium utstedt CRPT via en Crowdsale-kampanje, som var planlagt å løpe fra 31. oktober 2017 til 6. januar 2018, og klarte å skaffe $ 51,6 millioner – selv om hard cap var $ 47 millioner.

Etter ferdigstillelse av CRPT ICO engasjerte Crypterium et sperringsselskap for å sikre gjennomsiktighet i finansieringsprosessen. På samme måte hentet den tjenestene til Blockchain Law Group, et amerikansk basert advokatfirma, for å fastslå at ICO-kampanjen overholdt lovkravene. Som lovet under ICO-kampanjen har Crypterium utviklet en serie kryptobankprodukter som nå er tilgjengelig for 45 millioner selgere over hele verden, takket være partnerskap med etablerte tradisjonelle betalingsnettverk som Visa.

Crypterium blomstrer i 2020 til tross for CRPTs dårlige prisløp

Crypterium-økosystemet har angivelig over 350.000 registrerte brukere. Selv om dette i seg selv betegner at Crypterium er et sunt forretningsforetak, gjenspeiles det ikke i prisutviklingen til CRPT, som skal forankre økonomien til den spirende plattformen. I følge data fra Coingecko, selv om kryptomarkedet stort sett har trivdes i 2020, har CRPT gått ned med 30% de siste 12 månedene.

Mens Crypterium bemerket denne avviket, forklarte det at til tross for den dårlige driften av CRPT hadde økosystemet et veldig begivenhetsrikt og positivt år. Firmaet har introdusert 15 nye produkter. Blant dem er Crypterium virtuelt visakort, som er kompatibel med Apple Pay. Dessuten oppgraderte den lommeboktjenestene sine ved å senke grensene, legge til støtte for flere digitale eiendeler og introdusere et AI Prediction-verktøy. Takket være suksessen til disse produktene har plattformen behandlet over 100 millioner euro i transaksjoner bare i 2020. Som forventet håper Crypterium å kapitalisere på denne utviklingen for å spore veksten i 2021:

“I dag brukes Crypterium i over 170 land, og er verdens ledende kryptostarter. Siden lanseringen i 2018 har mer enn 350 000 kunder registrert seg i Crypterium-økosystemet. I de kommende årene planlegger vi å tiltrekke oss mer enn 5 millioner brukere over hele verden. Ved konsekvent å følge den strategiske retningen som en alt-i-ett-fintech-løsning for å administrere digitale eiendeler jevnt, økte vi inntektene sterkt og fullførte en kjerneproduktutvikling i 2020 og gikk videre til å skalere forretningsdrift og oppnå et driftsresultat i 2021. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map