I følge seriell entreprenør Marvin Steinberg er STO-er fremtiden

Fundraising har alltid vært en vanskelig oppgave for oppstart og til og med etablerte selskaper. Imidlertid går vi nå inn i en tid der tilgangen til kapital ikke lenger er begrenset til eliten. 

Blockchain-bransjen er gjort et sentralt skifte i hvordan nyetableringer kan skaffe midler uten byråkrati knyttet til tradisjonell økonomi, som ofte begrenset vekst i tidlige faser. Opprettelsen av token-salg har gitt tilgang til investeringer til detaljistinvestorer i en skala som var umulig før.

Opprinnelige mynttilbud, forskjøvet over internett beste ICO-listen, har økt. Men nylig har de forvandlet seg til innledende byttetilbud. Mens IEO-er og ICO-er tillater nystartede selskaper å skaffe kapital med liten eller ingen regulatoriske restriksjoner, fungerer de som et tveegget sverd med risiko for investorer. De gjør det mulig for oppstart å skaffe kapital uten forvaltningsansvar overfor investorer.  

ICO-er har samlet inn mer enn 15 milliarder dollar siden 2017, men lovligheten av ICO-er er ikke sikker, spesielt på grunn av at den store delen av dem bare er svindel. Risikoen forbundet med ICO er stor, og ikke bare på grunn av de juridiske aspektene, men også på grunn av stor sannsynlighet for svindel og svindel. Nylige studier har vist at flertallet av ICO (og til og med IEO) enten har mislyktes eller var åpenbare svindel. 

Men det er ikke behov for å bli forferdet som verdien blockchain-teknologi gir er virkelig, og det må ganske enkelt være en mer regulert måte å utføre tokensalg på. Dette er STO-er som kommer inn. STO-er (Sikkerhetstokener) er løsningen på alle problemene ICO har oppstått. 

Marvin Steinberg, en ekspert på STO og grunnleggeren av CPI Technologies, et selskap som tilbyr STO-løsninger med hvitt merke, sier at blockchain-teknologi raskt har blitt løsningen på de fleste utfordringene i den tradisjonelle finansnæringen, og STO er den mest optimale måten å skaffe midler. 

Hvordan fungerer et sikkerhetstoken-tilbud?

STO-er er vesentlig forskjellige fra ICO-er fordi de er fullt regulert. De er langt tryggere og mer pålitelige for investorer, som til gjengjeld gir virksomheter en tryggere vei til finansiering mens de utsteder et token som er attraktivt for selv institusjonelle investorer. 

Sikkerhetstokener støttes av virkelige eiendeler som private midler, aksjer, eiendom, etc. Sikkerhetsmerker gir investorer muligheten til å dra nytte av utbytte og aksjeandeler. I hovedsak ligner en STO en IPO, men et mer tilgjengelig tilbud for publikum som tokens kan anskaffes med større letthet og enkelhet.  

Marvin Steinberg forklarer hvordan STO er ikke bare tryggere, men også langt mer fleksible og praktiske enn børsnoteringer. Imidlertid, siden STO-økosystemet fremdeles er i sin barndom, STO lister er ikke like populære og STO nyheter har ennå ikke nådd de vanlige media.

Fordeler i forhold til andre former for innsamling

Sikkerhetspengene som tilbys av STO-er har egenverdi og reell verdi støttet av selskapets eiendeler. Mens ICO har vært ekstremt vellykket gjennom hele 2017 og 2018, viser nylige trender at investorer raskt innså at usikkerhet i myndighetene rett og slett var for risikabelt. 

STO-er er den mest pålitelige formen for innsamling i blockchain-bransjen, selv over IEO-er (Initial Exchange Offerings). I tillegg er STO-er i stand til å skaffe flere midler i et raskere tempo, uten alt bryet knyttet til andre tradisjonelle innsamlingsmetoder, inkludert børsnoteringer. 

Nøkkelen til å øke verdien er at i motsetning til en børsnotering er STOer langt mindre kostbare å utføre, da det ikke er behov for å takle byråkratiet og investeringsbankfolk som er et nærmest must for en børsnotering. STO-er gjør også utstedelse av verdipapirer langt mer tilgjengelig for massene, slik at en bedrift kan samle seg i interesse for mange mennesker. Denne faktoren i seg selv kan gjøre det mulig for en bedrift å presse utvidelsen sin, noe som er en god bonus på toppen av en enorm mengde midler STO kan bidra til å skaffe, og det også til en lav kostnad. 


Samtidig er investorbeskyttelsen langt høyere med STO-er sammenlignet med ICO-er. Marvin Steinberg, hvem sin CPI Tech leder en STO på 700 millioner dollar for en del av Times Square, forklarer at STO-er tar det beste av både børsintroduksjoner og ICO-er, og leverer det i en bedre innsamlingsmetode. Marvin Steinberg mener at STO er fremtiden, ettersom de gjør det mulig for hverdagslige mennesker å dra nytte av investeringer de aldri hadde nådd før. 

Marvin Steinberg hevder at tilgjengelighetsaktiverte STO-er tillater sikkerhetstokener å skaffe mer kapital uten å sverte noen av de lovlige sikkerhetsinvestorene som vil motta fra en børsnotering.

Hvordan CPI Technologies hjelper oppstart med å lykkes gjennom STO-er

Selv om STO-er kan være ekstremt kraftige for innsamling, er det viktig å bruke hjelp fra veteraner i bransjen for å unngå ulovlige trinn.. 

Mens det meste av blockchain-sektoren er fokusert på ICO og verktøy, Marvin Steinberg ser fremover, og det er helt klart en grense dominert av STO-er. Dermed, etter å ha gått ut av flere millioner dollar fra sin personlige satsing i den tyske energisektoren, Marvin har lansert de ledende STO white label-løsningene i blockchain-området. 

CPI Tech tilbyr alle STO-ressursene et tilbud om sikkerhetstokener trenger. Marvin Steinberg har valgt en slik produktsuite da den tillater et større antall startups og bedrifter å dra nytte av blockchain-teknologien i søken etter å skaffe kapital. CPI Technologies har hatt stor suksess og har hjulpet mer enn 40 prosjekter med å lykkes. Faktisk har CPI behandlet over 32.000 bitcoins på programvaren. 

Et avgjørende trekk ved CPI Techs suksess er utvekslingsplattformen, som gir alle muligheten til å starte sin egen utveksling mens de gir markedsføringsstrategiene som trengs for å bli vellykket og lønnsomt så snart som mulig. 

Hovedgrunnen Marvin Steinberg og selskapet hans har blitt så vellykket er det faktum at Marvin fungerer bare med selskaper som har et reelt produkt eller en tjeneste og som ønsker å forandre verden. Dette er også grunnen til at vi bare fokuserer på STOer som er langt tryggere for investorer.

For å presse frem adopsjonen av STO og trekke større interesse for blockchain-teknologi, Marvin Steinberg har laget en enkel 2-minutters quiz som kan hjelpe alle å bli kjent med det grunnleggende i utstedelse av sikkerhetstoken. Prøve Marvin’S to-minutters quiz her

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector