Forstå konseptet med Walton Chain (WTC)

IoT eller Internet of Things skaper et helt nytt økosystem, og Walton Chain er koblet IoT til Blockchain for å frembringe en ny digital æra. Forkortelse for Wisdom Alters Label Trade Organization and Network, Walton Chain kombinerer i utgangspunktet RFID-teknologien med blockchain for å skape et styringssystem for forsyningskjedene.

RFID-teknologi ble oppfunnet i det 20. århundre av en forsker Charlie Walton, som spiller en viktig rolle i et bredt spekter av applikasjoner, slik som den kan brukes til identifikasjon, mobilbetalinger, detaljhandel og om hva som helst.

Hva er Walton Chain (WTC)?

I 2016 gikk utviklerne fra Sør-Korea og Kina sammen om å lansere Walton Chain eller WTC. Oppkalt etter oppfinneren av RFID, har dette prosjektet som mål å forbedre effektiviteten i forsyningskjeden ved å utvikle et innovativt styringssystem.

Logistikksystemet er komplekst og involverer ulike parter som gjør det vanskelig for virksomheten å koordinere seg med hverandre som tilhører samme vertikale som systemet vokser. WTC administrerer forsyningskjeden ved å kombinere RFID-teknologier med blockchain med et mål om å skape et pålitelig og gjennomsiktig forretningsøkosystem..

Walton Chain (WTC) ICO

Da ICO i Walton Chain ble lansert, har det blitt utstedt omtrent 100 millioner mynter til prisen av 1ETH = 680 WTC ~ 0,001471 ETH. Av de totale myntene er det for tiden 70 millioner mynter i forsyning, og de resterende vil bli utvunnet gjennom årene, selv om det ikke blir opprettet flere mynter nå.

Disse myntene brukes primært til å utstede underkjeder, distribuere aktivautveksling, utbytte, desentralisert utveksling og distribuert stemmesystem. Foreløpig er den totale markedsverdien på WTC $ 442,560,134 USD med en verdi på $ 17,77 USD.

Hvor å kjøpe / selge Walton-mynt

Når det gjelder handel, kjøp eller salg av WTC, er det ekstremt enkelt ettersom mynten er notert på en rekke kryptovaluta-børser, inkludert noen store navn, nemlig. Binance, Kucoin, OKEx, Coinnest, HitBTC, Coinlink, COSS, Coinrail og Allcoin.

Underkjedene til Walton Chain

I Walton-økosystemet er Walton Chain overordnet kjede som administrerer underkjeder, sporer transaksjoner og utfører smarte kontrakter. Underkjedene i WTC kan opprettes av hvem som helst gjennom Walton Chain-teknologi som har sine egne tokens.  

Hver av disse kjedene fokuserer på bestemte bransjer og kan til og med velge en konsensusalgoritme som er forskjellig fra foreldrekjedens.

Noen fordeler med å ha underkjeden atskilt fra WTC-nettverket er:


  • Tilpasset blockchain som passer spesifikke forretningsbehov
  • Ingen forbindelse med nettverksaktiviteten eller protokollen til foreldrekjeden
  • Problemene i underkjeden vil ikke synke hele nettverket ettersom flertallet av data ligger i underkjeden til en bedrift

Hvordan fungerer Walton Chain?

IoT integrerer i utgangspunktet dataene som er samlet inn fra de nettaktiverte enhetene i omgivelsene for å sende og handle på disse dataene. IoT-plattformene er så kraftige at den finner nøyaktig hvilken informasjon som er nyttig og hvilken som kan ignoreres.

Å være et sentralisert nettverk krever imidlertid IoT godkjenning for å koble til enhetene. Her kommer Walton Chain med en tilnærming for å sikre en desentralisert tilgang ved å implementere Value Internet of Things (VIot).

Styrker

  • Den har sin egen RFID-brikke, skannere og sporere
  • Verdien på mynten avhenger av antall underkjeder den har
  • Gjør det mulig å spore varer fra begynnelse til slutt
  • Ha en virkelig bruk som hjelper til med å øke effektiviteten til selskaper

Svakheter

  • Token-eierne har ikke noen andel i selskapet
  • Dens Masternode tjener tokens enten når tokens flyttes fra underkjeder til hovedkjeden eller mellom underkjedene, noe som betyr at nedre masternode returnerer

Et sterkt team

Teamet til Walton Chain har mye erfaring med forsyningskjeden. Xu Fangcheng, grunnleggeren har også grunnlagt et herreklærfirma som er verdt rundt 7 milliarder dollar. Medstifter Do Sanghyuk har tidligere jobbet som direktør for Korean Standard Products Association.

Chief Scientist, Kim Sukki er også medlem av teamet som er en tidligere Samsung VP. Et annet medlem av dette 40-personerslaget, Wei Songjie, som er en blockchain-ingeniør med en arbeidserfaring i Qualcomm og Google.

Walton Chain er mer enn bare en forsyningskjedeplattform, det er en teknologi som gjør det mulig for folk å lage sin egen underkjede. Et populært prosjekt i markedet akkurat nå, Walton Chain har potensial til å transformere forretningsområdet.

Hva er ditt syn på Walton Chain? Gi oss beskjed om dine tanker og spørsmål nedenfor i kommentarer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector