Få mediekanaler fortsetter å markedsføre Karatbars, til tross for svindelanklager

Penger er ikke alt, men det er sikkert som darn helvete gjør elendighet mye lettere å bære. Kryptomedier vil vite det. CoinDesk publiserte nylig et stykke som avviste et tydelig MLM-svindel kalt Karatbars; CoinCurb publiserte en full tidslinje på Karatbars. Deretter dro medier som Cointelegraph og CCN ned annonsene de hadde plassert for Karatbars.

Poenget er imidlertid at Cointelegraph og CCN tok betydelige summer for å fremme en klar MLM-ordning. Faktisk var Cointelegraph en aggressiv promotor av Karatbars. I kryptovalutaområdet blir mye av varmen gitt til ICO-grunnleggere, men virkeligheten er at de verste prosjektene ikke kan nå massene uten hjelp fra selskaper som Cointelegraph, som ikke engang gjennomførte minimal due diligence for å unngå å ta penger fra svindel..

Imidlertid ser det ut til at noen selskaper har noen resterende dollar å presse fra favorittkua: MLM-svindelen kalt Karatbars..

Faktisk i går, Bitcoinist publisert tillatt et promoteringsstykke som forsvarer Karatbars. Dette er ikke den første gang Bitcoinist har forsvart Karatbars. Mens Cointelegraph og CCN er reklamekanalene for Karatbars, ser det ut til at Bitcoinist er forsvarsadvokat. Dette mediet er imidlertid ikke alene; Nyheter BTC har gjort en kontinuerlig innsats for å fremme Karatbars-svindelen.

Mens noen medier har erkjent feil, forblir News BTC hardt i å markedsføre Karatbars, sammen med de ledende amerikanske forretningsmediene., Forbes, som fortsatte med å kunngjøre Karatbars er et ledende prosjekt i Asia. Ironisk nok er Karatbars basert utenfor Tyskland. Kvalitetsjournalistikk.

Noen ukjente nettsteder som Netcoo.com og BusinessforHome.org har også promotert Karatbars.

Hva er en Ponzi-ordning?

Per Wikipedia, en Ponzi-ordning er …

“En form for svindel som lokker investorer og betaler fortjeneste til tidligere investorer ved å bruke midler hentet fra nyere investorer.”

Å starte en vellykket virksomhet er vanskelig. Legitime virksomheter stoler på vellykkede gründere. Imidlertid er ponzier forskjellige. Selv om det er ganske åpenbart å oppdage en for god til å være sanne muligheter, faller noen fremdeles for Ponzi Schemes.

Tilbake på 1920-tallet Charles Ponzi, med alle sprell og blomstrende ord, kjørte en svindel i over et år før den kollapset, og kostet hans “investorer” 20 millioner dollar. Han grunnla Ponzi-konseptet, som har blitt gjenopplivet i nye formater om og om igjen.

I år spilte det samme konseptet ut under navnet Karatbars, som mange har gjort tiltalte. Denne gangen solgte dette MLM-selskapet gullgull! Det høres gal ut fordi det å selge bullion er en virkelig bedrift. Karatbars kom imidlertid med en fangst. Kjøpere måtte betale enorme engangsbeløp på forhånd for å få nesten 40 ganger avkastning etter et år. Ganske tilstanden.

en Karatbars International, hyllet av Forbes som en av 10 Blockchain-selskaper å se på i 2019, lovet investorer 40 ganger avkastning på et år. Det er tydelig at Warren Buffett ikke fikk notatet.

“Å revolusjonere betalingssystemet vårt med kraften i blockchain og sikre” trygt gull “for mennesker som et investeringsmiddel.” Dette er hva Karatbars-grunnleggerne Harald Seiz, Josip Heit, Alex Bodi og Ovidiu Toma er for gode til å være sanne løfter for sine investorer..


De hevdet at de opprettet en ny digital valuta, som de kalte KaratGold Coin (KBC) De er stolte av at de skiller seg fra andre ICO-er fordi det er støttet av gull, slik offentlige valutaer var i gamle dager.

Karatbars lovet 40% provisjon til deres tilknyttede selskaper og en ekstra “gjenværende passiv inntekt.” Gullsalg, som opererer på hårtynne marginer, kan aldri lovlig tilby noe i nærheten av dette. Dette er imidlertid tydeligvis ikke et så stort rødt flagg som det faktum at selskapet lovet 40 ganger retur. Dette sto imidlertid ikke rart for Cointelegraph da det valgte å markedsføre Karatbars grundig.

Hype markedsføring

Mye av strategien bak enhver Ponzi er etableringen av sprøytenarkoman. Som en del av deres hyping markedsføringsstrategi omdøper de sitt opprinnelige token som opprinnelig var “KaratBank Coin” og bytter det til “KaratGold Coin”.

De har kunngjort i fjor at den 4. juli 2019 vil bli “Gold Independence Day”, hvor folk kan bytte KBC-mynter for rent fysisk gull med en hastighet på 100 KBC = 1g

“Vi jobber veldig hardt for å sikre at fra og med Gold Independence Day 4. juli 2019 blir en fullverdig gullsirkulasjon på plass over hele verden, og uttrykket” Jeg vil betale i KBC “betyr” Jeg vil betale med gull “”.

“Vi gjør verdens økonomiske fremtid og er glade for å ha deg rundt.” – Administrerende direktør Harald Seiz

Dette kan være en av de beste sprøytenarkomanene deres.

Siden denne videoen og gjennomsiktigheten i teamet er avgjørende i denne typen ordninger, utarbeidet til og med konsernsjef Harald Seiz og styreleder Josif Heit denne videoen med over 1,6 tusen visninger og uttalte at de ville kjøpe og holde 5 tonn ekte gull for å tjene som grunnlag for et nytt betalingssystem, samt støtte for mynter fra Karatbar

Og for å endelig oppfylle planen, betalte de flere pålitelige medier for å markedsføre Karatbars med bannerannonser, sponset innhold og til og med organisk innhold med salgsfremmende plugger. De fikk til og med ukjente nettsteder som Netcoo.com og BusinessforHome.org for å markedsføre dem.

3. juli toppet KBC seg med 12,6 cent. 24-timers handelsvolum brøt kort gjennom barrieren på 12 millioner dollar.

Og så … vel, hva du forventer at en MLM-mynt skal gjøre, skjedde. KBC begynte å dumpe hardt. I dag sitter den på i underkant av 5 cent. Og for å behage og få tilbake de sinte investorene, styreleder Josip Heit ga ut en video 8. juli.

Konsernsjef Harald Seiz snudde sitt tidligere løfte og hevdet at tilknyttede selskaper misforsto at de bare ville være i stand til å “kreve” gullet sitt. Han traff også MLM-krypto unnskylder de største hits, inkludert “svindlere” og “KYC.” 11. juli skapte administrerende direktør Harald Seiz seg en Q&En stilvideo som ble lastet opp på selskapets tjenestemann YouTube-kanal, Seiz forsøkte å berolige investorene.

Under videoen hans, On-demand på “Hva skjer med mynten vår?” uten tvil innrømmet Seiz at det ikke er noen verdi bak KBC-mynter fordi “det er ingen virksomhet knyttet til dem”. Det er med andre ord verdiløst.

Merkelig nok, som svar på “Hva er mer lønnsomt nå: Bytt KBC for gull eller hold KBC?”, Unngår Seiz spørsmålet og forteller tilknyttede selskaper “ingen kan se i fremtiden, det er opp til deg hva du gjør”

Senere prøvde han fremdeles å bli forbanna ved å gjøre en annen stor løgn med enda større avkastning til investorer, og oppmuntret dem til å holde på mynten, slik at verdien ikke faller lenger..

Mer relevant forklarer det også hvorfor Karatbars aldri vil innfri Seiz ‘løfte. Han beviste bare at KBC ikke var støttet av gull i det hele tatt, at Harald Seiz, Josip Heit, Alex Bodi og Ovidiu Tomas imperium er en ekte Ponzi-ordning. Det var alt markedsførings-tull for å berolige Karatbars-tilknyttede investorer, som samlet har tapt millioner av investeringer i KBC.

They’re Hype Marketing var ikke overraskende ekstremt effektiv, takket være få observante øyne i myntområdet, de har allerede merket seg røde. I tillegg har tyske medier gitt ut følgende uttalelser om Karatbars ‘siste kurs:

“Karatbars argumenterte ikke bare i strid med hans tidligere rettsuttalelse, men beskrev også symbolene som” verdiløse “- bare for å holde nede beløpet i tvisten etter den tapte juridiske tvisten.” – dommer ved den høyeste regionale domstolen Dr. von Gumpert

Karatbars-grunnleggerne, Harald Seiz, Josip Heit, Alex Bodi og Ovidiu Toma, prøvde å saksøke konsulenter og underleverandører for å avsløre sannheten om at myntene er verdiløse, og krever forskjellige informasjonskrav, regnskapskrav og også overføring av KBC. De høye kostnadene fant imidlertid at søknaden deres var ubegrunnet, og nektet Karatbarene det de ba om (§§ 935, 940, 917f ZPO)

Til tross for alt dette Ponzi-bevis, Det er fortsatt noen mennesker som vil falle for en annen pengegrep av Karatbars. Selskapet planlegger å lansere KaratNet i oktober, og dette er nok et stort problem. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector