Topp Crypto-tradere å følge opp ditt handelsspill

Kryptoindustrien er enorm. Med antall mynter som øker i bransjen, har antall handelsmenn og analytikere også vært svevende. Imidlertid har vi kuratert en liste som avslører de beste kryptohandlerne i bransjen man kan følge for å øke handelsspillet. 

For over et tiår siden ble fødselen av kryptoindustrien initiert av Satoshi Nakamoto som introduserte verden for Bitcoin. Med tiden kom hundrevis av andre mynter inn på markedet sammen med flere forskjellige mennesker. Kryptoindustrien, i dag, kan skryte av mange valutaer så vel som entusiaster. De fleste av disse kryptoentusiastene er handelsmenn da kryptoindustrien har høstet handelsmenn som raser fra den mest innflytelsesrike kjendisen til den gjennomsnittlige Joe.

Mens handel ikke er alles kopp te, visse handelsmenn / analytikere på cryptos favoritt sosiale medieplattform, har Twitter veiledet folk mot riktig måte å handle kryptoaktiva på. Bitcoin har slitt med å bryte 10K, mens altcoins har overgått selve kongemynten. TikTok og Elon Musks Dogecoin-påtegning har ikke bare økt populariteten til mynten, men også prisen.

Her er en liste over de beste kryptohandlerne på Twitter å følge for de som ønsker å benytte seg av alt-sesongen eller til og med Bitcoins stabile prisbevegelse.

The Crypto Dog [@TheCryptoDog]

The Crypto Dog har over 198,4 000 følgere på Twitter og er en aktiv tilskuer så vel som deltaker i kryptomarkedet. Denne handelsmannen har vært en del av bransjen lengst da han startet gruvedrift av Bitcoin tilbake i 2011. Mens hans hovedfokus var på Bitcoin de første årene, har denne lenge handelsmann sine investeringer i DeFi så vel som blockchain-teknologi. I henhold til hans siste diagram skal ETH angivelig slå $ 241.

$ ETH neste stopp $ 241 imo pic.twitter.com/lKiG2tZElX

– Kryptohunden? (@TheCryptoDog) 20. juli 2020

The Crypto Monk [@thecryptomonk]

The Crypto Monk har bare 69,7 tusen følgere, men kartene hans er ikke begrenset til BTC, hans tekniske analysekart inkluderer også altcoins. Videre har han sitt eget nettsted dedikert til teknisk analyse, nyheter og anmeldelser samt informasjon om handel. Fra tid til annen fremhever denne handelsmannen sine synspunkter om edle metaller og varer. En av hitlistene hans avslører at Chainlink [LINK] siktet mot en ATH.

$ LINK sikter mot det ATH på BTC-paret. pic.twitter.com/17htvx4WoU

– The Crypto Monk ⛩ (@thecryptomonk) 23. juni 2020

LINK hadde vært en av de beste utførte altcoins og til og med nådd en heltidshøyde på $ 8,74 i løpet av den siste alt-sesongen.

Angelo ฿ TC [@AngeloBTC]


Med et antall følgere på 152,6K på Twitter, AngeloBTC er utvilsomt en av de beste handelsmennene i bransjen. Tidligere ble han rangert som den største forhandleren etter ideell fortjeneste på den fremtredende kryptokursbørsen, Bitmex. Han deler også sine tekniske analysediagrammer på Trading View. Tilbake i mai hadde han spådd at Bitcoin kunne øke opp til $ 16 000 innen oktober.

"$ 16 000 innen oktober. Kartene lyver aldri." $ BTC pic.twitter.com/fu9a8prU7T

– Angelo ฿ TC (@AngeloBTC) 21. mai 2020

For ikke å glemme memene. AngeloBTC unnlater aldri å få følgere til å humre seg. Bortsett fra sin TA, er denne handelsmannen en meme-herre på deltid.

Kilde – Twitter

UB [@CryptoUB]

Dette handelsmenn Discord-tjenesten er spioneringen som en av de beste. Læringsmaterialet som finnes her, er egnet for folk som nettopp har begynt å handle. Han har totalt 24,6 tusen følgere på Twitter. Kartene hans spenner hovedsakelig fra Bitcoin til fremtredende altcoins. Han er også en del av kryptovalutahandelsgruppen, The Haven. Hans siste tweet avslører sin holdning til fremtiden for kryptomarkedet. Tweeten leste,

Imo Bitcoin bryter hardt ned, alt blir røkt, medlemmer av samfunnet blir født, eller de selger i bunnen.

Bare for alt inkludert Bitcoin å rippe opp noen dager senere.

– UB (@CryptoUB) 19. juli 2020

Nicola Duke [@NicTrades]

Denne listen ville ikke være komplett uten en kvinne. Mens de fleste handelsmenn i kryptoverset for det meste er menn, Nicola Duke er en handelsmann fra London som har rundt 94,9 tusen følgere på Twitter. Bortsett fra Twitter, er Duke også aktiv på Facebook så vel som på YouTube. Med 10 års erfaring innen teknisk analyse, varierer Dukes diagrammer fra Bitcoins til forskjellige altcoins.

Kilde

Hver mandag kveld går hun live på sin YouTube-kanal og diskuterer prisbevegelser sammen med å analysere diagrammer over forskjellige kryptoaktiver.

Jacob Canfield [@JacobCanfield]

Jacob Canfield er en av de mest populære forhandlerne av kryptoverset. Hans tilhenger stoler på både Twitter og YouTube har ikke så stor forskjell. Han har totalt 61,2 000 abonnenter på YouTube og 60 000 følgere på Twitter. Denne Bitcoin-analytikeren har en aktiv YouTube-kanal der han gir publikum tips om handel med kryptovalutaer. Canfield har til og med dukket opp på Forbes og CNBC. Sammen med diagrammer tweeter han også om kryptonyheter. Hans siste tweet var en graving på den siste Twitter-hackingen. Tweeten leste,

Tenk deg hva hackerne kunne ha gjort hvis de twitret "Bitcoin ETF godkjent"

– Jacob Canfield (@JacobCanfield) 15. juli 2020

CryptOrca [@CryptOrca]

Med hele 100 000 følgere på Twitter, CryptOcra har vært i kryptoscenen siden 2013. Selv om han forblir anonym, blir TA-ene hans hyllet av mange over kryptoverset. Ikke bare er han aktiv på Twitter, men han fortsetter også å publisere sin tekniske analyse på Trading View også. En av hans tidlige tweets, fremhever han likhetene mellom Bitcoin og Gold.

Hvis $ BTC virkelig er som $ GULL … .. wtf venter vi på. pic.twitter.com/TKB9M7R8mA

– CryptOrca (@CryptOrca) 25. februar 2015

Hvem er din favorittkryptohandler? Gi oss beskjed i kommentarfeltet!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector