Beste XRP-lommebok: måter å lagre dine ringelementer på en sikker måte

Kryptovaluta er sentrum for attraksjon nå med det nylige oksemarkedet. Det er mange flere investorer som kommer inn i rommet og kjøper forskjellige eiendeler. Noen av disse investorene er ganske kunnskapsrike om digitale eiendeler, mens noen akkurat har begynt. Uansett hvilken kategori du tilhører, er det en ting du bør vurdere, sikkerheten til eiendelene dine, spesielt når du snakker om noen av de mest populære, for eksempel XRP.

Det er hackere og andre nettkriminelle som hele tiden leter etter måter å stjele kryptoen din fra deg. Uansett hvilken eiendel du investerer i, er det derfor viktig at du finner en måte å lagre den på en trygg måte. Sikkerheten til eiendelene avhenger av hvilken type lommebok du lagrer dem i. Det er mange av dem, men du leter kanskje bare etter den beste XRP-lommeboken. Vel, dette er hva denne artikkelen handler om, så les videre.

Faktorer du bør vurdere når du velger den beste XRP-lommeboken

XRP-støtte: Selvfølgelig må lommeboken støtte XRP, siden den er den viktigste aktiva du vil lagre i lommeboken.

Støtte for flere valutaer: Selv om dette ikke er nødvendig, vil du kanskje ha en lommebok med flere valutaer, som lar deg konvertere eiendelene dine til andre på et eller annet tidspunkt hvis du ønsker det..

Brukervennlighet: Dette er spesielt viktig for nybegynnere. Du vil ikke ende opp med en lommebok som du trenger en tredjepart for å betjene.

Sikkerhet: Hvor sikker er lommeboken? Du bør se etter en lommebok med høy sikkerhet, slik at du ikke kommer til å savne XRP.

Brukeranmeldelser: All informasjonen ovenfor er lett tilgjengelig ved å lese anmeldelser fra de som har brukt lommeboken før. Se etter slike vurderinger før du velger hvilken lommebok du skal bruke.

Uten ytterligere forsinkelse, la oss vurdere de beste XRP-lommebøkene du bør bruke.

Atomic Wallet

ripple_xrp_crypto_wallet

Det er en av de beste Ripple-lommebøkene med minst 3,5 milliarder brukere. Atomic Wallet støtter mer enn 300 kryptovalutaer, inkludert XRP. Den kan også fungere på Linux-, Windows- og Mac-operativsystemer. Lommeboken lar deg utføre kryptovalutatransaksjoner og til og med de som kan bruke et bankkort.

En annen fordel med Atomic Wallet er at brukeren får sjansen til å vinne belønninger etter validering av transaksjoner. Det er praktisk og greit å bruke denne lommeboken fordi du kan installere den på telefonen. De i XRP-virksomheten anbefaler det på grunn av funksjonene det inneholder, og mest av alt, et jevnt brukergrensesnitt.

Lommeboken kan lagre all informasjonen din, inkludert blokkeringsbalanser, med en privat nøkkel som er unik for deg. Denne spesielle nøkkelen er dannet av et mnemonisk frø. An Atomic lommebok garanterer sikkerhet og kontroll når du velger å bruke den.

Ledger Nano X

Kilde: ledger.com


Ledger er et kjent navn når det gjelder sikkerhet og lommebøker. Det er topplommeboken, Ledger Nano X, er en av de beste når det gjelder lagring av XRP. Denne lommeboken anses å være en av de sikreste fordi den ble laget av et Bitcoin-sikkerhetsselskap, Ledger. Dessuten skyldes sikkerheten at det er en av de beste maskinvarepungene.

Dette tilhører en kategori kjent som kalde lommebøker. Fordi de ikke er koblet til internett til enhver tid, er det betydelig vanskeligere for hackere å nå det. Lommeboken er som en USB-minnepinne og kan lett bæres i lommen din uansett hvor du går.

Ledger Nano X støtter også flere kryptovalutaer og setter ingen grenser for hvor mye XRP du kan ha. Dette er veldig praktisk, da du kan eie hvilket som helst antall uten å ha flere lommebøker. De private nøklene til lommeboken lagres frakoblet, så XRP-en din er så sikker som den blir.

Guarda lommebok

guarda lommebok

Guarda er en estisk-basert lommebokleverandør, som tilbyr støtte for et bredt utvalg av kryptovalutaer. I tillegg til XRP støtter lommeboken også 40+ mynter som Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum, Dash, Monero, NEM, NEO, EOS og mange andre.

Guarda har apper for de fleste store stasjonære og mobile operativsystemer, samt en web- og kromforlengelse.

Lommeboken har også innarbeidet flere tjenester for kryptostyring, for eksempel en innebygd kryptobørs, direkte fiat-kjøp for krypto og Guarda Token Generator.

Guarda er en ikke-frihetsberøvende lommebok, noe som betyr at bare du har tilgang og kan administrere dine private nøkler. Alle nøkler og sikkerhetskopier er kryptert via Advanced Encryption Standard (AES).

KeepKey

Kilde: keepkey.myshopify.com

KeepKey er en kryptovaluta-lommebok utviklet av kryptokursutveksling ShapeShift. Det er en av de beste XRP lommebøkene og også en av de tryggeste. Lommeboken ble designet for å samhandle med ShapeShift-grensesnittet for handel med null provisjonsgebyrer. Den støtter alle større kryptovalutaer, inkludert XRP, og flere eiendeler legges til kontinuerlig.

Spesielt har KeepKey-lommeboken et veldig enkelt brukergrensesnitt, noe som gjør den til den foretrukne lommeboken for nybegynnere. Denne hardware-lommeboken er også veldig sikker fordi den bruker en tilfeldig tallgenerator for å generere private nøkler. Hvis du leter etter den beste XRP-lommeboken, kan dette være et godt valg, spesielt hvis du er nybegynner.

GateHub

GateHub er en varm lommebok for lagring av flere kryptovalutaer, inkludert XRP. Selskapet bak, GatHub.net er bygget på XRP Ledger-protokollen og lar deg sende, motta og handle digitale eiendeler. GateHub er en av de mest pålitelige lommebøkene når det gjelder XRP og også veldig enkel å bruke.

Imidlertid krever det minimum 20XRP for å fungere. Motta og overføre XRP kan gjøres veldig enkelt til og fra lommeboken. En ting å merke seg er at varme lommebøker er langt mer utsatt for angrep enn kalde lommebøker, som Ledger Nano X eller KeepKey. Det anbefales å ha en begrenset mengde XRP her, slik at du ikke trekker oppmerksomhet mot deg selv.

Ikke alle liker å bruke en hardware-lommebok skjønt, så hvis du er villig til å risikere alt, kan det være lurt å prøve å bruke GateHub for enkel analyse av markedstrender og bruk av XRP..

Ledger Nano S

Kilde: tokenclub.co

Dette er en annen lommebok fra det franske Bitcoin-sikkerhetsselskapet Ledger. Det ligner veldig på Ledger Nano X, men mye billigere. I likhet med Nano X krever det en enhet som en bærbar datamaskin for å fungere, akkurat som en flash-stasjon. Den støtter mange kryptovalutaer, inkludert en ubegrenset mengde XRP.

Ledger Nano S er selvfølgelig en av de sikreste lommebøkene for lagring av XRP så vel som andre eiendeler. Med det vil hackere ha vanskelig for å komme til XRP, som vil være frakoblet mesteparten av tiden. Du vil bare koble den til en datamaskin når du sender eller mottar kryptovalutaer. Den har også et veldig enkelt brukergrensesnitt når den er koblet til, noe som betyr at selv en absolutt nybegynner kan bruke den med suksess. Når vi snakker om den beste XRP-lommeboken, er dette ett alternativ å se på.

Skål

Toast Wallet Review

Hvis du vil ha den beste XRP-lommeboken, er Toast et godt alternativ for deg. Den er tilgjengelig både på stasjonære og mobile enheter, slik at du kan ha XRP med deg uansett hvor du går. Den fungerer på tvers av alle enheter og operativsystemer, inkludert iOS, Android, Windows, Mac og Linux.

En enestående egenskap ved Toast-lommeboken er dens enkelhet. Den har et så enkelt brukergrensesnitt at alle som kan betjene en telefon eller datamaskin kan bruke den sømløst. Alle krypterte nøkler til lommeboken genereres på enheten og forlater den aldri, noe som gjør den sikrere enn den gjennomsnittlige lommeboken. All brukernes informasjon forblir på enheten uten å bli flyttet online for å sikre at de er trygge.

Konklusjon

Dette er de beste lommebøkene når det gjelder XRP-lagring. Hvis du leter etter den beste XRP-lommeboken, kan du velge mellom dem, spesielt maskinvarepungene, hvis sikkerhet er veldig viktig for deg.

Merk: Dette innlegget ble opprinnelig publisert 14. april 2020 og har blitt oppdatert for fullstendigheten og sannheten til innholdet 10. mars 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector