Nybegynnerveiledning til NANO-mynt

På bare noen få måneder har Nano (XRB) -token vist mye fremgang sammenlignet med mange andre som er oppført i Cryptocurrency-verdenen. Det vil ikke være galt å si det, det er grunnstrukturen i tokenet som appellerer til brukere og fører til økning i popularitet og øker fordelene.

Forstå Nano-mynt

Nano-mynt formelt kjent som RaiBlocks i de fleste tilfeller Nano er en kryptovaluta som er kjent for sin lave forventede levetid og mindre tillit. Tross alt avhenger det av et stykke tverrsnittsdesign som er annerledes og original, med hver plate som har sin blockchain. Avtalen stammer fra det utpekte beviset for stemmegivning (PoS).

Nano betjener sine kunder med god tilpasningsevne i tillegg til direkte utveksling også uten kostnader. At fravær av utgifter kan tenkes på grunn av ubetydelige eiendeler som kreves av systemet, inkludert ingen nødvendighet for høykontrollert gruveutstyr.

Som angitt av nettstedet og teammedlemmene har Nano så langt håndtert mer enn 4 millioner børser eller transaksjoner. Betydelig mer bemerkelsesverdig med tanke på at den ubeskrevne posten bare er 1,7 GB.

Les også: Forstå konseptet med Walton Chain (WTC)

 • Detaljer om Nano Coin

Liste over børser der du kan kjøpe XRB – Bit-Z, Binance, RightBTC, OKEx, CoinFalcon, BitGrail, Kucoin og Mercatox. NANO kan kjøpes med kontanter på BitFlip-børs.

NANO kan byttes mot betydelige kryptovalutaer som – Ether, Binance Token, Tether USDT, Doge, Bitcoin og fiat currency.

Ticker – XRB

NANO ble offisielt ommerket fra RaiBlock 21. 2018 – offisiell kunngjøring fra teamet https://hackernoon.com/nano-rebrand-announcement-9101528a7b76

 •  De største problemene Nano prøver å løse

Problemet med skalerbarhet – Brukerne er alltid bekymret for økningen i transaksjonsgebyret

Energiforbruk – Energiforbruket er svevende høyt med Bitcoin-gruvedrift

Beregningssaker – Forsinkelsen på transaksjonstiden er i gjennomsnitt 164 minutter.

 • Må kjenne Nano token (XRB) fakta 

 1. Nano token (XRB) da kjent som RaiBlocks ble distribuert første gang i oktober 2017.
 2. Med sin maksimale forsyning på 133,248,290 XRB, og det samme kan ikke utvinnes.
 3. Hvis et nettsted hevder å bryte XRB, bryter de i utgangspunktet noen annen Cryptocurrency og betaler deretter ut til brukeren ved hjelp av XRB.
 4. Mens teamet kontinuerlig prøver å legge til flere navn på listen, kan XRB for tiden handles på Kucoin, Bit-Z, Bitflip, Bitgraill og Mercatox.
 • Nano mynt Consensys

Basert på kontosaldoer, føler Cryptocurrency-teamet at det er fornuftig å gi mer vekt til stemmene til de som har mer balanse, som med det mer betydelige beløpet i systemet allerede, er det bedre grunner til å være mer ærlige: å beskytte eiendelene sine.


Rebranding av NANO 

Det var 21. januar 2018 at teamet til RaiBlocks kunngjorde ommerkingen av produktet sitt som NANO, med en klar uttalelse om å eliminere enhver forvirring i å uttale navnet.

I henhold til teamet var ikke beslutningen om rebranding den de tok lettest. Gjerne med det voksne vedlegget med navnet RaiBlock i samfunnet og blant teammedlemmet, var ommerkingen en tøff beslutning, var i det var viktig at både fordeler og ulemper med det samme ble ansett som bra.

En av hovedårsakene til at teamet gikk med ommerkingen var at RaiBlock var litt av en munnfull av et navn og forskjellige mennesker bruker for å uttale det annerledes.

Fordeler med Nano for brukere 

Utvilsomt blokkeringsstrukturen til Nano, individualiserer det samme fra andre konforme blockchain som brukes av andre kryptovalutaer. Med hver konto som har sin blockchain-konto, som fungerer som transaksjoner og saldohistorikk, er det bare kontoeier som kan gjøre oppdateringer i konto-kjeden..

Med enkle ord er oppdateringer ikke samstemmende og raske, og tar hensyn til snappy utveksling. Siden blokker må inkluderes av postens mer etablerte, krever flyttbare eiendeler to børser i stedet for en. Avsenderen må bestå av en sendebørs mens samleren må fullføre en aksepterende sentral.

Hvorfor bruke Nano?

 • Mangel på gebyrer – som vi vet Nano jobber med en lettvektsprotokoll, derfra mangler ladninger
 • Skalerbarhet – med bruk av logaritmer av datasett ved hjelp av trelignende strukturer; utvilsomt er transaksjoner eksepsjonelt allsidige
 • Umiddelbare kjøp – mens transaksjoner håndteres på etterligningsbasis, må vi legge til i listen at alle avtaler som tar palass, administreres uavhengig, med hver tilpasning med en UDP-pakke, som hjelper til med å unngå problemer knyttet til blokkstørrelse.

Hvordan Nano er en oppdatering over eksisterende kryptovalutaer?

Utvilsomt er Bitcoin en av de mest populære kryptovalutaene vi vet om, men Nano har fortsatt en betydelig fordel i forhold til det samme når det gjelder transaksjonstid. Som vi vet trenger en enkel Bitcoin-transaksjon timers behandling, tross alt er den gjennomsnittlige blokkbehandlingstiden ti minutter, og en avtale må være innenfor en blokk. Blokker må utvinnes, og det skjer ofte at flere blokker må legges til før en transaksjon endelig kan anses som fullført. Mens det i Nano er hver eneste operasjon en blokk, noe som betyr at nettverket umiddelbart kan behandle blokkeringen / transaksjonen.

Også ved bruk av PoS vil en angriper trenge minst 50% av stemmemakten, noe som betyr at de trenger mer enn 50% av XRB-tokens. Hvilket betyr at denne prosessen vil bli ganske dyr, og det samme vil også bli regnet som en uklok beslutning.

Og ikke å glemme det delegerte PoS-systemet tillater å jobbe med minimalt energiforbruk, noe som betyr at fulle noder kan kjøres ved hjelp av lite strøm og uten bruk av kostbar maskinvare.

Hvordan kjøpe Nano-mynt (XRB) & hvor du skal lagre?

Kjøp av XRB ved hjelp av fiat-valuta er ikke mulig, det er derfor viktig at man får tilgang til en annen valuta som Bitcoin eller Ethereum ved hjelp av Coinbase eller mer, og deretter handler det samme for XRB via en av de forskjellige børsene som Kucoin.

 • Nano lommebøker 

Nano Wallets er lett tilgjengelige og kan lastes ned fra det offisielle nettstedet. De har en elektronisk elektronisk lommebok, offisielle iOS- og Android-applikasjoner og videre en arbeidsområde-kunde, slik at du kan velge hvilken som passer deg best.

 • Ledger maskinvare lommebok 

Kan brukes til å holde NANO-kryptovalutaer.

Hva er på veikartet for Nano Coin?

 • I år 2018, som nevnt i listen, planlegger teamet å utvikle lett lommebok. Legg også til kjedebeskjæring for å redusere størrelsen på kjeden.
 • Innkommende, aldrende Nano-team planlegger å nå ut til en større befolkning av ikke-bankede mennesker, og ønsker å forsikre dem om at betalingene de vil motta vil bli sikret ved utvekslingspunktet.
 • Å bli en internettstandard som styres av en mangfoldig gruppering av mennesker fra forskjellige områder i stedet for en enkelt person eller en liten gruppe.
 • Team planlegger å legge til IPv6 multicast i transaksjonssendingen, slik at alle som ønsker det kan se kunngjøringen om en transaksjon.
 • Teamet ønsker å se XRB aksepterte nåværende betalingsleverandører akkurat som de har tatt fiat-valuta.
 • Å legge til flere navn på listen over børser og forbedre blokkopplevelsen er definitivt også på listen.
 • Mobile lommebøker for iPhone og Android-enheter er under testfase.

Trend for Nano XRB-pris 

Representert som XRB på forskjellige sentraler, hadde Nano vært stabil, heller være mer nøyaktig statisk til den laveste hastigheten siden oppstarten.

Faktisk var det i andre halvdel av 2017, da vi kunne legge merke til noen økning i prisen. Den 12. desember tjente det en høyde på $ 4,02, og det er siden den gang det samme fortsetter å vinne med en heltidshøyde på $ 33,14, for øyeblikket til en pris på USD 15,08.

Ommerkingen av produktet fra RaiBlock til Nano kan angis som en av de mange grunnene til at det samme har fått rampelyset. Faktisk, med den stadig økende antall personer som tar i bruk kryptovaluta, er den nåværende markedsverdi for Nano nær USD 2 009 943 844.

Charlie Lee, grunnlegger av Litecoin-godkjennende NANO-mynt

Som vi alle vet Cryptocurrency communal er fortsatt ny og liten sammenlignet med alle andre sektorer, kan vi finne i verden av teknologi og økonomi. Derfra, med bare noen få aktive navn, holder hvert ord sin verdi og troverdighet. Det samme har skjedd nylig. Litecoin-skaperen Charlie Lee kan raskt bli oppført som en av få som blir hørt og fulgt når det gjelder forståelse og aksept av nye og kommende kryptovalutaer.

Som kryptoverdenen vet, har Charlie Lee alltid fritt uttrykt sin interesse og bekymring knyttet til forskjellige oppdateringer og problemer i kryptoverdenen. Og for dette symbolet kjent som Nano, har Charli Lee brukt Twitter til å riste kryptomarkedet med det mest uventede.

Det var 28. februar; Lee snakket om Nano-mynt mens han satte pris på sin blokkgitterteknologi.

“Jeg så nylig på Nano-valutaen,” tvitret Lee. “Temmelig stilig. Hver konto har [sin] egen blockchain. Den fokuserer på raske og gratis transaksjoner for betalinger. Bruker [bevis på innsats] for dobbelt bruk og [bevis på arbeid] for å bekjempe spam. Utfordringen er å holde den desentralisert. ”

Og det var da verdien som var så lav som $ 13,56 fra kl. 17:00 øst torsdag, gikk opp til en brennende høyde på $ 17,19. Dette var imidlertid ikke alt, som etter å ha gått gjennom den samme papirboken. Charli Lee reiste noen spørsmål til teamet til Nano-utvikleren om dens natur på en Reddit-tråd, som ble besvart av Colin LeMahieu – hovedutvikler av Nano.

Vi tar på oss prosjektet 

Utvilsomt har Nano (XRB) -token på bare noen få måneder vist mye fremgang sammenlignet med mange andre som er oppført i Cryptocurrency-verdenen. Det vil ikke være galt å si det, det er den grunnleggende strukturen til tokenet som appellerer til brukere og fører til økning i popularitet og øker fordelene. ‘Å være bare Cryptocurrency ved hjelp av block-gitter, det samme lar brukerne gjøre transaksjoner uten å betale eventuelle avgifter til gruvearbeidere, også for øyeblikkelig basis.

Også, med et enkelt mål å erstatte konvensjonelle delte minnedata, tar Nano-mynt sikte på å sette opp meldingsoverføringsmodell der brukere har sin egen blockchain som bare synkroniseres med sitt primære nettverk. Til slutt, med alle de forskjellige løsningene Nano representerer, kan det samme bli den første til å erstatte fiat-valuta til daglig bruk..

Hva er ditt syn på NANO-mynt? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarfeltet nedenfor!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector